Nest Protect V2 Battery

Prijs
€ 117,-
Specificaties Multi-sensor - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
7
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
1
Toon reviews van:
+3
pclinde 24 december 2015

Nest Protect V2 Battery

De Nest Protect V2 doorbreekt de saaie gedachten van een rookmelder- koolmonoxidemelder. In samenwerking met de Nest app is de Protect nog een stuk slimmer. Met de app werken is geen vereiste, maar zonder de app mis je veel features die te fijn zijn om te laten liggen.

Pluspunten

  • Een rook- en koolmonoxidemelder.
  • In samenwerking met de Nest app echt slim.
  • Werkt op batterijen, maar kan ook bekabeld via een Micro USB-aansluiting.
  • Lichtpad i.c.m. aanwezigheidssensor verlicht s ’nachts de weg naar je keuken.
  • Even iets anders qua vormgeving dan de saaie rookmelder.
  • Werkt samen met de Nest Cam en Nest Thermostaat voor een nog slimmer huishouden.

Minpunten

  • Niet van plan om de Nest app te gebruiken? Dan kun je beter voor een goedkoper alternatief gaan, want je mist dan heel veel features.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+3
Foritain 14 februari 2017

Nest Protect V2 Battery

Wederom een Nest product met chique afwerking, een hoog polish niveau van de app en installatie, en tot zover rook- en koolmonoxidemelders gaan is het natuurlijk lekker compleet. Zoals vaker kent een combinatie veel features en goede verzorging wel zijn prijs.

Pluspunten

  • Rook en koolmonoxide detectie,
  • Zelf-test van o.a. speaker en alarm, en batterij check bij uitschakelen verlichting scheelt spontaan gepiep midden in de nacht.
  • Installatie Nest-stijl: eenvoudig en daarbij met gesproken begeleiding.
  • Nest app goed, en API aanwezig voor andere apps, IFTTT en domotica controllers
  • Stevig en chic fysiek
  • Nog meer features please: nachtlichtje, stem-indicatie welke ruimte het alarm afgaat en waarom, integratie met de Nest Thermostat (bijv uitschakelen bij CO melding)
  • Batterij en 230V varianten leverbaar
  • Levensduurclaim van 10 jaar.

Minpunten

  • Niet goedkoop, zeker als je er een flink aantal wilt hebben loopt het aardig in de papieren.
  • Levensduurclaims niet ondersteund met evenredige garantie (2j)

Eindoordeel

Score: 4

+1
Mr_0izO 18 februari 2021 Product gekocht

Nest Protect V2 Battery

Mooi product met een aantal leuke extra's. Ze zijn prijzig maar ik vind ze het geld zeker waard. Erg fijn is het lichtje wat aangaat als die beweging detecteert. Ook gaat de batterij erg lang mee. Verder zou hij van stoom niet af mogen gaan, dit doet hij helaas wel.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Batterijen gaan erg lang mee (ondertussen al 2 jaar)
  • Lampje dat in het donker aangaat bij beweging
  • Duidelijke speaker voor notificaties (en alarm)
  • Notificatielampje

Minpunten

  • Opnieuw verbinden met wifi werkt erg slecht
  • Gezinsleden toevoegen gaat erg omslachtig
  • $5 betalen voor integratie in Home Assistant (+ complexe configuratie)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

+1
Jungian 2 september 2020 Product gekocht

Nest Protect V2 Battery (3-pack)

Van de drie rookmelders uit de set geven er twee binnen een jaar frequent valse alarmen. Geen aanrader (ik ben er klaar mee).

Pluspunten

  • Mooie, gebruiksvriendelijke app
  • Zien er goed uit

Minpunten

  • Veelvuldig valse alarmen

Eindoordeel

Score: 1Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kwaliteit Score: 1
Gebruiksgemak Score: 5

Chris2 19 augustus 2022 Product gekocht

Nest Protect V2 Battery

Geavanceerde brand/koolmonoxide melder welke heel snel en effectief rook detecteert. Makkelijk aan te sluiten en in te stellen met de nest App. De groene "alles ok" ring is een fijne geruststelling als het licht uit gaat zodat je weet dat hij werkt. Nadeel; niet te koppelen met andere smarthome apparaten.

Pluspunten

  • Snelle detectie Rook
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Niet te integreren met andere smarthome producten.

Eindoordeel

Score: 5
VW-Arjan 5 juni 2020 Product gekocht

Nest Protect V2 Battery

Dit apparaat spreekt duidelijk wat er gebeurd of moet gebeuren. Installatie is echt in een zucht gebeurd. Heb er meteen nog 2 bijbesteld om ook de rest van de verdiepingen te voorzien. Zowel rook al koolmonoxide worden gemonitord.

Pluspunten

  • Robuust
  • Mooi design
  • Eenvoudig
  • Gesproken aanwijzingen
  • Integratie met andere NEST apparatuur

Minpunten

  • relatief duur

Eindoordeel

Score: 5
HaruHaru 15 januari 2020 Product gekocht

Nest Protect V2 Battery

Simpel en goed product. Makkelijk te installeren en geluid (alarm) is luid. Batterijen gaan ook erg lang mee. (Gebruik em al een lange tijd). Ondertussen de 3de ook gekocht. Ze communiceren met mekaar als er ergens iets gedetecteerd is, roepen ze dat allemaal uit.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Makkelijk te installeren
  • App is mooi en handig

Minpunten

  • Nacht verlichting net niet vel genoeg

Eindoordeel

Score: 5
aebrands 10 november 2018 Product gekocht

Nest Protect V2 Battery

Het is voor mij vooral een betrouwbaar product, denkend aan de jaarlijkse gevallen van CO-vergiftiging. Kent veel functies en waarschuwt zeer direct en uitvoerig. Alles is uiteraard in stelbaar. Grote vraag, waarom er geen oplaadbare batterijen gebruikt kunnen of mogen worden? De Micro-USB is al aanwezig...

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Veelzijdig
  • Zeer goed instelbaar

Minpunten

  • Prijs
  • Geen oplaadbare batterijen mogelijk?

Eindoordeel

Score: 5
tHe_BiNk 2 november 2018 Product gekocht

Nest Protect V2 Battery

Komt over als een HQ product. Zwaar, mooi verpakking, goede app, zelfs de meegeleverde schroeven zijn top. Duidelijk over elk detail nagedacht. De software zowel via de app als de browser erg duidelijk en handig. Kan met Philips Hue worden gekoppeld.

Pluspunten

  • Goede app
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Prijs?

Eindoordeel

Score: 5
Kecin 12 oktober 2017 Product gekocht

Nest Protect V2 Battery

Ietwat grote rook en koolmonoxide melder die prima zijn werk doet. Goed vormgegeven en werkt perfect samen met andere Nest producten. Bewegingsdetectie werkt ook prima om zo licht te kunnen geven wanneer iemand door een donkere kamer loopt. Maandelijkse test + rapport is ook ideaal. Relatief duur helaas.

Pluspunten

  • Mooi
  • Wifi / Smart / App
  • Werkt goed samen met andere Nest producten
  • IFTTT ondersteuning
  • Overal op de hoogte blijven van alarmen
  • Test zichtzelf
  • Pathlight
  • Meerdere te koppelen in de app, bij 1 alarm gaan ze allemaal af

Minpunten

  • Duur
  • Gebruikt veel batterijen (gaat wel lang mee)
  • Relatief groot

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Nest Protect V2 Battery?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee