Review door de redactie
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide: december 2014
In de laatste Laptop Best Buy Guide van 2014 gaan we samen met de community op zoek naar een basislaptop, multimedialaptop en een businessnotebook
1 dec '14
Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2015
In de Laptop Best Buy Guide van juni gaan we samen met de community op zoek naar een budgetlaptop, een mainstreamlaptop en de beste gamelaptop.
1 jun '15
Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
4,4
4.5 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
7 reviews - Pagina 1 van 1
Er zitten zeker wat minpunten op deze laptop waar niet iedereen mee kan leven, maar je krijgt er ook een hoop voor terug.
Pluspunten
- Mooi mat scherm
- Goede specs voor het geld
- Blijft lekker stil
- Redelijk dun
- Strak design
Minpunten
- Slecht touchpad
- Materiaal keuze
- 850M teleurstellend
- HDD/SSD niet vervangbaar
Minpunten
- 850M teleurstelling
- Game performance
- USB port kant
Acer Aspire V15 Nitro VN7-571G-5055
Gekocht voor 900 euro. Misschien toch teveel geld voor wat ik er uiteindelijk mee doe, is niet echt een handige laptop om mee te gamen, zeker gezien het feit dat hij erg snel warm wordt. Start snel op met SSD, en prima van formaat, dus fijn om mee te werken.
Pluspunten
- FIjn mat scherm
- Lekker vlot
Minpunten
- Wordt heel snel warm
- Vette vingers e.d. duidelijk zichtbaar
- Toetsenbord LED staan standaard aan
Acer Aspire V15 Nitro VN7-571G-5055
Specificaties en toetsenbord zijn geweldig voor de prijs! Nadeel, het touchpad. Op de muis ook touchpad waardoor als je wilt klikken de muis alle kanten op vliegt. Dus een muis is nodig. Geluid is daar tegenover wel veel beter dan andere laptops!
Pluspunten
- Toetsenbord
- Specificaties
- Opslagruimte en snelheid
- Geluid
Minpunten
- Touchpad
- usb uitgangen aan de rechterkant ( dicht bij de muis) kan onhandig zijn
Acer Aspire V15 Nitro VN7-571G-5055
Voor mijn eerste ervaring met een nieuw touchpad werkt deze laptop voor mij goed. Mensen die met een fijner touchpad gewerkt hebben weten waarschijnlijk beter. Goede laptop.
Pluspunten
- Mooi scherm
- Stil en snel
- SSD
Acer Aspire V15 Nitro VN7-571G-5055
Pluspunten
- Ziet er mooi uit
- Lekker snel mn opstarten en afsluiten
- Mooi mat scherm
- Fijn dat de aansluitingen allemaal rechts zitten
- Is erg stil
Minpunten
- Wordt snel vrij warm
- De touchpad zit links van het midden en je moet dan ook nog eens helemaal links klikken. Klik na 2 weken nog steeds de hele tijd mis
Acer Aspire V15 Nitro VN7-571G-58NZ
Zeer tevreden. Mooi scherm, fijn toetsenbord. Goede afwerking. Voelt echt stabiel en kwalitatief aan. Goede batterijduur (4+ uur). Goed geluid.
Minpunten
- Geen klepje om geheugen/drive snel te kunnen upgraden