Tegen een relatief goede prijs (€699) deze tv kunnen aanschaffen, en na een maand gebruik bevalt hij prima, hoewel er softwarematig nog wel e.e.a. beter zou moeten.
Ik heb deze tv nu sinds februari en ben er uitermate tevreden over. Ik moest in het begin wel even spelen met de beeld instellingen om het te krijgen zoals ik het gewend was van mijn oude Sony 40W5500, maar op een gegeven moment is het toch gelukt.
Al met al een mooi product. De tv is dun en heeft een erg luxe afwerking. Ook het beeld is prachtig, al neemt het contrast snel af bij een te grote kijkhoek. Smart tv, is mede door android tv en de ingebouwde chromecast, absoluut een pluspunt bij deze tv.
Na 6,5 jaar in bezit nog steeds tevreden met deze tv. Ook de apps die ik vaak gebruik draaien nog steeds goed: Youtube, Twitch, Canal Digital, Netflix, alles zonder problemen.
Ik heb deze tv nu 2 jaar. Ik ben zeer tevreden over de TV. Lage input lag, snelle interface en geweldig beeld, energie zuinig en de smart functies werken gewoon goed! Android krijgt ook nog steeds updates.
Nadelen; Langzaam eerste minuut als je de tv opstart, geluid?ik gebruik een soundbar.
Pluspunten
Hoge kwaliteit beeld
Snelle interface and smart bediening + wifi ingebouwd
veel aansluit mogelijkheden
Vormgeving is strak en mooi
650 euro voor een geweldige tv icm Mediamarkt btw wegermee
Mooie zwarte TV. Android werkt goed. Loopt wel eens vast maar niet hinderlijk. Wel bedraad aansluiten, het wireless is niet optimaal. Inclusief beugels voor muur montage (is dezelfde als de voet).
Enige minpuntje tot nu toe is de prominente NETFLIX knop en een football knop op de AB.
Android systeem is ideaal. TV wordt regelmatig geüpdatet en in 2016 voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Vele mogelijkheden om beeld naar wens in te stellen. De geluidskwaliteit is voldoende, maar verwacht geen HiFi.
Momenteel nog geen DTS passtrough via optische geluidsuitgang of ARC. (Alleen via eigen Sony video player).
Pluspunten
Fraai design
Goede beeldkwaliteit
Minpunten
dts passtrough werkt niet
ondertiteling eigen videoplayer sony niet goed leesbaar door ontbreken drop shadow
Op zoek naar een televisie ter vervanging van mijn Philips LED 42 inch, besloten we voor iets groters te gaan. We maakten al gebruik van een Chromecast en Android TV is in de KDL-50w755c geintegreerd.