Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
webdavid
19 augustus 2015

Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 80JH005BNX

Een lichte en fijne laptop. Makkelijk te gebruiken en erg stevig.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Touch screen na calibratie
  • Snelle hardware
  • Heerlijk toetsenbord
  • Gewicht

Minpunten

• Niet uitbreidbaar naar 16gb ram
  • Scaling werkt niet helemaal lekker
  • Matige touchpad
  • Scherm reflecteerd behoorlijk

3 van 5 sterren (Voldoende)
sayf4u
10 augustus 2015

Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 80JH005BNX

Mooi uitziend product. Krachtige specs! Maar erg buggy, slechte drivers en ging binnen een maand onherstelbaar kapot. Spookaanrakingen op touchscreen en USB poorten hielden er na 1,5 maand ermee op! Ondersteunt hardwarematig geen Bitlocker en als je veilig wilt werken dan moet je naar een software-oplossing.

Niet aan te raden.

Pluspunten

• Licht
  • Krachtige CPU
  • Mooi design

Minpunten

• Touchscreen last van spookaanraking
  • USB poorten abrubt kapot na 1 maand
  • Service van reparatiecentrum slecht
  • scherm te reflecterend
  • Wifi niet werkend onder ubuntu zonder slag of stoot
  • BIOS lastig op legacy mode te krijgen

3 van 5 sterren (Voldoende)
Akoglu Newbie
3 augustus 2015

Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 80JH005BNX

Aardige specs voor een redelijke prijs. Defecte touchscreen sinds dag 1. Als Lenovo een goede kwaliteitscontrole had, zou een dergelijk defect product nooit de fabriek verlaten.

Pluspunten

• Aan- en uitzetten is net zo snel als elke huishoudelijke apparatuur, zoals TV, koffiezetapparaat etc (ik heb niet erop veel software geïnstalleerd)
  • Snel genoeg (zolang surfen, streaming video betreft. Ik doe geen number-crunching...)
  • Yoga posities nuttiger dan ik dacht. Vooral wanneer het bekijken van films etc. Het is te groot om een tablet-vervanger te zijn. Maar ook de tablet positie is zeker een plus.
  • Aardige specs voor een redelijke prijs.
  • Opladen van batterij is snel. Volle accu rond 1 uur (denk ik...)
  • Toetsenbord met goede achtergrondverlichting.

Minpunten

• Als Lenovo een goede kwaliteitscontrole had, zou een dergelijk defecte product nooit de fabriek verlaten. Defecte touchscreen sinds dag 1. Spookaanrakingen op touchscreen met alle gevolgen van dien (toetsen ingedrukt, ramen gesloten etc). Het is irritant. Zeer irritant!
  • Ondersteuning: Betaalde 0900 nummer voor een laptop dat ik bijna 1000 betaald!
  • Niet up-to-date Lenovo ondersteuning site. Deze model (Yoga 3 14" of "80JH") is niet op de ondersteuning site van Lenovo! Zelf Lenovo's eigen geinstalleerde "Lenovo Service Bridge" herkent het niet! En het is een nieuwe model... (update: eindelijk toegevoegd aan de site)
  • Aan-uit schakelaar is eenvoudig te raken per ongeluk. Het is ook niet onderscheidend van de volume knoppen ernaast. Zo kunt u gemakkelijk de pc uit te schakelen, hetzij per ongeluk of tijdens een poging om het volume te wijzigen. Slechte ergonomy & ontwerp.
  • Het scherm is zeer reflecterend. Waarschijnlijk heel slecht voor het scherpstellen functie van het oog. Scherm kon een beetje lichter (brighter) zijn geweest. Maar in tegenstelling tot wat ik in de recensies had gelezen, kan ik het buiten redelijk gebruiken op een zonnige dag (in Turkije).
  • Relatief korte ontlading van de accu. Het duurt ongeveer 5-6 uur bij volle accu en gemiddeld gebruik (80% lokaal werk, surfen op het internet, de rest misschien video,youtube ezv).

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Lenovo IdeaPad Yoga 3 14 80JH005BNX?