Deze set nu 2 weken in huis en hij bevalt heel erg goed!
Connectie via bluetooth is makkelijk, zowel iphone als android koppelen is simpel en werkt goed. Het ontvangen geluid via bluetooth(sound share) is PCM en klinkt zeer goed, de BASS is wel aanwezig ;).
Super koop!
Niet al teveel geld maar toch een fraai geluid uit je TV of smartphone? Dit is een verdomd goeie optie!
Mooie soundbar voor zijn prijs. Zeker omdat ik het van mijn ouders heb gekregen. Je kunt met deze bluetooth op verschillende manieren verbinden, zoals bluetooth, usb, aux en optische aansluiting. De soundbar maakt ook lekker veel lawaai.
Na een kleine 2 jaar veel harde muziek helaas een blikkerige/metallic resonantie(?). Alleen bij bepaalde piano nummers met een diepe lage/lange slag. Inmiddels maakt hij een ander blij.
Goede upgrade van het tv-geluid. Soundbar is iets breder dan de tv, maar niet storend. Aangesloten via de meegeleverde optische kabel (wel de beschermdopjes verwijderen alvorens aan te sluiten!). Goede bouwkwaliteit. Duidelijk display.
Al met al heeft deze set me voor de lage prijs van 109,- verrast.
Deze soundbar gekocht om te koppelen aan mijn samsung tv. Installatie duurde wat langer door mijn linker handen, maar verder vrij eenvoudig. Veel opties op de soundbar, en vindt het erg handig dat de subwoofer en de soundbar met bluethooth aan elker gekoppeld zijn, waardoor een lange kabel overbodig is.
Op zoek geweest naar een audio-oplossing voor een appartement (woonkamer 25m2). Wat van de duurdere setjes van Trust en Logitech geprobeerd, maar dat was het niet. Uiteindelijk besloten voor deze Soundbar te gaan (heb ook Samsung televisie, matcht wel mooi). Ben zeer onder de indruk.
Aansluiten is erg eenvoudig en SoundShare met een Samsung TV werkt handig. Helaas hoor ik bij stemmen een galm/echo, waardoor TV/film kijken zeer irritant wordt. TV speakers staan uit (verbonden via Soundshare), surround uitgezet en alle modes geprobeerd: helaas blijft de echo bestaan. Ik stuur hem dus terug.
een goede sound bar makkelijk in gebruik.
Prima apparaat voor de prijs! erg onder de indruk van de geluidskwaliteit en het installatie gemak. Bluetooth werkt bij android, OS X en windows in ieder geval prima, wel met iOS een beetje gerommel nog. Ook dat komt vast in orde.
Aanrader dus!
Ziet er erg mooi uit met de televisie, zeer helder en mooi geluid.
Heb wel problemen met bluetooth met mijn laptop, dit kan natuurlijk aan de laptop liggen.
Mijn Nokia en mijn vriendin's Samsung doen het vlekkeloos i.c.m deze soundbar.
Standaardafstelling van bastonen uit subwoofer vind ik wat aan de zware kant, maar is eenvoudig in te stellen.
Apparaat is eenvoudig in gebruik, geeft mooi helder geluid; sluit qua ontwerp mooi aan bij mijn tv.
Minpuntje vind ik dat de Bluetooth-verbinding niet helemaal vlekkeloos werkt met iOS op mijn telefoon.