Maakt de 4K belofte waar met prachtige kleurweergave weinig ghosting een klein beetje IPS glow, op 60Hz als enkel paneel. Echter zitten de USB poorten op een rot plek.
Prachtscherm met UHD resolutie, met de kwaliteit van de ultrasharp reeks van Dell.
Fijne Monitor over het algemeen. Wordt gebruik voor gaming / tekenwerk. In OSX (Hackintosh icm GTX980TI) komt de monitor volledig tot zijn recht door HiDPI dit in tegenstelling tot Windows waar het zelfs in versie 10 nog aanklooien blijft.
Uitstekende monitor, misschien wel het beste wat Dell te bieden heeft op dit moment. prachtige verzadigde kleuren en goed contrast. De helderheid is uitstekend en ook de uniformiteit is prima. Kortom een topper !
Hij evenaart de retina scherpte (macbook pro 15inch) niet. Er zit een hele lichte blur in. Het kan zijn dat het "gewone" oog dit niet ziet en het een prima beeldscherm is. Je kan niet de usb poorten van de Dell gebruiken voor je macbook (tenzij je een kabel hiervoorhebt)
Ik had altijd problemen met het contrast. Vaak een grijze waas van de backlight waar ik me enorm aan stoorde. Bij dit scherm is dit niet aanwezig. Helderheid knalt ook van het scherm af zonder pijn te doen aan je ogen. Kleuren zijn prachtig. Beste scherm tot nu toe.
Overgestapt van een TN paneel, 1980-1020 van HP ivm nieuwe hobby: fotografie: Wat een verademing! De kleuren en resolutie zijn geweldig.
Prima scherm en voor mij de overgang van Full HD naar UHD. Is aangesloten aan een Intel NUC 5i5 via DP poort. Mooie kleuren en schaalt goed onder Win10 preview. De extra USB3 poorten zitten op een vreemde plek. Eindelijk terug een scherm met echte toetsen en geen aanraak gedoe.
Heel fijn beeldscherm. Ik gebruik hem in combinatie met de NUC5i7RYH, Dell Soundbar AC511 en Windows 10. Perfect als werkmachine ivm goede kleuren, hoge resolutie en stevigheid.
goede beeldkwaliteit, mooie kleuren. Lichtte paars verkleuring aan de zijkanten van het scherm als je er recht voor zit.
Na slaapstand is de resolutie soms veranderd (windows 7).
Prachtige beeldkwaliteit. Goede featureset. Ik heb zelf in de usb hub in deze monitor een USB netwerkadapter gedaan om zo min mogelijk kabels te hoeven aansluiten op mijn Mac. Het werk super goed. Ik haal gewoon 60 Hz in 4k met de bijgeleverde kabel.
Prachtige beeldpaneel. Afwerking van behuizing is echter minder dan bij (mijn vorige) Apple Thunderbolt 27". Dit is echter wel een van de mooiere PC schermen.
Ik heb ook een Samsung 28" UHD en die is beduidend minder van kwaliteit zowel qua behuizingsmateriaal als in beeldkwaliteit.
Als vervanging aangeschaft van een Dell 2711. UHD ziet er echt uit als een boek. Geen pixels meer te zien. En dat voor een IPS beeldscherm met deze prijs.
Zorg dat je andere monitoren ook een hoge dpi hebben anders krijg je schalingsproblemen met blurry fonts.