Gebruikers

Score: 4
15 reviews

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Prijs
€ 275,-
Specificaties 27" • 2560x1440 (Quad HD) • 60Hz • IPS • 6ms - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
1
+3
aap 12 december 2014

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Prachtige monitor. Mooie kleuren en komt al vanaf de fabriek gekalibreerd, dus geschikt voor de amateur foto/videobewerker. Er kan ook prima op gegamed worden, zolang je geen pro bent.

Pluspunten

  • Paneel met prachtige kleuren
  • Wordt gekalibreerd afgeleverd
  • Robuuste voet op alle denkbare manieren verstelbaar
  • Ondersteunt doorlussen van DisplayPort
  • Strak design: vlakke voorkant en dunne lijst
  • Ghosting in de praktijk nauwelijks zichtbaar

Minpunten

  • Zwart is niet echt donker (IPS glow)
  • Uniformiteit kan beter
  • Touch buttons

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

+1
Doughty 29 december 2015

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Gebruik: - Desktop PC met GTX 960 via mDP 1.2 - Xbox One via HMDI - PS4 via HDMI Mijn referenties: - Sony FHD LED TV 42W605b (Game tv, gekalibreerd) - Samsung UHD TV 48JU7500L (Film tv, gekalibreerd) - Philips FHD monitor 273Elh (Werk monitor, bij deze dus vervangen)

Pluspunten

  • IPS
  • 1440p
  • Geen input lag
  • Design
  • Matte scherm
  • Geen ghosting waar kunnen nemen bij zowel films als games
  • Toegevoegd kalibratie rapport
  • Kijkhoeken

Minpunten

  • USB ports slecht toegankelijk
  • Lichte glow (Niets storend)
  • Geen DVI

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
NielsTn 9 september 2017 Product gekocht

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Als opvolger van een 22 inch Samsung, nu voor het vaker thuiswerken/telewerken deze Dell Ultrasharp aangeschaft en geinstalleerd op mijn Mac Mini via DisplayPort/Thunderbolt.

Pluspunten

  • strak uiterlijk
  • laag energieverbruik
  • mooi helder beeld
  • 1440px resolutie dus haarscherp

Minpunten

  • lock mechanisme scherm

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
Tweakwondo 3 juli 2017 Product gekocht

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Uitstekend scherm, mooie kleurweergave en kleur nauwkeurigheid. Mooi design.

Pluspunten

  • Scherp en helder
  • design
  • stevig materiaal
  • IPS en dus goede kijkhoeken
  • bij geleverde kabels

Minpunten

  • USB poorten wat onhandig geplaatst

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Blankinho 21 maart 2018 Product gekocht

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Eerst heb ik gekeken naar widescreen 34" schermen maar uiteindelijk toch voor deze 27" gekozen omdat ik het formaat en de scherpte perfect vind. De kleuren, scherpte en ook de zwartheid vind ik heerlijk kijken en werken.

Pluspunten

  • Kalibratie vooraf is top
  • Design (strak en dunne bezels)

Minpunten

  • Touch buttons (werkt prima maar soms even zoeken)

Eindoordeel

Score: 5
HolaGanz 20 december 2017 Product gekocht

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Zeer degelijke monitor, goed verstelbaar, mooie kleuren en design met dunne randen. Komt goed gekalibreerd binnen en alle benodigde kabels meegeleverd. Veel aansluitmogelijkheden.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goed gekalibreerd
  • Dunne randen
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Goed verstelbaar

Minpunten

  • Touch knoppen

Eindoordeel

Score: 5
Vanoza 24 december 2016

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Een bijzonder fraai vormgegeven scherm met uitmuntende bouwkwaliteit. Erg jammer dat juist het paneel zelf zo variabel in kwaliteit is. De IPS glow en backlight bleeding waren dusdanig storend dat ik uiteindelijk nergens anders meer op kon letten. Na 2 RMA's heb ik uiteindelijk een ander scherm / merk gekozen.

Pluspunten

  • 27" in combinatie met 1440p is precies goed
  • mooie levendige kleuren
  • stevige en mooi vormgegeven voet

Minpunten

  • slechts 60hz
  • extreme IPS glow
  • backlight bleed en daardoor 2x retour gezonden
  • touch knoppen

Eindoordeel

Score: 1
Anoniem: 712001Newbie 17 maart 2016

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Goede monitor met een zwak punt namelijk "backlight bleeding". Een allround monitor voor een gunstige prijs.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Dunne bezel
  • Goed contrast
  • Goede input lag

Minpunten

  • backlight bleeding
  • IPS Glow

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
rhk22463 16 februari 2016

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Dunne bezels, in hoogte verstelbaar en touchknoppen. Ik gebruik hem via DP en HDMI op 2 PC's en schakel met de input knop op de voorzijde. Helaas geen autoscan op input zoals mijn oude HP monitor. Na 1 jaar een dode subpixel middenin, ook reageert de aan/uit-knop soms niet direct.

Pluspunten

  • Dunne bezels
  • Hoogteverstelling
  • Voldoende aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • Na 1 jaar dode subpixel
  • Touchknoppen weigeren soms dienst
  • Backlighting niet egaal

Eindoordeel

Score: 3
HaX0r 7 augustus 2015

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Dit is een hele fijne monitor. Te gebruiken voor zowel werk als om films op te kijken vanaf een afstand. Optioneel kan je er nog een soort USB-hub van maken aan de achterkant maar dat hadden ze voor mijn part helemaal kunnen weglaten en wellicht van de prijs kunnen halen.

Pluspunten

  • Geen opvallende ghosting.
  • Prachtige kleur weergave.
  • Kan ergonomisch worden opgesteld zonder extra verhoging.
  • Ruime kijkhoeken en op afstand goed zichtbaar.

Minpunten

  • Scherm geeft veel warmte af.
  • Nutteloze USB aansluitingen.

Eindoordeel

Score: 4
MIG5 10 mei 2015

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Mooi design en echt uitstekend beeld!

Pluspunten

  • IPS beeld! Heb er 4K TN monitor naast gezet en ben toch voor deze gegaan.
  • Slik design de monitor oogt klein voor een 27" maar dit komt door het dunne frame. Heel geschrikt dus om er 2 naast elkaar te zetten.
  • Lage input lag dus ook geschrikt voor gaming. Let op dit is geen response tijd
  • Veel aansluitmogelijkheden + USB hub
  • Nog geen ghosting gezien tijdens het gamen.
  • Alle kanten beweegbaar

Minpunten

  • geen ingebouwde speakers
  • Prijs wat aan de dure kant

Eindoordeel

Score: 5
kevieeen 28 februari 2015

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Mooi scherm, mooie kleuren en een goede bouwkwaliteit voor een prima prijs. Een van de weinige IPS schermen waar je echt lekker op kan gamen door de lage input lag en response tijd.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Voet
  • Kleuren / Calibratie
  • Geen pixeldefecten
  • Design
  • Kijkhoeken
  • Minimale IPS glow vergeleken met andere modellen
  • Ondanks IPS glow goede zwartwaarden

Minpunten

  • IPS glow, vooral linksonder en -boven....raar
  • Touch knoppen en OSD
  • Geen DVI aansluiting
  • Niet overclockbaar (frameskipping bij > 60Hz)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Melkaz 23 januari 2015

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Prima mooi vormgegeven 27inch 1440P scherm voor zijn prijs. Ik ben zeker geen pro gamer maar ik vind het scherm prima om op te gamen. Er is een lichte vorm van IPS glow, maar vergeleken met andere IPS schermen vind ik het meer dan acceptabel.

Pluspunten

  • Strak design
  • Stevige voet
  • Genoeg aansluitingen(2x hdmi, doorlussen displayport)

Minpunten

  • IPS glow in de hoeken, niet storend bij normaal gebruik

Eindoordeel

Score: 4
Metski 20 januari 2015

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Monitor een week in bezit gehad. Had helaas een helder pixel defect. Prachtig design, mooie kleuren en hoogwaardige bouwkwaliteit.

Pluspunten

  • Hoge resolutie
  • Instelmogelijkheden (pivot, tilt, swivel en hoogte)
  • Design
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • IPS Glow
  • Mijn exemplaar had een helder pixel defect

Eindoordeel

Score: 4
Qub1 18 januari 2015

Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart

Ik heb in de 3 dagen dat ik de monitor nu gebruik een prima ervaring gehad. Alles springt er echt uit en de beeldkwaliteit is super. De dunne randen van het scherm geven het een moderne indruk, en de touch buttons vind ik best mooi (soms wat onhandig te gebruiken).

Pluspunten

  • Dunne rand
  • Rotatiemogelijkheden
  • Uiterlijk touch knoppen
  • Menu opties
  • Mooie kleuren
  • Bijgeleverde DisplayPort kabel

Minpunten

  • Prijs
  • Bruikbaarheid touch knoppen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Dell UltraSharp U2715H Zilver, Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee