Prijs | |
Specificaties | 27" • 2560x1440 (Quad HD) • 60Hz • IPS • 6ms - Bekijk alle specificaties |
Prachtige monitor. Mooie kleuren en komt al vanaf de fabriek gekalibreerd, dus geschikt voor de amateur foto/videobewerker. Er kan ook prima op gegamed worden, zolang je geen pro bent.
Prijs | Score: 3 |
Vormgeving | Score: 5 |
Gebruik: - Desktop PC met GTX 960 via mDP 1.2 - Xbox One via HMDI - PS4 via HDMI Mijn referenties: - Sony FHD LED TV 42W605b (Game tv, gekalibreerd) - Samsung UHD TV 48JU7500L (Film tv, gekalibreerd) - Philips FHD monitor 273Elh (Werk monitor, bij deze dus vervangen)
Ghosting | Score: 5 |
Pixeldefecten | Score: 5 |
Vormgeving | Score: 5 |
Als opvolger van een 22 inch Samsung, nu voor het vaker thuiswerken/telewerken deze Dell Ultrasharp aangeschaft en geinstalleerd op mijn Mac Mini via DisplayPort/Thunderbolt.
Kleurweergave | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 5 |
Uitstekend scherm, mooie kleurweergave en kleur nauwkeurigheid. Mooi design.
Ghosting | Score: 5 |
Pixeldefecten | Score: 5 |
Vormgeving | Score: 5 |
Eerst heb ik gekeken naar widescreen 34" schermen maar uiteindelijk toch voor deze 27" gekozen omdat ik het formaat en de scherpte perfect vind. De kleuren, scherpte en ook de zwartheid vind ik heerlijk kijken en werken.
Zeer degelijke monitor, goed verstelbaar, mooie kleuren en design met dunne randen. Komt goed gekalibreerd binnen en alle benodigde kabels meegeleverd. Veel aansluitmogelijkheden.
Een bijzonder fraai vormgegeven scherm met uitmuntende bouwkwaliteit. Erg jammer dat juist het paneel zelf zo variabel in kwaliteit is. De IPS glow en backlight bleeding waren dusdanig storend dat ik uiteindelijk nergens anders meer op kon letten. Na 2 RMA's heb ik uiteindelijk een ander scherm / merk gekozen.
Goede monitor met een zwak punt namelijk "backlight bleeding". Een allround monitor voor een gunstige prijs.
Kleurweergave | Score: 4 |
Contrast & helderheid | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 5 |
Dunne bezels, in hoogte verstelbaar en touchknoppen. Ik gebruik hem via DP en HDMI op 2 PC's en schakel met de input knop op de voorzijde. Helaas geen autoscan op input zoals mijn oude HP monitor. Na 1 jaar een dode subpixel middenin, ook reageert de aan/uit-knop soms niet direct.
Dit is een hele fijne monitor. Te gebruiken voor zowel werk als om films op te kijken vanaf een afstand. Optioneel kan je er nog een soort USB-hub van maken aan de achterkant maar dat hadden ze voor mijn part helemaal kunnen weglaten en wellicht van de prijs kunnen halen.
Mooi design en echt uitstekend beeld!
Mooi scherm, mooie kleuren en een goede bouwkwaliteit voor een prima prijs. Een van de weinige IPS schermen waar je echt lekker op kan gamen door de lage input lag en response tijd.
Contrast & helderheid | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 5 |
Prima mooi vormgegeven 27inch 1440P scherm voor zijn prijs. Ik ben zeker geen pro gamer maar ik vind het scherm prima om op te gamen. Er is een lichte vorm van IPS glow, maar vergeleken met andere IPS schermen vind ik het meer dan acceptabel.
Monitor een week in bezit gehad. Had helaas een helder pixel defect. Prachtig design, mooie kleuren en hoogwaardige bouwkwaliteit.
Ik heb in de 3 dagen dat ik de monitor nu gebruik een prima ervaring gehad. Alles springt er echt uit en de beeldkwaliteit is super. De dunne randen van het scherm geven het een moderne indruk, en de touch buttons vind ik best mooi (soms wat onhandig te gebruiken).
Prijs | Score: 3 |
Ghosting | Score: 3 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 5 |
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,