Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 5
8 reviews

Playseat Challenge

Prijs
Specificaties Racestoel, multiplatform - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
6
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
wever338 10 juli 2017 Product gekocht

Playseat Challenge

Een fantastische oplossing voor racen in de huiskamer. De stoel is goed naar wens verstelbaar en makkelijk op te bergen doordat deze inklapbaar is. Wel jammer dat de trustmaster t150 er niet standaard oppast, maar het gaat out of the box net, dit ga ik binnenkort oplossen met een vulplaatje.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust
  • Opklapbaar dus goed op te bergen
  • Zithouding naar wens aan te passen.
  • Racebeleving bevorderend

Minpunten

  • Thrustmaster T150 past maar net.
  • Duurzaamheid foam om het pedalen frame twijfelachtig.
  • Prijs aan de hoge kant

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5

Rb88 28 december 2019 Product gekocht

Playseat Challenge

Super handig. Snel opvouwbaar. Voor mensen met weinig ruimte. Zeer stevig. Gebruik hem op dit moment icm een Fanatec CSL Elite pro kit

Pluspunten

  • Stevig
  • Goede zithouding
  • Snel opvouwbaar
  • Bijna geen flex

Minpunten

  • Pedalen zitten het beste vast met tien wraps

Eindoordeel

Score: 5
chestertjuh 28 augustus 2019 Product gekocht

Playseat Challenge

Prima racestoel voor de beginnende simracer. De stoel is in te stellen in hoogte en rugleuning. De bodemplaat waar de pedalen op bevestigd zijn is ook simpel verstelbaar. Al met al zeer tevreden. Het opbergen is even zoeken maar gaat eenvoudig. Over de stevigheid was ik verrast.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Opbergen/Ruimte
  • Stevigheid

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
MX6 16 augustus 2019 Product gekocht

Playseat Challenge

Gemakkelijk in/uit-klappen en opbergen. Zit-positie is niet heel prettig; na een uur racen moet ik toch echt een steun in de rug hebben, wat ik op kan lossen met een kussen. Een ander nadeel is de band voor de pedalen die los schuift.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Logitech stuur past perfect
  • Race-ervaring

Minpunten

  • Zitcomfort
  • Prijs
  • Losse pedalenband

Eindoordeel

Score: 4
MCMXC 17 februari 2019 Product gekocht

Playseat Challenge

Zit prima, goede prijs/kwaliteit verhouding, fijn materiaal, makkelijk op te bergen. Had misschien een fractie breder gemogen en ik raak met 1.78 al vaak de stang van de stuurophanging

Pluspunten

  • Zit best lekker
  • Mooi materiaal
  • Goedkoop
  • Makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Riem voor pedalenset te kort
  • Lijkt niet ideaal voor lange mensen

Eindoordeel

Score: 5
ArnoldSmiley 1 september 2017 Product gekocht

Playseat Challenge

Uitstekend alternatief indien geen ruimte voor een vaste Playseat. Duurzame materialen, en ondanks dat de stoel er als een campingstoeltje uitziet zeer degelijk en comfortable. Wel vind ik hem erg prijzig.....bijna 200 Euro voor wat buizen en stof.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Opberggemak
  • Comfort

Minpunten

  • Prijs
  • Foam rondom pedaalhouders slechte kwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
speed112 22 oktober 2016

Playseat Challenge

beste optie voor op te bergen en mogelijkheden om in te stellen!!

Pluspunten

  • degeijk produkt
  • goede instelmogelijkheden
  • compakt op te bergen

Minpunten

  • prijs??

Eindoordeel

Score: 5
ralph075 30 juni 2015

Playseat Challenge

Tijdje getwijfeld over de stoel, aangezien het een best prijzige accessoire is. Uiteindelijk toch gekocht, omdat een racestuur er sowieso zou komen en ik een degelijke bevestiging en zitpositie wilde. Geen seconde spijt gehad van de aankoop.

Pluspunten

  • Perfecte zitpositie
  • Goed op maat instelbaar
  • Prima afwerkingsniveau

Minpunten

  • Redelijk prijzig

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Playseat Challenge?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True