Gemiddelde gebruikersscore
Kort maar krachtig kan ik alleen zeggen dat de ROCCAT Kave XTD Stereo een fantastische headset is. De headset ziet er geweldig uit, is licht, stevig, zit perfect en het geluid is fenomenaal.
ROCCAT maakt letterlijk hun slagzin "HEAR THEM FALL" waar aangezien je duidelijk je tegenstanders kunt horen vallen.
Deze headset bleek een echte uitschieter. Een hele fijne pasvorm, comfortabel na uren gebruik, een uitstekende geluids- en opnamekwaliteit, en een kick-ass uitstraling. Voor ons één van de beste headsets in een lange tijd en zijn prijs dik waard.
Heb deze gekocht omdat ik een comfortabele koptelefoon zocht. Voor dat doeleinde is dit een aanrader. De microfoon heb ik nog niet uitvoerig getest. Het geluid is goed, maar voor 80 euro zijn er koptelefoons met beter geluid te vinden.
Ik ben helaas niet tevreden met deze headset, hij ziet er wel mooi uit maar de kwaliteit is wat mij betreft voor deze prijs niet voldoende
Erg goede bouwkwaliteit, voelt stevig aan maar is tevens licht op het hoofd. Draagt comfortabel.