Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
13
Score: 4
13
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
elitebook8530 27 februari 2018 Product gekocht

Dirt Devil Spider M607

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Hij doet goed zijn werk! En ik heb tijd over voor ander huishoudelijk werk!

Pluspunten

  • Zuigt verrassend veel stof op
  • Goedkoop
  • Prima accuduur (1.5u)
  • Redelijk stil
  • Klein en dus wendbaar (onder bank, kast, bed, tafels)
  • Eenvoudig te legen

Minpunten

  • Lijkt alleen geschikt voor kleine ruimtes
  • Hij is dom
  • Minder geschikt voor vloerkleed

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Energieverbruik Score: 4

+2
Techrvw 4 januari 2016

Dirt Devil Spider M607

Wil je weinig betalen voor een goede robot stofzuiger? Dan is dit zeker een aanrader! Pakt goed de randen, gaat onder de bijzettafel en onder het bed door. In niet al te grote huizen doet hij je hele huis in één lading!

Pluspunten

  • Prijs
  • Geluid (erg stil!)
  • Doet goed de randen
  • Accuduur (1,5 - 2 uur)
  • Reservce onderdelen
  • Kan veel stof in

Minpunten

  • Tapijt met lange haren pakt hij niet
  • Lange laadt tijd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 5

+2
SPOXYWOXY 2 december 2015

Dirt Devil Spider M607

Het perfecte instapmodel robotstofzuiger! Voor een "domme" robotstofzuiger maakt de Spider boven verwachting goed en grondig schoon. En met een prijs van slechts € 84,- kan je deze gewoon niet laten liggen!

Pluspunten

  • Prijs
  • Maakt boven verwachting grondig schoon
  • Randen en plinten worden goed schoongemaakt
  • Lange veegtijd (ongeveer 1,5 tot 2 uur)
  • Reservedonderdelen meegeleverd (filter en 2 vegers)
  • Valbeveiliging

Minpunten

  • Lange haren willen nog wel eens vast blijven zitten in het veegmechanisme
  • Huisdieren vinden het prachtig of helemaal niks
  • Slaat soms plekken over (kan aan de indeling liggen van je kamers)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Energieverbruik Score: 4

+2
Ircghost 30 november 2015

Dirt Devil Spider M607

Voor een relatief klein bedrag krijg je een handige schoonmaakbuddy die zonder te klagen dag in dag uit je kamers schoonmaakt. Ondanks het gebrek aan intelligent schoonmaken, worden de meeste oppervlaktes meer dan goed schoongemaakt. Het is geen vervanger van een stofzuiger, maar maakt het wel een stuk schooner.

Pluspunten

  • Bang for your buck!
  • Stil genoeg
  • Bijzonder goed met randen
  • Lange actietijd (1.5~2 uur)
  • Maakt schoon waar stofzuiger niet komt

Minpunten

  • Geen dockingstation
  • Denkt vol te zijn wanneer die dat niet is
  • Soms iets te dom in drukke kamer

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Energieverbruik Score: 4

+2
pprs 27 mei 2015

Dirt Devil Spider M607

Voor 85 euro doet je vriendin het lang niet zo ijverig, netjes en zonder klagen!

Pluspunten

  • Prijs
  • Maakt goed schoon
  • Beschikt over val-preventie
  • Reserveonderdelen in de doos meegeleverd
  • Accuduur voldoet aan verwachtingen

Minpunten

  • Vegers lijken niet lang mee te gaan
  • Reservoir zit snel vol
  • Mist de luxe van andere robotstofzuigers

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Wom 7 september 2016

Dirt Devil Spider M607

Instapmodel robotstofzuiger die gezien zijn prijs de verwachtingen zeker waarmaakt. Goede toevoeging aan je schoonmaakroutine.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteitverhouding meer dan goed
  • Druksensor gevoelig genoeg
  • Zuigkracht prima
  • Geluidsproductie valt me erg mee

Minpunten

  • Voelt wat goedkoop aan
  • Opladen duurt lang
  • Hij komt wel eens vast te zitten

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Geluidsproductie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 4

+1
Duci 18 februari 2016 Product gekocht

Dirt Devil Spider M607

Update na 5 maanden gebruik onderin uitgebreide review. Een zeer goede en goedkope instapper voor als je wilt proberen of een robotstofzuiger voor jou gaat werken. Duurdere modellen bieden in de basis dezelfde functionaliteit, met slechts "extra's" die het extra geld je maar net waard moeten zijn.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Werking = prima

Minpunten

  • Oplaadtijd is vrij lang
  • Soms in de war van fel zonlicht
  • Schakelaars valbeveiliging onduidelijk

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Energieverbruik Score: 5

+1
Bobbreede 22 januari 2016

Dirt Devil Spider M607

Ideaal instap model ter ondersteuning van je luiheid! Zonder gekheid, hij maakt goed schoon, gaat braaf door totdat ie leeg is en dan moet je soms even zoeken. Gelukkig gaat ie lang mee en pakt ie zo je hele kamer of zelfs je huis!

Pluspunten

  • Prijs
  • Gaat overal onderdoor (als het hoog genoeg is)
  • Accuduur
  • Pakt goed de randen mee
  • Geen probleem met korte hondenharen

Minpunten

  • Lange laadcyclus (4 uur)
  • Blijft soms ergens onder vastzitten

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 5

+1
thisisnotmyname 5 januari 2016 Product gekocht

Dirt Devil Spider M607

Fijne machine en leuk om naar te kijken, haalde de eerste beurt al heel veel stof op en het is hier al heel schoon. De machine (70 mm hoog) is verrassend stil. Installatie ging gemakkelijk en snel.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudige installatie
  • Eenvoudig
  • Doeltreffend

Minpunten

  • Gaat graag stuk / bewaar de bon goed
  • Heeft wat moeite met snoeren/kabels
  • Ook onder de bank of kast kan de accu leegraken
  • Haren kunen rond de borstel komen
  • Kan geen kleed op van 2 cm dik

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Energieverbruik Score: 4

+1
Alex86 17 oktober 2014 Product gekocht

Dirt Devil Spider M607

Voor een zeer scherpe prijs een 'domme' stofzuigerrobot. Doet zijn werk en ruimt veel kattenharen op. Het perfecte instapmodel!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Perfecte aanvulling op reguliere stofuizger
  • Zuigt veel op, waar haalt die het vandaan..
  • Gaat lang mee! (3.5jaar+)
  • Is dom maar werkt zeer hard én geeft niet snel op!

Minpunten

  • Geen laadstation
  • Te klein opvangbakje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Energieverbruik Score: 4

0
0rbs 9 maart 2018 Product gekocht

Dirt Devil Spider M607

Prima apparaatje, alleen defect na anderhalf jaar (dagelijks gebruik)

Pluspunten

  • zuigt een uur
  • past onder meubels
  • goedkoop

Minpunten

  • je moet m zoeken
  • defect na 1 1/2 jaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Geluidsproductie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Energieverbruik Score: 3

Sirsza 15 december 2018 Product gekocht

Dirt Devil Spider M607

Prima stofzuiger voor de prijs. Erg handig om aan te zetten als je bijvoorbeeld de hond uitlaat of naar de super moet. Hij is wel wat geobsedeerd door de hoeken van je kamer. Ook is die bij mij eens van de trap gevallen.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Stevige zuigkracht
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Fall-safety

Minpunten

  • Geobsedeerd door hoeken
  • Dom in vergelijking met een duurdere Roomba

Eindoordeel

Score: 4
HarryL 23 oktober 2018 Product gekocht

Dirt Devil Spider M607

Handig apparaat, voor de prijs hoef je hem zeker niet te laten liggen. Doet wat hij moet doen. Gaat redelijk mee op de batterij. Leuk design, weinig lawaai. Doet langer over grote ruimtes, daar hij niet "zelflerend" is.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Gaat redelijk lang mee
  • Niet duur
  • Makkelijk om even "snel" te stofzuigen
  • Val-sensoren

Minpunten

  • Niet zelf lerend
  • Klein reservoir

Eindoordeel

Score: 4
mstx 29 maart 2018 Product gekocht

Dirt Devil Spider M607

Één week in gebruik en hij is al 3x klem komen te zitten tussen de poten van mijn bureaustoel en 1x blijven haken aan een stroomkabel. Waardeloos ontwerp van de "bumper" aan de voorkant. Verder zuigt hij wel goed.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Zuigt goed

Minpunten

  • Bumper blijft vaak achter dingen haken

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Geluidsproductie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 5
Jape 15 juli 2017 Product gekocht

Dirt Devil Spider M607

Leuke stofzuiger, het is echt grappig om hem door de kamer te zien rijden. Gisteren nog gestofzuigd en vandaag haalde de robot al een flinke hoeveelheid stof uit alle hoeken.

Pluspunten

  • Lange gebruiksduur
  • Komt goed in de hoeken
  • Zuigt goed tussen stoelen

Minpunten

  • Als hij leeg is moet je zoeken
  • Geen dock

Eindoordeel

Score: 4
ewgast 5 april 2017

Dirt Devil Spider M607

Nu ruim een half jaar in bezit wordt het tijd voor een review. Aan het begin was ik nog razend enthousiast dat je voor zo weinig geld een automatische veeg/stofzuiger kan kopen. Na een aantal maanden merk ik toch dat de nadelen ook wel zichtbaar zijn (soms letterlijk)

Pluspunten

  • Prijs
  • Stevig gebouwd
  • Randjes worden altijd meegenomen
  • Geluid, het is niet hard
  • Keep it simple , stupid
  • Oplader makkelijk aan te sluiten
  • Redelijke lange accu duur

Minpunten

  • Borstels raken snel vol met haren
  • Dusdanig dom dat de helft van je kamer wordt vergeten
  • Erg onhandig, stootoveral tegen aan
  • Niet geluidsarm
  • Zou met een klein beetje meer intelligentie een stuk effectiever en snellerklaar zijn.
  • Raakt verstrikt in zijn eigen oplaad draadje.
  • Tafel met stoelen kan die zo een uur mee zoet zijn

Eindoordeel

Score: 3
altasia 17 maart 2017

Dirt Devil Spider M607

Nu 4 maanden in bezit. Prima waar voor je geld, zet hem in de kamer en hij maakt ijverig voor je schoon. De robot maakt geen gebruik van "onnodige" hightech, maar heeft 3 modes die wisselt indien hij een obstakel tegen komt. Maakt goed schoo, is alleen wel snel vol

Pluspunten

  • Maakt goed schoon
  • Extra borstels en filter meegeleverd
  • Goede prijs
  • Kwalitatief goed gebouwd

Minpunten

  • Vrij snel vol
  • Laden duurt vrij lang
  • Komt soms vast te zitten
  • Niet de slimte

Eindoordeel

Score: 4
Henkie-Jan 12 februari 2017

Dirt Devil Spider M607

Voor de prijs een ideaal apparaat wat ook op de moeilijk bereikbare plaatsen (onder het bed en de bank) komt. Zelf zet ik hem aan voor het weggaan en dat voorkomt dat je hem continu verbeterd. Als ik thuiskom is het beduidend schoon! Aanrader wat mij betreft!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Goede resultaten
  • Door mods doet ie nog beter het werk.
  • Goede botsbescherming.
  • Zit kwalitatief goed in elkaar

Minpunten

  • Stofbakje zit snel vol (bevestigd wel weer goede werken)
  • Alleen voor gladde vloeren
  • Accu is NIMH en geen LI-Ion en is snel leeg.
  • Filter slijt snel als je deze na elke rondgang schoonzuigt met reguliere stofzuiger

Eindoordeel

Score: 4
UserExpertNewbie 7 december 2016

Dirt Devil Spider M607

Prima product voor een uitstekende prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Voldoet boven verwachting
  • Zuigt veel stof op, ook onder de bank
  • Geen problemen met een (toch wel) grote hoeveelheid losliggende kabels
  • 3 valsensoren

Minpunten

  • "dom" (maar wat verwacht je met zo'n prijs)

Eindoordeel

Score: 5
Leader98 7 september 2016

Dirt Devil Spider M607

Goedkope robot stofzuiger die zonder teveel snufjes doet wat hij moet doen

Pluspunten

  • Prijs
  • Hoogte (past onder bank)
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Zuigpatroon lijkt soms niet handig

Eindoordeel

Score: 4
BolusBolinga 19 juli 2016

Dirt Devil Spider M607

Voor deze prijs is hij het waard! Als starter op het gebied van Stofzuig robot's heb ik deze goedkope robot gekocht. Voor mij meer als test of het echt werkt. En ja het werkt! Komt uiteindelijk overal (ook onder banken etc).

Pluspunten

  • Komt overal
  • Batterij is snel opgeladen

Minpunten

  • Afval bakje moeilijk open te krijgen
  • Rijd zichzelf vast ik kabels

Eindoordeel

Score: 4
Chrotenise 23 mei 2016

Dirt Devil Spider M607

met 4 katten en een husky (don't ask) heeft mijn vriendin aardig wat last van rondvliegende haren. Deze Dirt Devil nu een week in huis en draait dagelijks (ene dag boven, andere beneden). Het verschil is duidelijk. Ding elke dag 5min legen en aan oplader hangen ipv uur stofzuigen.

Pluspunten

  • Kattenvriendelijk / Kattenbestendig
  • te ''dom'' om vast te komen zitten
  • Kan overweg met vastliggende kabels
  • Kan goed onder kasten / stoelen / bank
  • Laatst rondje gedraaid om mijn stoelpot van 1cm diameter!

Minpunten

  • Weet niet wat al gedaan is, kan daardoor paar keer over zelfde plekken gaan.
  • Alleen voor onderhoud, niet proberen zeer stoffige gebieden te laten doen (direct vol)
  • Komt niet in hoeken

Eindoordeel

Score: 4
jimz93 28 januari 2016

Dirt Devil Spider M607

Prettige, goedkope en goed werkende stofzuiger die oliedom is :)

Pluspunten

  • Weet ruimtes goed schoon te zuigen
  • Gaat lang mee op 1 accu +/- 2 uur
  • Valt niet van de trap (3 sensoren aan de onderzijde)
  • Voor een stofzuiger erg stil
  • Aanzetten, weggaan, terugvinden, legen & genieten van een schoon huis
  • Leuk om aan de gang te zien terwijl je zelf onderuitgezakt zit

Minpunten

  • Dom,Gaat random door de kamer heen (daar betaal je ook naar)
  • Mag nog wat stiller zijn
  • Kan vastlopen onder meubilair (geldt ook voor duurdere varianten)
  • Relatief lang opladen
  • Stof blijft opgehoopt bij de ingang van het stofbakje, onduidelijk of dit het zuigvermogen benadeelt
  • Slechts 2 voortbewegingspatronen

Eindoordeel

Score: 4
rkenisNewbie 2 december 2015

Dirt Devil Spider M607

Prijs kwaliteit is dit zeer goed product. Enkel tapijten met lange haren heeft het moeite mee. Dit kloppen we dan uit, zodat het vuil op harde ondergrond valt. Aangezien we zelf op een klein appartement wonen hebben we ook geen probleem dat het bepaalde ruimtes niet goed doet.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Maakt harde opp goed proper
  • Komt overal in kleine kamers

Minpunten

  • Tapijten met lange haren lukt niet
  • Gaat niet terug naar laadpunt

Eindoordeel

Score: 5
ikbentomas 1 december 2015

Dirt Devil Spider M607

Hij blijft soms vastzitten onder de rand van de koelkast of de bank. Afgezien daarvan zijn wij er bijzonder blij mee. Het gemak van een robotstofzuiger is gewoon groot. Voor mijn zwangere vrouw is het een grote aanwinst. De Spider doet nu al ons zuigwerk.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Maakt boven verwachting grondig schoon
  • Reserve borstels en stoffilter bijgeleverd
  • Redelijk lang snoer aan de power-adapter

Minpunten

  • Hij rijdt zich klem
  • De kat voelt zich geïntimideerd

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Dirt Devil Spider M607?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee