MSI's snelste GTX 970 is voorzien van een Twin Frozr V-koeler die stil is en in 2D-modus de ventilators zelfs stil zet, daarbij is de koeling tijdens games ook behoorlijk stil. Een nadeel van het grote koelblok is dat de kaart wellicht niet past in erg compacte behuizingen en dat de tweede sli-connector slecht bereikbaar is. Daardoor is tri-sli draaien met drie van deze kaarten niet makkelijk. Lees verder »
Een erg fijne kaar de prestaties zijn erg goed en voor deze prijs zeker niet duur. De Twin Frozr V-koeler werkt super goed. Lekker zuinig is stroom met vink wat Clockvermogen.
Prima product! Goede upgrade voor mijn Msi gtx 760 2g, zeker merkbaar in games zoals Dying Light! De kaart is wel wat aan de grote kant waardoor ik mijn hardeschijven moest verplaatsen.
Een erg fijne videokaart die bijna alle games op 1080p max settings op 60fps kan runnen. Ik heb tot nu toe nog geen problemen gehad met deze videokaart en ben er erg blij mee.
Pluspunten
Snel
Erg stil
Het witte lampje kan worden aangepast met de geforce experience software
Als vervanging van mijn GTX560Ti een GTX970 gekocht icm een nieuw systeem. Werkelijk een topkaart. Snel, stil en erg krachtig voor praktisch alle games.
Gratis Tomb Raider erbij gekregen waarmee de kaart goed te testen is. Ik kan niet anders dan zeggen dat ik onder de indruk ben; top!
Ik heb deze kaart gekocht omdat ik het verschil wilde weten tussen de MSI GeForce GTX 970 GAMING 4G en mijn asus r290 4gb.Ik moet toch zeggen dat Nvidia een stuk stabieler is met gamen, constane frame rate. Daar in tegen zijn de frames van de radeon r290 niet stabiel.
Dit product is de beste keus als je een gtx 970 wil kopen, het heeft alles van goede temps tot weinig tot geen geluid tot goede overclocks. Ook past het product goed in rode sytemen. Er zit helaas geen backplate op zoals bij de gigabyte g1 gaming variant.
Pluspunten
Overclock potentiaal
Geluidsproductie
Temperatuur
Kleur
Minpunten
Geen backplate
Schroefjes waarmee DVI kabel vastzit draaien gemakkelijk los(snel gefixed)
Heb tot nu toe al mijn games op max settings kunnen spelen op 1080p.
Qua prestaties grote aanrader dus!
Na een maandje gebruik is me een lichte Coil Whine opgevallen, deze is gelukkig alleen te horen als je je erop focust, anders is het zo goed als niet merkbaar
Het is een erg rappe kaart geweldige prijs/kwaliteit en al een lange periode de topper. Het is alleen wat jammer dat sommige versies coil whine hebben. Ik heb daar geen last van.
Ter vervanging van mijn te vroeg overleden 780GTX. Ik game FHD, dus veel zwaarder dan deze was niet nodig. Helaas nog wel mijn twijfels over de performance in combinatie met de Oculus; maar gezien de introductie prijs van deze gaan we hiervoor een nieuwe machine over anderhalf jaar bouwen.
Prima videokaart voor zijn prijs, blijft passief koelen tot 50 graden, heel chill tijdens het surfen en e-mailen. Erg mooi design met leuk opgelicht MSI logo.
Dit is een prima product, met een zeer goed functioneerende Twinfrozer 5 cool systeem erop. Mijn GTX 970 is nog nooit uitgevallen doordat hij te warm werdt. En mijn tempraturen zijn nooit al te hoog, zelfs niet als ik zware spellen draai. Overclocken gaat erg makkelijk en soepel.
Mooie en stille kaart. Draait veel games (niet de aller zwaarste) op 4k mocht je daar interesse in hebben. Lekker snel video renderen. Ben zeer tevreden!
Deze kaart voldoet aan mijn verwachtingen, de prijs-kwaliteitsverhouding is gewoon perfect. Verder kan ik al mijn games op hoge kwaliteit draaien zonder enige problemen. De kaart heeft tevens een strak design en past mooi bij mijn MSI X99S Gamming 7 moederbord.
Dit is een videokaart met een relatief energiezuinige en sterke chip en een goede uitvoering: ziet er netjes uit met de leds en is zeer stil. Heb weinig negatieve punten te noemen, dus zeker een aanrader!
Pluspunten
Stil (ook geen coilwhine)
Zuinig
Overclocked goed (ik draai stabiel +160 core+ 750 mem)
Zeer snelle goedwerkende kaart, blijft verassend koel en is makkelijk overclockbaar.
De kaart is vrij breed, is niet voorzien van backplate... MSI en backplates.. raadsel..
Zuinige kaart en zeer plezierig dat de ventilatoren niet werken waar dat niet nodig is maar ondanks toch koel blijft.
Kaart draait in een setup met 1080p scherm, ssd, 16gb ram, i7 4790K. Al mijn games draaien op max settings fps 60++ (2-5 jaar oude games). Eerste driver update naar windows 10 verliep niet vlekkeloos.
Gekocht ter upgrade van mijn GTX 660. Iets luidruchtiger dan mijn oude kaart maar daar krijg je Ultra settings op 21:9 voor terug. Het energieverbruik is niet veel hoger dan die vorige kaart wat een mooie bijkomstigheid is, het upgraden van je PSU is dan immers niet nodig.
perfect soms heel weinig coil whine verder perfect overgeclocked naar +150mhz zonder Volt aan te passen. geen vga maar daar krijg je een dvi naar vga voor
Echt een topkaart! met een beetje overklokken draait deze bijna dezelfde fps als de GTX980, en dat voor een zeer schappelijke prijs. Eigenlijk nog geen nadelen gevonden!
Geweldige kaart voor het geld! De coil whine is bij mij onhoorbaar tenzij ik boven de 200 frames ga. Voor de rest kan ik alles op de hoogste settings spelen en hij overklokt ook vrij goed. Ook blijft deze kaart erg koel (stock rond de 60 graden).
Pluspunten
Goed overklokbaar
Goed voor 1080p en 1440p gamen
Niet duur voor wat je krijgt
Blijft erg koel (nooit boven de 73 graden) zelfs als ie over geklokt is
Minpunten
Hele lichte coil whine
Geen backplate (maar dat maakt voor mij niet heel erg uit)
2 stuks gekocht voor SLI setup en moeten custom water gekoeld gaan worden. Helaas heb ik model V316-032 gekregen en zijn hier nouwlijks blokken voor er zijn in totaal 4 of 5 verschillende versies in omloop dus dit is balen.
Verder hele goede kaart waarvoor hij bedoeld is
Pluspunten
Zeer krachtig
Goede prestatie per watt verhouding
GPU Boost 2.0 werkt super
Minpunten
5 verschillende versies in omloop
Geen waarschuwing ergens dat fan's niks doen tot 50 a 60 graden
Hoewel mijn exemplaar niet zo koel was als de meeste reviews laten zien, is dit een erg efficiënte kaart die met minimale geluidsproductie, op een relatief lage temperatuur, zeer goede prestaties levert. Coil whine op de eerste kaart was heel erg (retourgezonden), tweede gaat wel.