De 9100-serie heeft de meest geavanceerde Ambilight, gekleurde leds die op de muur achter de tv schijnen, maar het meest bijzondere is het besturingssysteem: een aangepaste versie van Android.
Na lang twijfelen tussen de 55PUS7150 à €1699 en deze, hebben mijn vrouw en ik gekozen voor dit model van Philips. Omdat zij fan is van Ambilight, was het te kiezen merk al snel duidelijk. Ons oog viel als snel op de zwevende, platte look van deze TV!
Super TV! Fantastisch beeld en ook de ambilight beleveing is weer top. Het loont wel de moeite om enige tijd te steken in de instellingen van de tv om een optimaal beeld te krijgen.
Geluid is matig, Ultra HD?? Toestel heeft na 8 mnd. nog steeds geen codex om de uitzendingen of films te decoderen.Het gewone HD beeld en ambilight is prachtig, toestel lijkt te zweven zo dun, dankzij het ophangsysteem van Vogel.
Pluspunten
Rondom prachtig ambilight
Toestel lijkt te zweven, mooi slank
Goed HD beeld
Minpunten
Geen codex voor ultra HD
Bas booster is niet natuurlijk, laat zich moeilijk synchroniseren
Philips komt de belofte dat ze de codex voor ultra HD zouden naleveren niet na, nu 8 maanden na aankoop.
Op dit moment heb ik de tv 1 week in mijn bezit. Ik vind de tv erg prettig kijken en het ambilight is prachtig. Over de software ben ik niet te spreken, deze loopt vaak vast en heb al enkele keren de stekker eruit moeten trekken.
Pluspunten
MKV streamen met audio en subs ook als ingebakken in MKV
Goed beeld
Minpunten
Audio is goed, subwoofer niet prettig bij praatprogamma's