De Moto X is een interessante smartphone, vooral de witte versie met een achterkant van bamboe. De telefoon ligt vanwege de gebolde achterzijde fijn in de hand en werkt rap, maar de afwerking had wat beter gekund. Het amoled-scherm oogt indrukwekkend, dankzij het hoge contrast, maar de kleurreproductie is niet helemaal accuraat. De accu is voor een 5"-telefoon aan de kleine kant en dat heeft tot gevolg dat hij minder lang meegaat dan zijn concurrenten. Ook de camera is niet indrukwekkend. Op softwarevlak heeft Motorola Android aangevuld met wat leuke nieuwe features, zoals Active Display, waarmee het toestel zich goed weet te onderscheiden. Lees verder »
Ik ben nog nooit zo blij geweest met een telefoon. Ik kom van een Samsung Galaxy SIII en ik kon of overstappen naar de S7 of 400 euro besparen en voor deze gaan.... Zie volledige review hieronder! LET OP: Deze telefoon is in 2016 helemaal anders dan destijds in 2014!
De moto x (2014) is naar mijn mening een zeer goed toestel voor zijn prijs. Het ontwerp en het grote scherm spraken mij echt aan. Doordat Motorola het Moto display heeft toegevoegd, is het zeer fijn om te gebruiken. Echt een top toestel!
Pluspunten
Ontwerp
Vanilla Android
Moto display
Prijs kwaliteit verhouding
Gebruiksgemak
Snelheid
Minpunten
Accuduur
Geen twee frond speakers (maar een aan de onderkant)
Ben er heel erg tevreden mee. Het no touch unlocken is erg makkelijk en zou niet meer terug kunnen. 16GB was wel een stap terug. Basic android is altijd een plus.
Zou hem weer opnieuw kopen.
Prima telefoon, erg snel en behoort zeker in de top van het high-end segment qua prestaties. Enige nadeel is de accu, die 2300 mAh bedraagd, wel erg klein is.
Prachtig toestel met mooie specs en bijna stock Android. (Lollipop beschikbaar).
Daarnaast wat mooie handigheidjes die Motorola heeft toegevoegd, zoals Active Display.
Zeer tevreden met deze telefoon die, in mijn ogen, de 'kleine' Nexus 6 is.
Pluspunten
Mooi scherm
Prachtige uitvoering met bamboe acterkant
Snel
Stock Android, daardoor snel nieuwe updates
Minpunten
Van mij had hij ietjes kleiner mogen zijn
Accu niet heel ruim bemeten, maar genoeg om de dag door te komen
Prima telefoon voor een prima prijs. Hiervoor had ik een sony xperia T, voelt als een hele verademing. Ik was bang dat hij te groot zou zijn maar na een week gebruik denk ik, nee weet ik zeker dat ik niet terug wil naar een 4,6 inch mobiel.
Pluspunten
amoled scherm, niet perse realistisch, misschien te saturated, but i like it
snel, geen homescreen redraws bv, wat ik vaak had bij de Sony xperia T
redelijk goede speaker, jammer dat het er maar één is ipv stereo, maar kan hard genoeg
voelt goed in de hand, goede mix van alu en plastic, glas van het scherm is heel mooi afgewerkt aan de randen. Ik vind hem echt strak.
bijna stock Android, simpele maar nuttige toevoegingen van motorola, niet laggy net als bij bv samsung door de bloatware
prijs
je krijgt een lader waarop je 2 USB kabels kan aansluiten, je krijgt wel maar 1 kabel:p
Minpunten
geen microSD slot, 32gb versie niet in nl. ook istie niet aanpasbaar, wat wel kan in de VS en ik denk het VK.
batterij is niet slecht maar kon wel wat groter naar mijn mening. opladen gaat niet heel snel maar je kan wel apart een snellere lader aanschaffen
bepaalde voicecommandfuncties van de moto x kunnen alleen worden aangezet als je de taal van het toestel op Engels instelt, wat ik raar vind. ik snap dat de commands in het Engels moeten maar ja.
camera werkt niet goed in alle situaties, soms heeftie ook moeite met scherpstellen. de dubbele flits is wel prima, maar soms krijg je een beetje rare kleuren, of dat het pixelated is
Dit is een waardige opvolger van de Moto X (2013). Het scherm heeft een boost gekregen en het overall design is erg verbeterd. De front facing speaker is helder en de nieuwe Snapdragon 801 op 2,5Ghz maakt het toestel erg snel. Kortom, een echte topper van Motorola!