Gemiddelde gebruikersscore
De prijs/prestatie verhouding van deze headset is prima! De stoffen oorkussens zijn erg fijn en zitten comfortabel. De virtuele 7.1 dolby surround werkt ook prima.
De microfoon is ook erg goed i.c.m noise cancellation.
Wie een headset voor de PC/Mac zoekt kan ik deze zeker aanraden!
Prima headset. Ik had de voorganger van deze headset, deze ging echter kapot na een paar jaar gebruik (scheurtjes in het plastic "frame", veroorzaakt door intensief gebruik). Vervolgens wilde ik dus een nieuwe headset en bleek deze opvolger precies wat ik zocht, prima kwaliteit op zowel bouw, geluid, microfoon.
Prima product, 1 van de weinige headsets die ik qua kwaliteit van geluid ontzettend goed vind. Ook het geluid is perfect.
Geweldige headset voor prijsklasse! Zit erg comfortabel en prima bouw. Microfoon is goed en geluid is ook helemaal prima. Software is vrij nutteloos en Dolby klinkt nergens naar (hol). Ook laat de headset vrij veel geluid door, ik vind dit zelf fijn maar meningen kunnen verschillen.
Ik vind deze headset echt geweldig. De headset is comfortabel, goed geluid, redelijke microfoon, simpele software. Het enige probleem wat ik had is de kabellengte, dit kan opgelost worden met een verlengkabel. En de headset begon op twee plekken te scheuren, niets wat een beetje duct tape niet oplost.
De GameCom 788 produceert een fijn geluid, alleen laat hij wel erg veel omgevingsgeluid door. Voor mensen met een groot hoofd is deze headset af te raden, hij knelt heel erg (half uur gebruik is de max voor mij).
Plantronics Gamecom 788 heeft echt een hele goede prijs/kwaliteit verhouding , geluid is goed , en de microfoon is beter dan menig duurdere headset.
Mijn Gamecom 780 is na 2 jaar intensief gebruik defect gegaan , na een telefoontje met de klantenservice kreeg ik de Gamecom 788 opgestuurd.
Een goede headset, voor een mooie prijs.
Goeie kwaliteit koptelefoon, zit lekker op het hoofd en is in hoogte verstelbaar. De microfoon is prima kwaliteit
Verder werkt de Dolby 7.1 heel erg goed. Je moet wel eerst een driver installeren op de website (link is meegeleverd met een oranje stickertje om de koptelefoon zelf).
USB kabel software voor Windows 10 staat ergens anders dan de normale windows 8.1 download. Je moet hiervoor even googlen.
7.1 werkt goed en Dolby ook. Comfort is goed zal na gebruik wat beter worden natuurlijk.
Beste headset is die ik tot nu heb gehad. De headset beschikt over 7.1 virtual surround wat veel beter klinkt bij muziek en non-tactische games. Het liefst doe wel deze modus uit bij bijvoorbeeld CSGO zodat ik voetstappen beter kan horen.
Deze koptelefoon gekocht na veel goed verhalen erover te hebben gelezen. Maar uiteindelijk is dit echt een miskoop geweest. Hoewel geluid en microfoon goed zijn is de bouwkwaliteit zodanig slecht dat mijn koptelefoon op twee punten gebroken is na 2 maanden gebruik. Plastickwaliteit is zachtuitgedrukt gewoon ruk.
Goed en degelijk product voor een prima prijs. Goede bouwkwaliteit, goed verstaanbaar en natuurlijk ook een helder geluid.
7,1 headset voor een mooie prijs. Verwacht geen zeer stevige bouwkwaliteit of zeer goed geluid. Mijn audio technica's MH50 zijn veel beter bijvoorbeeld. Maar voor gaming (BF4, DayZ) perfecte headset. Je hoort alle geluiden en de 7.1 weergave werkt echt goed in shooters.
Geluidskwaliteit zowel opnemen als afspelen zijn goed en de ergonomie is prima. Bouwkwaliteit is goed alleen is het jammer dat de volume knop rammelt als je ergens tegenaan komt. Het ontbreken van een 3,5mm jack vind ik een gemis. En het is jammer dat er geen ondersteuning is voor linux
De GameCom 788 is wat je zou zeggen voor deze prijs waard voor je geld. Hoewel de geluid/microfoon van redelijke tot hoge kwalieteit is, zijn de oorkappen te strak/smal waardoor er veel geluid door word gelaten. Een Gaming-headset hoort lekker te zitten, helaas bij deze GameCon 788 niet het geval.