'Een verrassend goed toestel met een verrassend goed OS', zegt deze verstokte Android gebruiker, ex BlackBerry gebruiker en notoir Apple hater (Na de iMac G4 is het bergafwaarts gegaan ;).
Zeer mooie, goede en gebruiksvriendelijke smartphone.
Deze Nokia heeft een snelle OS wat prima werkt alleen het aanbod van de apps is zeer slecht. Voor het geld een prima telefoon.
Gekocht voor € 54,23 (inclusief wettelijke thuiskopieheffing à € 4.24, dit hoewel ik niet van plan ben het toestel ooit als mp3 player te gebruiken) bij een landelijke drogisterijketen. Voor deze prijs absoluut zonder concurentie en een absolute aanrader ook vanwege het prima besturingssysteem.
Geweldige mobiel in zijn prijsklasse. Na jarenlang met mijn Wildfire-S rondgelopen te hebben was ik weer opzoek naar een hebbelijke mobiel die ongeveer even groot was. Een dergelijke kleine mobiel vinden is lastig tegenwoordig. Voor de prijs van de lumia-530 was een gokje naar een ander OS gelukkig te wagen.
Pluspunten
Prijs kwaliteit
Vorm, ligt lekker in de hand
Voelt heel stevig aan
Mooi en snel OS
Google account is te gebruiken voor contacten, emails, agenda etc.
Minpunten
Camera is gewoon bagger
Het default keyboard had net iets beter in elkaar kunnen zitten
Als Android gebruiker zeer positief verrast door de eenvoud en snelheid van Windows Phone. Licht gefrustreerd dat dit toestel niet in NL te krijgen is na ruim een maand wachten (zonder maar één bericht van Nokia) toch maar in Duitsland besteld.