Na een jaar met veel plezier gegamed te hebben met deze headset is het geluid aan de rechterkant weggevallen. Ik herken mij in kritiek dat na een flink aantal uren je oren zeer kunnen doen. Verder ben ik uitermate te spreken over de geluidskwaliteit en de microfoon. Top ding.
Pluspunten
Geluidskwaliteit
Uittrekbare microfoon
Minpunten
Enkel snoer werkt niet de bijgeleverde splitter is noodzakelijk
Nette headset, de vormgeving, pasvorm en features zijn prima. Fijn is het lange snoer en de uitschuifbare microfoon. Helaas laat Razer wel wat steken vallen bij de geluidskwaliteit.
Ik gebruik de Razer Kraken Pro nu een tijdje, en hij bevalt me zeer goed. Ook al is dit niet de surround editie, hij heeft die optie WEL. Dit kan je instellen via software van Razer. De microfoon is goed, geen ruis. Ook het design is prachtig (mijn mening) en net als mijn Razer Arctosa, Razer Naga en Razer Goliathus Control Edition is dit een zeer geslaagde aankoop (eigenlijk kerstcadeau, maar tja).
Pluspunten
Surround sound.
Goed geluid.
Gebruiksvriendelijk voor zowel PC als mobiele apparaten.
Mooi design.
Zitten lekker.
Minpunten
Prijs is een tikkeltje hoog, maar hij is het wel waard.
Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe gaming headset omdat mijn oude headset het na 4 jaar uiteindelijk begaf(steelseries 4h). Mijn budget was 80 euro max. Uiteindelijk kwam ik op de Razer kraken uit die ik voor 70 euro heb gekocht online bij wehkamp(hij was toevallig in de aanbieding).
Mijn eerste indruk was dat de headset wel een stuk zwaarder/groter is dan mijn oude headset echter heb ik hier geen problemen mee. Ook was de Bass een beetje overdreven, maar na wat gepruts met de EQ via de pc heb ik uiteindelijk prachtig geluid gekregen!
Pluspunten
Over-ear
Fraai design
goed geluid
geen pijn aan oren na langdurig gebruik
Prima mic
kan evt ook gebruikt worden op iPod of telefoon etc.
Erg goed geluid, vooral bij lage tonen. Surround geluid werkt perfect bij gamen. Uitschuifbare microfoon lijkt ideaal, maar daardoor ook kwetsbaar (zeer waarschijnlijk is mijn headset kapot gegaan bij het uitschuiven van de microfoon terwijl hij niet eens tot maximale lengte uitgeschoven was.
Gaat snel kapot. Hoewel het product intieel goed werkt is er veel bespaard op duurzaamheid, en moet je hem na een half jaar tot een jaar alweer vervangen voor een nieuwe. Beter om gelijk een goede te kopen die lang meegaat dan meerdere van deze matige zooi.
Dit is nou een goed voorbeeld van een échte gaming headset. Het geluid is niet fantastisch, de prijs is te hoog en de microfoon is complete troep. Explosies in-games zijn wel super, omdat de bas compleet overdreven is.
Op het eerste gezicht een mooie en goeie headset, maar na langer gebruik krijg ik last van mijn oorschelpen. Ook ben ik zeer slecht te verstaan op skype. Met db booster op 10 stukje beter maar wel met achtergrond galm. Over het geluid ben ik overgins dik tevreden.
Deze headset is absoluut geweldig voor de prijs, in veel reviews word gezegd dat de microfoon niet geweldig is maar vanuit mijn ervaring is hij prima. Dat geld ook voor de twijfels over de bouw kwaliteit, alhoewel de microfoon er soms een beetje stroef in en uit de koptelefoon komt.
Pluspunten
extreem licht
gemaakt om lange sessies op te hebben
fine tunen van het geluid is makkelijk met de synaps software
heeft ook een single jack output voor telefoons zodat hij ook stylish mee kan op rijs.