Ik begin met een stukje context: ik heb deze soundbar aangeschaft omdat ik een eenvoudig aan te sluiten oplossing zocht voor bij de TV in mijn slaapkamer, met goed geluid, maar zonder dat ik een heel 5.1 systeem hoef neer te zetten met alle kabels erbij. Een soundbar is dan een goede oplossing. Alhoewel het idee een beetje 'vies' is voor mij, want ik ben audio fan, ben ik er toch eens naar gaan luisteren en viel het geluid mij zeer mee. Uiteindelijk is mijn keus toen gevallen op deze Samsung HW-H750.
Uitpakken en eerste indruk
De Soundbar zit in een vrij grote, lompe doos. Dat is op zich ook niet gek, want je hebt een lang voorwerp (de soundbar) en een groot vierkant voorwerp (de subwoofer). Bij het uitpakken valt op dat de meeste...
Wat problemen bij update van de firmware tijdens de installatie. Verder voldoet hij meer dan voldoende
Erg goed geluid voor een soundbar, die nu ook niet te duur meer is (voor €399 aangeschaft). Mooi design en neemt weinig ruimte in. Aansluiten verloopt uitstekend en snel. Enige minpunt is de afstandsbediening, wat simpel en de soundbar is niet te koppelen aan de afstandsbediening van de Samsung tv.
Prima soundbar maar dat mag ook wel voor het geld .
Zeer eenvoudig in gebruik en neemt niet veel ruimte in.
Voor een soundbar klinkt het apparaat prima alhoewel een dedicated set met losse speakers en een receiver superieur is.