Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
16 juni 2014 Rapporteer

Ik begin met een stukje context: ik heb deze soundbar aangeschaft omdat ik een eenvoudig aan te sluiten oplossing zocht voor bij de TV in mijn slaapkamer, met goed geluid, maar zonder dat ik een heel 5.1 systeem hoef neer te zetten met alle kabels erbij. Een soundbar is dan een goede oplossing. Alhoewel het idee een beetje 'vies' is voor mij, want ik ben audio fan, ben ik er toch eens naar gaan luisteren en viel het geluid mij zeer mee. Uiteindelijk is mijn keus toen gevallen op deze Samsung HW-H750.
Uitpakken en eerste indruk
De Soundbar zit in een vrij grote, lompe doos. Dat is op zich ook niet gek, want je hebt een lang voorwerp (de soundbar) en een groot vierkant voorwerp (de subwoofer). Bij het uitpakken valt op dat de meeste...

Pluspunten

• Goed geluid, zeker voor een soundbar
  • Zeer uitgebreide featureset
  • Makkelijk in gebruik, aansluiting en verbinding met o.a. netwerk

Minpunten

• Bas soms iets overheersend
  • Voor dit geld zijn mooiere dingen te krijgen, als je niet specifiek een Soundbar nodig hebt
  • Forse prijs
  • Geen HDMI kabel meegeleverd

8 november 2014 Rapporteer

Wat problemen bij update van de firmware tijdens de installatie. Verder voldoet hij meer dan voldoende

Pluspunten

• gebruiksgemak
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

• update software bij installatie
  • losse adapter

30 oktober 2015 Rapporteer

Samsung HW-H750

Erg goed geluid voor een soundbar, die nu ook niet te duur meer is (voor €399 aangeschaft). Mooi design en neemt weinig ruimte in. Aansluiten verloopt uitstekend en snel. Enige minpunt is de afstandsbediening, wat simpel en de soundbar is niet te koppelen aan de afstandsbediening van de Samsung tv.

Pluspunten

• uitstekend geluid, warm en heldere stemmen ook bij actie films
  • erg makkelijk aan te sluiten, koppelt direct met Samsung tv
  • multiroom is erg prettig, muziek van je mobiel speel je via bluetooth ook in andere ruimtes
  • voor €399 een prima soundbar

Minpunten

• remote is simpel en niet te koppelen aan de Samsung tv

27 februari 2015 Rapporteer

Samsung HW-H750

Prima soundbar maar dat mag ook wel voor het geld .
Zeer eenvoudig in gebruik en neemt niet veel ruimte in.
Voor een soundbar klinkt het apparaat prima alhoewel een dedicated set met losse speakers en een receiver superieur is.

Pluspunten

• Uitmuttende subwoofer voor een product van deze prijs (goede integratie, redelijke crossover, nooit overheersend)
  • Uitstekende bouwkwaliteit
  • Zeer eenvoudig aan te sluiten
  • Goede stemweergave voor een soundbar (absoluut niet nassaal)
  • Klinkt erg goed met vrouwelijke stemmen
  • Blinkt uit op hogere volumes

Minpunten

• redelijke duur
  • Blinkt uit op hogere volumes, op laag volume minder dynamiek aanwezig.
  • goedkoop aanvoelende remote.

Heb jij ook een Samsung HW-H750?