Gemiddelde gebruikersscore
Deze C9 is een high end router met de mogelijkheid voor diverse opensource firmwares (DD-WRT / OPENWRT).
Een mooi ogende router met puike prestaties. Kan jammer genoeg niet aan de muur bevestigd worden maar dit zal niet voor iedereen een struikelpunt zijn.
Voor de KPN alles in één pakket houders komt deze router niet volledig tot zijn recht. (geen vlan-support). Heb de DHCP-server en de WAN-poort van de router daarom niet gebruikt. Daarmee is het feitelijk een dual band access point geworden. Het bereik is wel beter dan de KPN Experiabox v9.
Je moet van wit houden en hem ergens neer kunnen zetten, maar als je eenmaal dat struikelblok hebt gehad is het een prima apparaatje (maar ik hoop wel dat de firmware beter wordt).
De TP-Link Archer C9 is een snelle router met veel features en weinig minpunten
Mooie router met veel features. Enkele "extra" features komen wat minder uit de verf hierdoor. Wel erg mooie software en zeer eenvoudig in installatie.
Een snel en zeer krachtige router.
De TP-Link Archer C9 v1 als vervanger van de TP-Link TL-WR1043ND v1.
Slecht bereik, 2.4Ghz slechter dan de TL-WR1043ND v1, 5Ghz nog erger.
2.4Ghz test met Acrylic WiFi scanner Windows versie.
5Ghz test met Wifi Analyzer android versie.
Naar de installatie van dd-wrt firmware is het bereik veel beter.
Vandaag 15 maart 2016 C9 gekocht en gelijk aan gesloten.
Super makkelijk te configureren.
Super snel was eerst 5g 130 Mb met Cisco modem en met C9 192 Mb.
Over een maand ongeveer opnieuw review dan weet ik ook meer :)
Zeer stabiele router, met een uitstekende wifi range !
Op de mijn bureau haalde ik vroeger amper een effectieve snelheid van 3MBs, nu 10MBs. "2.4Ghz afstand 50m 4 muren"
In de direct omgeving 25MBs via 5Ghz N, +60MBs via AC.
Mooie router met hedendaagse specificaties. Prima snelheid!
Alleen jammer dat deze router niet kan worden opgehangen...
Komende van een WD Mynet N900 ben ik verbaasd over de prestaties die deze TP-link levert.
Ik haal op 2.4Ghz met gemak 100mbit en op 5Ghz nog stukken meer.
Daarnaast heb ik overal een uitstekende dekking.
Wel jammer dat er bijvoorbeeld geen VLAN ingesteld kan worden.
Ook meer aansluitingen mocht.
Ik heb eerst de Archer C7 gekocht. Hier was ik niet tevreden over het draadloos signaal. Ik heb hem omgeruild voor de C9. Nu heb ik een zeer goed draadloos signaal door het hele huis en ver achter in de tuin.