Tweakers
Tweakers
LG's G3-smartphone valt op omdat het één van de eerste telefoons is met een qhd-scherm, oftewel een scherm met een resolutie van 2560x1440 pixels. Op het 5,5"-scherm is het verschil met de gangbaardere full-hd-resolutie echter niet te zien waardoor de hoge resolutie in de praktijk weinig nut heeft. Voor een 5,5"-toestel is de behuizing van de G3 redelijk compact, al zal hij mensen die van kleine telefoons houden niet aanspreken, en we zijn blij dat de achterkant van de telefoon verwijderbaar is. Gebruikers kunnen daardoor de accu wisselen en een micro-sd-kaart inprikken. De G3 heeft een rappe Snapdragon 801-chip, maar is niet zo vloeiend als zijn directe concurrenten en omdat het scherm veel stroom vreet blijft ook de accuduur wat achter. Over de camera zijn we zeer positief: de beeldkwaliteit is dik in orde en dankzij de infraroodlaser aan de achterzijde kan de camera bij weinig licht ook goed scherpstellen. Als laatste valt ook de prijs in positieve zin op: bij zijn introductie kost de G3 549 euro en dat is voor een high-end-smartphone een zeer strakke prijs. Lees verder »
Gemiddelde gebruikersscore
Fantastische telefoon, vooral voor de prijs (315 euro) kan makkelijk mee met de huidige generatie telefoons! De accu kan zeker een volle dag mee(meer heb ik niet nodig) Het scherm ziet er fantastisch uit
Al met al een goede telefoon. Heeft een erg scherp QHD scherm. Helaas is mede hierdoor de batterij niet zolang als gehoopt.
Eigelijk geen significante vooruitgang,de G3 loopt nu zelfs achter wat betreft Android versie. Nog steeds op 5.0 erwijl de G2 al op 5.1 zit.
Camera is wel goed, de laser autofocus werkt toch niet helemaal lekker, nog te vaak weet het niet goed scherp te stellen op hetgeen ik wil.
Voor een ieder die geen €500 à €600 wil neerleggen is dit een heel goed alternatief om toch een toptelefoon in bezit te hebben. Hij is vlot, ziet er prachtig uit en is gebruiksvriendelijk. Superapparaat!
Goede telefoon! Ik heb hem een jaartje in gebruik gehad en is mij erg goed bevallen. Beste toestel van de Android toestellen die ik heb gehad.
Zeer goede telefoon voor deze prijs.
De home touch-knoppen zijn verwerkt in het scherm. Dit vind ik fijn want zo heb je bijna alleen maar scherm aan de voorkant.
De knoppen aan de achterkant zijn geen rede om hem niet te kopen. Ik was er al snel aan gewend.
Het toptoestel van vorig jaar voor de prijs van de middenmoot. Naar mijn mening een beter ogend toestel dan de G4, met zelfs een grotere batterij. In 2015 nog steeds een zeer reële keuze als je op zoek bent naar een alleskunner voor niet al te veel geld.
Mooi toestel. Knoppen op achterkant soms lastig te onderscheiden bij haast. Software is ondermaats. Prestaties zijn redelijk. Accuduur lijkt prima te zijn. Ruime netwerk ondersteuning.
Top telefoon.
Ik heb de LG G3 nu een inmiddels bijna een jaar, en ben er nog steeds erg blij mee. Werkt snel en gemakkelijk. Gaat de laatste tijd wel achteruit, want hij blijft soms haperen. Ook is hij goed gebouwd, kan wel tegen een stootje. Oftewel, een prima toestel.
2kscherm uitbreidbaar geheugen, mooi uiterlijk, geweldige camera, ultra specs
Erg fijne telefoon voor dagelijks gebruik.
Bij zwaardere processen wordt hij snel warm, zeker als de schermhelderheid hoog staat.
Denk bij hoog aan alles boven de 50%..
Accu presteert matig tot slecht
- Ik ben geen fan van Optimus UI ( persoonlijk ).
Gelukkig bestaan er custom launchers...
Aanraakscherm (bediening) laat schandelijk te wensen over. Gewoon op zak tijdens buiten zijn (frisse omgeving) reageert het met ergerlijke vertraging. Aanschaf 12-2015: verkoper (gekende zaak) zegt er even over te wrijven. Werkt dan na 10-- 20s: veel telefoons gemist en ook foto's van het moment. Zou dit nooit meer aanschaffen.
Heerlijke smartphone, goed scherm, Lollipop, een plezier om te gebruiken. In December 2014 gekocht en de laatste software geinstaleerd. Ja, het kan hier en daar wat sneller maar over het algemeen zeker de moeite waard. OKee de accu kan misschien wat langer gevuld blijven en kan het goedkoper? Altijd.
Mooie telefoon, strak uiterlijk en scherp scherm. Batterij gaat net lang genoeg mee. Telefoon word snel heel heet.
The phone have very good specifications but I don't feel its reliable as it stopped working just after 5 days of buying it.
fijne smartphone voor die prijs, alleen een slechte accu duur
Groot, mooi scherm, goeie camera, maar toch net niet.
Ik vind het design echt heel erg prachtig. De achterkant had van mij wel echt metaal/aluminium mogen zijn. Alles werkt wel prima en vlot, op hier en daar een hapering na, maar dit is niet storend.
De LG-skin valt reuze mee. Settings menu is wel niet zo mooi gedaan.
De G3 is een mooie upgrade als je een G2 hebt gehad. Het slijmerige plastic is ingeruild voor een wannabe metallook plastic behuizing en het scherm is 5,5'' maar in een compacte shell. Het scherm en de nieuwe software zorgen ervoor dat dit een topper is van 2014.
Goede telefoon. Jammer van de batterij!
Na wat afwachten gekozen voor de LG G3 32GB. Wilde eigenlijk een telefoon met een snellere 805 processor. Toen ik erachter kwam dat dit niet op het programma stond voor deze telefoon gekozen.
Degelijk toestel die meekan met de concurrenten tegen een goede marktconform prijs.
Na 3 maal een iPhone heb ik toch de stap gemaakt na de LG3 .Ik was bang dat ik spijt zou krijgen maar niets is minder waar het formaat 5,5 inch vind ik fantastisch, de camera met 12 miljoen pixels en laser focus maakt zeer scherpe foto's. .