![]() |
Round-up - Dertien Z97-moederborden getest Tweakers onderwierp een aantal Z97-moederborden aan enkele benchmarks: welk is het snelst? Daarnaast hebben we natuurlijk ook gekeken welk bord de meeste features biedt voor je geld. |
Een bijzonder compleet uitgerust moederbord welke indruk maakt met zijn looks en afwerking. Veel features voor het geld, en tevens echt unieke features zoals het Ultra M.2 slot voor de nieuwste (snellere) SSD's.
Moederbord met gigantisch veel mogelijkheden, die zeker niet ten koste gaan van een duurzaam design. Al met al een product dat de concurrentie niet uit de weg gaat en zijn prijs meer dan waard is.
( Misschien de reden dat de prijs wat omhoog is gegaan! )
Gebruik dit moederbord voor mijn gaming/home theater pc. UEFI bios is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat ik mij i5 4690k zeer eenvoudig kan overclocken.
De belangrijkste reden om dit moederbord te nemen was het grote aantal sata poorten (10x) en de aanwezigheid van DTS connect.
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Moederbord die je alles biedt wat je momenteel maar van kan dromen. De shields zitten wat gammel op de PCB, maar je kan er best wel wat kracht op zetten bij het monteren. Zeker een aanrader door de dubbele M.2 en dubbele USB 3.0 connector.