Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
8
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+2
Traddor 19 juni 2014

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Pluspunten

  • Twee outputs - 2.1A en 1A
  • Batterij-indicator
  • Zeer grote capaciteit
  • Niet te zwaar

Minpunten

  • Geen lichtnetadapter
  • Indicators in zonlicht niet zichtbaar

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+2
Anoniem: 449343Newbie 1 juni 2014

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goeie prijs/kwaliteit verhouding
  • Stevig
  • Led indicatie batterij leven
  • Snelle bezorging

Minpunten

  • Geen netstroomadapter

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

+1
V1R4L 19 mei 2014

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Pluspunten

  • Grote capaciteit
  • Twee outputs
  • Batterij-indicatie

Minpunten

  • Standaard geen lichtnet adapter meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
Neocortex-re 23 mei 2015

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Praktische powerbank. Genoeg vermogen. Duidelijke indicatie van oplaadstatus. Gelijktijdig laden van powerbank en aangesloten telefoon lukt, mits de adaptor voldoende vermogen levert.

Pluspunten

  • Robuust
  • Krast geen andere apparaten
  • Handige vorm, past in heupbuidel

Minpunten

  • Beetje zwaar (maar dat kan bijna niet anders)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
Anoniem: 601693Newbie 11 juni 2014

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Pluspunten

  • • Design ziet goed uit
  • • Kan 2 apparaten tegelijk mee opladen
  • • Groot capaciteit: 10.000 mAh

Minpunten

  • • Zwaar gewicht
  • • Mee geleverde usb kabel is kort, tijdens opladen is het niet zo handig om mobiel te gebruiken

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

0
luuksnijmegen 14 augustus 2015

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Het product aangeschaft en in eerste instantie positief. Binnen enkele weken raakte hij defect. Hij werd netjes omgeruild, waar ik over te spreken ben. Tweede exemplaar raakte ook defect. Volgens Cube Array valt het niet onder garantie. Na reactie van mijn kant reageert Cube niet meer. Jammer en erg kinderachtig.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Twee Cube's defect
  • Klantenservice reageert niet
  • Korte kabel en geen netadapter

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 1
Mobiliteit en accuduur Score: 4

0
hwauters 18 juli 2014

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Prima product voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Strak design
  • Scherp geprijsd
  • Goede after-sales support
  • Wordt niet overmatig warm tijdens het laden

Minpunten

  • Meegeleverde kabel aan de korte kant, maar makkelijk op te lossen door de kabel van je telefoonlader te gebruiken.
  • Pietluttig detail: in de meegeleverde handleiding staat nergens de werking vna de batterijindicator-knop beschreven.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Tijgertje 8 september 2015

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Ongeveer een jaar in gebruik nu, valt nog altijd niet tegen. Heb ook niet het idee dat de capaciteit achteruit is gegaan na dit jaar.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Hoge kwaliteit
  • Redelijk hoge capaciteit
  • Laadt telefoons redelijk snel op
  • Indicatoren
  • Twee ingangen

Minpunten

  • Redelijk zwaar
  • Opladen van de powerbank duurt lan

Eindoordeel

Score: 5
DeGentleman 15 juni 2015

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Prettige en makkelijke powerpack. De handleiding had wat uitgebreider gemogen; de knop naast de LED bedient de stroom indicatie en heet in de handleiding "Button" zonder extra tekst en uitleg :P

Pluspunten

  • Robuust; Ietwat groot en niet erg ligt (vindt ik zelf prettig)
  • Strak design
  • Twee outputs
  • Véél capaciteit

Minpunten

  • Draagzakje kost extra

Eindoordeel

Score: 5
yannickedNewbie 23 februari 2015

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Zeer goede accu pack, werd netjes in een strak doosje afgeleverd. Hij kan mijn HTC one ongeveer 2-3 keer opladen.

Pluspunten

  • Veel waar voor je geld
  • 2 usb poorten
  • Grote capaciteit
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Bijgeleverde micro-usb kabel ging snel kapot

Eindoordeel

Score: 5
Zeror 29 november 2014

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

De Cube Array A5 heb ik gekocht voor mijn campertrip in Amerika, omdat het lang niet altijd zeker was of er stroom was om mijn apparaten op te laden. Deze powerbank heb ik een paar keer mooi plezier van gehad. Zeer handig was dat ie twee apparaten tegelijk kan opladen.

Pluspunten

  • Twee apparaten tegelijkertijd opladen (eentje snel, ander langzaam)
  • 4 (of 2 keer 2) apparaten opladen tot ie leeg is
  • Goed afleesbare batterijindicator
  • In principe geen extra kabel nodig (al wordt die wel meegeleverd), de microUSB van je telefoon/tablet is voldoende
  • Mooi en simpel ontwerp voor de behuizing
  • Wordt niet heel warm tijdens het opladen.

Minpunten

  • Ietswat groot en lomp om zo mee te nemen als je geen tas meeneemt
  • Opladen van de Cube Array en je apparaat (in de cube array) tegelijkertijd werkt niet.

Eindoordeel

Score: 5
mightym 21 augustus 2014

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Tijdens een fietstocht gebruikt om de smartphone te voeden. De smartphone deed dienst als navigatie, dus de GPS en het scherm stonden de hele tijd aan. Na een dag fietsen (ca 8 uur) was nog de helft van de capaciteit van de powerbank beschikbaar.

Pluspunten

  • Capaciteit genoeg voor een lange dag intensief gebruik.

Minpunten

  • Het enige wat mij opviel is dat het niet mogelijk was om de powerbank op te laden en gelijktijdig de telefoon bij te laden via de powerbank. De telefoon springt dan continu van opladen naar niet opladen enz. Dus je hebt nog twee stekkerladers nodig als je zowel powerbank als GSM wil opladen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Anoniem: 608201Newbie 13 juli 2014

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Een grote plus (+) voor Cube Array qua service en ondersteuning

Pluspunten

  • Hoge capaciteit
  • 2 USB uitgangen (1x 1A 5V , 1 x 2.1A 5V)

Minpunten

  • Het pakketje was even zoek bij Post-NL maar het is uiteindelijk de dag erna goed gekomen. (min puntje voor post NL)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Prestaties Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5
Esiq 14 juni 2014

Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Cube Array A5 10000mAh powerbank/mobiele oplader?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee