Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb de monitor enkele weken geleden nieuw gekocht, en tot nog toe bijna elke dag intensief gebruikt.
De monitor bevalt me zeer goed.
Ik zocht een led monitor onder de 200 euro met een mooie kleurweergave, en vooral een mooie donkere zwartweergave, dat doet de monitor goed.
Ik speel veel games, en heb donker graag donker, denk aan dead space 3 bijvoorbeeld.
Naast de 27 inch iiyama (tn) van mijn maat was het kleur en contrast verschil goed te zien, en duidelijk beter op deze benq.
Ik heb geen last gehad van ghosting, dode pixels, of backlight tot nog toe. Nu ben ik op dat laatste ook niet heel kritisch geweest, maar het is me iig nog niet opgevallen.
De speakers zijn prima voor geïntegreerde speakers, ze overbelasten of kraken niet.
Omdat ik graag een goede monitor wil hebben om een thuis te Gamen en wat films te kijken ben ik gaan zoeken naar een mooie grote 27" monitor.
Al heel snel kom ik op deze BenQ GW2760HE uit. levering etc ging zonder problemen.De monitor was prima verpakt. uitgepakt blijkt het een topscherm te zijn: Met een VA-LED Panel en alle aansluitingen aanwezig (HDMI, DVI en VGA) en zelfs Speakers is dit echt een topscherm voor een Top prijs! hier kan geen andere monitor tegenop in 27 inch.
Voor dit geld is het een prima monitor, gebruik het ook voor gamen en geen problemen mee gehad.
Ik zocht een leuke monitor voor het vrouwtje (anders zat ze telkens een beetje achter de laptop (15") series en films te kijken). Op dit scherm zijn haar programma's lekker te kijken en ze klinken prima over de ingebouwde speakers. Erg goedkoop voor een 27" scherm. Aanrader.
Mooie monitor die niet al te duur is. Zeer tevreden ermee
Ik had vooraf mijn twijfels want deze 27" monitor was wel erg laag geprijsd maar hij heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben super tevreden, hij werkt heerlijk icm mijn PS4.