LET OP! Voor mensen met iets grotere oren/oorschelpen: Er zit een of ander stom blok in de earcups waardoor deze niet lekker zit en pijn doet. Zie volledige review voor foto.
Goede headset, uitstekend geluid. Open headset dus de omgeving krijg je ook mee, deze feature moet je specifiek willen. De volume potmeter begon na enige tijd te kraken, min twee sterren. De mute-functie is heel handig, mic omhoog om uit te schakelen.
Pluspunten
Open headset
Geluid
Mic omhoog = mute
Minpunten
Volume regeling kraakt na enige tijd
Krakende potmeter is opgelost met wat contactspray
In vergelijking tot de Cloud Stinger, kan ik veel beter muziek, voetstappen en richting van schoten horen. Wat is wel heb is dat na een lange tijd gamen (4+ uur) ik merk dat de headset een beetje strak begint te zitten, maar misschien is het gewoon wennen.
Pluspunten
Richting geluid
Bouwkwaliteit
Lange kabel(voor pc onder bureau is dit handig)
Mooi geluid
Duidelijkere voetstappen
Minpunten
Strak na lange tijd op
Geluid bij aanraaking van kabel (dit komt door het gedetailleerde geluid)
Hele fijne headset met geweldig geluid. Ergonomie is heel erg goed en gaat volledig over je oren heen. Microfoon is ook meer dan prima en klinkt heel helder. Tevens gaat de microfoon ook uit als je die omhoog klapt.
Beste headset die ik ooit heb gehad, maar dat mag ook wel voor 170 euro.
Het geluid is uitstekend voor zowel gaming als muziek.
De headset is comfortabel en valt compleet over je oren heen.
Ik raad de headset aan om te gebruiken met een goede geluidskaart voor optimale prestaties.
Ik ga meteen met de deur in huis vallen.
Wat een GEWELDIGE headset dit.
Na een aantal headsets getest te hebben de afgelopen weken is dit gewoon de beste headset.
Het is een stereo headset dat gemaakt is voor ultiem muziek en game genot.
Prijs is er helaas ook naar.
Pluspunten
Geluid is Daadwerkelijk Subliem!!
Zeer Robuste en Degelijke Headset
Comfortabele Headset, die zelfs na enkele uren aangenaam blijft.