Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Teufel Consono 35 Mk3 (Zwart)

Prijs
Specificaties 5.1 Satelliet speaker met 80W vermogen - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
1
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
Wizzu 30 maart 2016

Teufel Consono 35 Mk3 (Zwart)

De prijs/kwaliteit ligt erg hoog voor deze homecinema set, je krijgt meer dan genoeg waarde voor je geld. Geluid in films en games is heel goed waarbij alle tonen goed met elkaar mixen. Voor muziek wat kleine schoonheidsfoutjes maar daarvoor is die ook niet bedoeld. Lees uitgebreide review voor meer.

Pluspunten

  • Zeer hoge prijs/kwaliteit
  • Geluid voor films/games is uitstekend
  • Makkelijk aansluiten (ook voor elke AVR)
  • Premium uitstraling
  • Niet te prominent aanwezig in de huiskamer
  • Goede service van Teufel

Minpunten

  • Niet optimaal voor muziek (maar dat hoeft ook niet)
  • Grote subwoofer

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 5

+2
SemvandenBroek 5 oktober 2018 Product gekocht

Teufel Consono 35 Mk3 Power Edition (Zwart)

Deze set van Teufel levert echt goed home cinema geluid voor films met de net wat krachtigere T10 subwoofer. Eindelijk films kijken met een helder center channel en met een frequentiebereik aan de lage kant tot wel 150hz voor de sattelieten komen middentonen ook prima uit de verf. Aanrader!

Pluspunten

  • Uitstekende basweergave
  • Heldere sattelieten
  • Strak design
  • Sub is te kantelen zodat de woofer en poort aan de voorkant zitten
  • EDM klinkt lekker met zo'n subwoofer

Minpunten

  • Sub is groot en zwaar
  • Wireless Sub niet compatibel met veel receivers
  • Rock en andere instrumentale muziek klinkt niet uitstekend, wel goed

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 3
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
Theo1Newbie 7 februari 2020 Product gekocht

Teufel Consono 35 Mk3 Power Edition (Zwart)

Wel even getwijfeld over deze set, ben naar Rotterdam geweest in de pop up store van Teufel daar kon ik wel andere speakers luisteren maar deze waren niet beschikbaar, ik denk neem de gok als ze niet bevallen binnen 8 weken gaan ze lekker terug.

Pluspunten

  • Speakers voelen goed aan
  • Duidelijke installatie handleiding
  • Goede basweergave
  • Ruim voldoende voor een kamer van 40m2

Minpunten

  • De ophangbeugels mogen iets verder uit de wand komen en de schroeven die er in moeten kunnen beter vervangen worden door 1 bout dat maakt montage makkelijker

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
DeBeuker90 1 februari 2020 Product gekocht

Teufel Consono 35 Mk3 (Zwart)

Naar aanleiding van de goede reviews heb ik deze set gekocht (januari 2020). De positieve review op tweakers van "Wizzu" in 2016 klonk bijna te mooi om waar te zijn, maar ik kan deze volledig onderschrijven. .

Pluspunten

  • Mooie en stevige speakers
  • Heerlijk geluid met een goede bas
  • Goed bedrijf dat alles op orde heeft: van service tot prijs
  • Speakers kan je 8 weken uitproberen
  • Zeer scherpe en concurrerende prijs

Minpunten

  • Geen fysieke winkel
  • Ik heb ze niet vergeleken met dure merken als Harman en Bose
  • Geen kabel bij de subwoofer

Eindoordeel

Score: 5

Consono1974!Newbie 29 september 2020 Product gekocht

Teufel Consono 35 Mk3 (Zwart)

Sub t8 redelijk sattelieten prachtig om te zien maar zeer vermoeiend schel geluid Op pioneer 934

Pluspunten

  • Afwerking
  • Verpakking
  • Retourregeling

Minpunten

  • Metalig schel geluid
  • Geen warme middentonen
  • Bedrieglijk mooi om te zien

Eindoordeel

Score: 2
superduperthorNewbie 8 mei 2019 Product gekocht

Teufel Consono 35 Mk3 Power Edition (Zwart)

Uitmuntende prijs kwaliteit verhouding! Dit is dan ook waar Teufel om bekend staat. Dit is dan ook een fenomenale set voor de starter. Deze set is ook zeer geschikt voor de gemiddelde gebruiker die goed geluid belangrijk vind maar daar niet voor wilt krom liggen.

Pluspunten

  • mooi afgewerkt en robuust
  • Veel geluid uit weinig volume
  • Helder geluid

Minpunten

  • Satelliet speakers beginnen pas bij 150 Hz

Eindoordeel

Score: 4
Jorioz 3 juni 2018 Product gekocht

Teufel Consono 35 Mk3 (Zwart)

Aangesloten op een Sony STR DN860. Top combinatie!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Mooie maar krasjes gevoelige bovenkant van de subwoofer

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Teufel Consono 35 Mk3 (Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Black Friday 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True