Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
4
Score: 3
4
Score: 2
2
Score: 1
0
Toon reviews van:
+1
KatWeasl 5 januari 2018 Product gekocht

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Prettig typend toetsenbord als je typen met flatkeys prettig vindt. Voor flatkeys genoeg travel en weerstand om er heerlijk op te kunnen werken. Mooie afwerking met een geborsteld aluminium look en een strak design. De audiokeys in de bovenrand kunnen door middel van "a gentle touch" worden aangezet.

Pluspunten

  • De afwerking met een geborsteld aluminium look.
  • Toetsen hebben voldoende weestand en travel.
  • Bereik van de ontvanger, tot op 5 meter gaat gamen prima draadloos.
  • Een licht en dun toetsenbord, handig als je deze een keer mee wil nemen.
  • Flatkeys, geeft een strakke look.
  • Audio keys geven een rummble zodat je weet dat je ze gebruikt.
  • Toetsen zijn van goede kwaliteit, nu ruim een jaar in gebruik en geen slijtage op de toetsen.

Minpunten

  • Geen verlichte toetsen.
  • Audiokeys staan standaard uit.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

0
Bose321 13 april 2015

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Prima toetsenbord, maar wel met een enorme fout

Pluspunten

  • Mooi
  • Dun
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Veert een beetje in, voelt goedkoop aan
  • Media keys input ghosting

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 1
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2

oscarwashere 4 juni 2016

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Mooi toetsenbord, maar gebruik valt tegen. Media-toetsen zijn standaard niet zichtbaar, pas bij aanraking gaat de verlichting aan waardoor je ze kan zien. Hierdoor kun je ze pas zien als je er al op hebt gedrukt. De toetsen zijn programmeerbaar, maar de iconen blijven ongewijzigd wat verwarrend is. Geen aanrader.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Vlakke toetsen
  • Nummerblok
  • Media-toetsen, die programmeerbaar zijn
  • Ruim toetsenbord

Minpunten

  • Geen 'zachte toetsaanslag' (vering o.i.d. ontbreekt)
  • Media-toetsen werken zeer onhandig, zie toelichting.
  • Media-toets-iconen niet programmeerbaar, dus bijv. VOL+ icoon voet NEXT TRACK uit als je de functie wijzigt.
  • Tikt niet zo prettig
  • Balk bovenaan vangt stof
  • Aan-en-uit-knop, zou liever auto-uit hebben.

Eindoordeel

Score: 3
olav_boz 21 oktober 2015

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Mooi en fijn typend toetsenbord, maar de zwakke USB receiver verlaagt wat mij betreft de score met twee sterren. Zelfs bij een afstand van slechts 35 cm wordt ca. 2% van de aanslagen niet geregistreerd. Dat maakt dat ik hem niet vertrouw. Eerlijk gezegd heb ik spijt van deze aanschaf.

Pluspunten

  • Mooi
  • Compact
  • Fijne aanslag

Minpunten

  • Bereik USB receiver zwak
  • Daardoor wordt soms aanslagen gemist
  • Niet zo degelijk als hij oogt (buigt door bij typen)

Eindoordeel

Score: 3
sandcrawlerNewbie 9 augustus 2015

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Uitstekend toetsenbord voor mijn situatie. Contructie voelt en oogt zeer premium, en de scissor switches typen erg fijn. Toetsenbord voelt door het aluminium wel koel aan, maar dat is verder geen minpunt. Mediatoetsen zijn niet compleet nutteloos, maar toch enigzins onhandig. Voor een full size keyboard makkelijk mee te nemen.

Pluspunten

  • Premium ogende en voelende constructie
  • Goede toetsen (scissor mechanism)
  • Erg dun en daardoor makkelijk mee te nemen
  • Full size keyboard
  • Kleine USB receiver (werkt ook met android)

Minpunten

  • multimedia toetsen enigzins onhandig om te gebruiken
  • spatiebalk soms luider dan andere toetsen (waarschijnlijk afhankelijk van manier van typen)

Eindoordeel

Score: 4
FrankFFen 25 maart 2015

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Goed toetsenbord. Toetsen voelen goed aan, in tegenstelling tot de overige merken toetsenborden die je zo in de winkel ziet staan. Toetsenbord ligt stevig op tafel, door zijn aluminium behuizing en goede noppen aan onderzijde. De configuratiesoftware is niet plezierig en zelfs overbodig. Die heb ik maar weer gedeïnstalleerd.

Pluspunten

  • Mooi en degelijk
  • goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Aluminium body, voelt goed aan (niet goedkoop)
  • Na installatie 3RVX software prima on-screen display van bijvoorbeeld volumeverandering.

Minpunten

  • Configuratiesoftware: matig. Heb ik maar weer gedeïnstalleerd
  • Geen onscreen wijziging volume etc. Daarvoor software 3RVX (freeware)
  • toetsenbord niet in hoogte verstelbaar

Eindoordeel

Score: 4
imtehQ 6 februari 2015

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Strak ontwerp, flat keys, reageert snel. Verder sort van touch display waarbij je de icons niet kan veranderen maar wel ander actions achter kan hangen, vervelend is dat de cd diet de driver voor het keyboard heeft die moet je google. Macros werken ook wat raar, soms helemaal niet.

Pluspunten

  • Strak ontwerp
  • voelt niet goedkoop
  • flat keys
  • auto dim macro keys
  • wireless
  • gebruikt 2 AA batterys inplaats van AAA.
  • Light kwa gewight
  • reageert heel snel

Minpunten

  • soms lijkt het of het een key mist te registreeren maar heb ik niet voorledig kunnen testen.
  • touch display icons zijn niet teveranderen
  • macros werken wat raar, anders dan met razor
  • mee geleverd cd bevat NIET de driver voor dit keyboard, die moet je downloaden van hun website.
  • Klein beetje koud omdaat het niet goedkoop plestic is

Eindoordeel

Score: 4
The_Goeiste 7 december 2014

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Gekozen voor het design. Vanaf het begin last van ontvangstproblemen van het toetsenbord. Ook een nieuwe set had hier in mindere mate last van. Nu na driekwart jaar doet ook van de tweede set alleen de muis het nog. De symbolen van de extra multimediabar functies zijn slecht leesbaar.

Pluspunten

  • mooi design
  • Slank

Minpunten

  • bereik
  • levensduur
  • De lampjes van de extra multimediabar functies zijn slecht zichtbaar.

Eindoordeel

Score: 2
HvdM1Newbie 9 juni 2014

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 2
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
drmoebius 28 februari 2014

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 1
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 3
Precisie Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Lexis 2 februari 2014

Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Rapoo E9270P (Qwerty) Zilver?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Nintendo Switch Lite LG OLED C9 Google Pixel 4 FIFA 20 Samsung Galaxy S10 Sony PlayStation 5 Smartphones

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2019 Hosting door True