Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
5 januari 2017 Rapporteer

Deze earphone doet wat het belooft tegen een stevige prijs.

Pluspunten

• Draagcomfort

Minpunten

• Prijs

27 september 2015 Rapporteer

Als je comfortabel zitten de oordopjes zoekt met goed geluid en noise-cancelling, dan zijn de Bose QC20 geschikt voor jou.

Pluspunten

• Noise-cancelling werkt erg goed
  • Stevigere kabel dan normale oordopjes
  • Tasje
  • Kledingclip
  • Comfortabele siliconen oordopjes
  • Aware mode
  • Lange batterij duur

Minpunten

• Prijs
  • Accu had wat verder van de audio-jack mogen zitten
  • Ruis bij noise-cancelling zonder muziek

4 januari 2016 Rapporteer

Indrukwekkende technologie, helaas wel met een (te) duur prijskaartje

Pluspunten

• Noise canceling
  • Redelijk stevige kabel

Minpunten

• prijs
  • oortjes voelen los in oor
  • accu zit vast aan de oortjes

Deze oordopjes zijn de fijnste die ik ooit heb gebruikt door de extreem fijne zitting en goede geluidskwaliteit.
Helaas is de bouwkwaliteit niet geweldig en zijn er al een aantal dingen kapot bij mij, ook is kabelbreuk opgetreden.

Pluspunten

• Noise-cancelling erg goed
  • Batterijduur
  • Geluidskwaliteit heel goed
  • Lekker zittende StatHear+
  • Micro USB kabel bijgeleverd
  • Kledingclip
  • Dikke kabel (net zo dik als een telefoonoplader ong), die erg degelijk aanvoelt
  • Aware mode
  • Goede service van Bose (dit weet ik uit ervaring, als er iets mis is lossen zij het top op)

Minpunten

• Prijs
  • Batterij te dicht bij Audio jack
  • Design had spannender gemogen
  • Android
  • Microfoon werkt niet bij alle mobiels
  • Ruis (hiss) bij geluid, geen muziek
  • Bouwkwaliteit slecht, na 2 maanden ernstige mankementen

31 januari 2014 Rapporteer

Veel in-ear kop-telefoons isoleren al wat geluid van buiten doordat het dopjes in je oren zijn. Ze steken in je oor in gang, daardoor bliven ze hangen en daardoor gaan ze bij mij na enige tijd ook licht jeuken.
Deze zijn anders, de gehele "speaker" hangt in je oorschelp en het dopje wordt licht tegen je gehoor ingang aangeduwd maar niet er in. Dus veel zachter. Maar als je gewent bent om een speaker in je oor te duwen om geluid buiten te sluiten, dan is het even wennen.
Todat je hem aan zet. Dan opeens, is het STIL. Het zal je verbazen hoeveel geruis zelfs een stille kamer nog heeft en die is opeens weg.
Ze doen hun naam dus eer aan. Comfortable stilte.
Overigens zijn er twee versies, 20 is voor android telefoons en 20i voor iProducten.

Pluspunten

• De hoeveelheid achtergrond geluid die ze weg halen is verbazing wekkend. Ook collega's zijn gelijk een stuk minder nadrukkelijk aanwezig.
  • Comfortabler dan menig in ear.
  • Goed geluid voor active noise canceling.
  • Stevige kabels.
  • Klipje op draag om aan kleding vast te maken

Minpunten

• Prijs, 300 euro is duur. Je betaald ook voor de active noise canceling, niet voor de geluidskwaliteit. Deze is overigens niet slecht, maar niet te vergelijken met kop-telefoons zonder noise-canceling in de zelfde prijsklasse. Weet waarom je deze opzet.
  • Geluid is niet perfect, het is iets doffer. Denk aan kwaliteit van een 100 euro apparaat.
  • Apparaat werkt WEL als hij uitstaat (of batterij op is) maar dan is het geluid echt om te huilen. Dus nog een apparaat om op te laden. Batterij zit in het centrale, lange blok en kan niet worden vervangen. Apparaat werkt wel tijdens opladen (via usb)
  • De siliconen oordopjes zijn van een geheel eigen vormgeving. Als ik normaal een dopje verlies, ach dan vervang ik hem met eentje van een andere koptelefoon, dat zal met deze niet lukken. Ze zitten wel steviger vast. Klein minpuntje want als de dopjes versluiten voor het apparaat zelf zul je ze ergens te koop moeten vinden.

Product gekocht

Bose QuietComfort 20 (Wit, Zwart)

Het draagcomfort van de oortjes is goed en kan de oortjes echt lang inhouden, maar het kan een beetje jeuken. Geluidskwaliteit is niet slecht, maar ook niet heel goed. Noise cancellation is wel erg goed. Vooral constante lage tonen worden erg goed weggefilterd, maar ook stemmen worden prima weggefilterd.

Pluspunten

• Noise cancelling
  • Draagcomfort

Minpunten

• Geluid niet denderend

8 april 2016 Rapporteer

Bose QuietComfort 20 (Wit, Zwart)

Omdat ik vaak in drukke ruimtes moet werken en in de trein zit deze oordoppen aangeschaft. Ik ben er heel erg blij mee en het haalt een heleboel achtergrond geluid weg. Vooral lage tonen van de trein worden gedempt en hoge tonen wat minder.

Pluspunten

• Noise-cancelling werkt verassend goed
  • Opladen gaat snel
  • Accu gaat lang mee
  • Goed geluid
  • Ook geluid als de accu leeg is

Minpunten

• Hoesje is een beetje krap
  • Accu is best groot
  • Prijs
  • Vanwege de prijs moet je er zuinig op zijn

18 augustus 2015 Rapporteer

Bose QuietComfort 20 (Wit, Zwart)

Zeer handige en heel goed werkende Noise Canceling earplugs van Bose.

Pluspunten

• Voor mij goede geluidskwaliteit
  • Lange accuduur voor Noisecanceling
  • Snel opgeladen
  • Verschillende opzetstukjes voor oren
  • Handig etuitje

Minpunten

• Accu unit dicht bij 3.5mm jack
  • Design is discutabel
  • Niet geschikt voor helm dragers
  • Lege batterij = zacht geluid

7 augustus 2014 Rapporteer

Bose QuietComfort 20 (Wit, Zwart)

Ik heb buren die iedereen graag mee laat genieten van hun goeie muzieksmaak. Op zomerse dagen worden dan de tuindeuren open gezet. Niet om uit te houden zo hard. Met deze Bose Quiet Comfort kan ik weer heerlijk rustig in de tuin zitten en genieten van mijn eigen muziek

Pluspunten

• Doet wat het beloofd: omgevingsgeluiden dempen zoals muziek van de buurman, luid bellende buren in de tuin en zelf het lawaai van de kindercreche in de buurt valt geheel weg!
  • Verder een uitstekende kwaliteit van geluid.

Minpunten

• Wel wat duur, maar ja, dan heb je ook wat :-)

Heb jij ook een Bose QuietComfort 20 (Wit, Zwart)?