Reviews door gebruikers
Gemiddelde gebruikersscore
4,0
4 van 5 sterren
3 reviews - Pagina 1 van 1
Hallo iedereen, Ik ga vandaag een review schrijven over de tochiba L70-a139. Dit is mijn tweede review. Ik heb hem gekregen van mijn ouders voor schoolwerk (Informatica Beheer). Ik zal hem vooral gebruiken voor schoolwerk(Programmeren etc...) Maar ik gebruik hem thuis ook voor Internet/Tekstverwerking en eventueel ook gamen. Laat ons eens beginnen Specs: Processor: Intel Core i7 4700MQ @2.40 Ghz, met turbo boost van 3.4Ghz Ram: 6Gb DDR3 SODIMM Ram @1600Mhz. Dit is snel Ram geheugen. er zitten twee geheugenlatten in de notebook (4Gbx1 en 2gbx1 dus je kan tot max 16Gb aan ram gaan als je ze allebei vervangt) Integrated GPU: Intel HD4600 Dedicated GPU: GeForce GT740M HDD: 500Gb 5400rpm...
Pluspunten
- Krachtige Cpu
- Snel Ram geheugen
- Ruim voldoende Ram voor de meeste mensen
Minpunten
- (te)Warm bij intensief gebruik
- Scherm kon beter: 1600x900 is natuurlijk geen 1920x1080.
Product gekocht
Toshiba Satellite L70-A-10T
Gewicht van 15 inch laptop maar toch 17 inch. Scherm had iets minder glossy gemogen, ook zitten er al snel slijtplekken boven het toetsenbord en onder het display als je hem vaak open/dichtklapt. I7 4700MQ icm GT740M is een prima combo voor allerdaagse dingen en af en toe een spelletje.
Pluspunten
- Zeer snelle CPU
- FullHD display
- GT740M prima voor basic games en foto/videobewerking
- Zeer makkelijk te upgraden, alles onder 1 grote klep. Upgraded naar 16GB DDR3L
- Zeer licht voor een 17 inch laptop
- Accu gaat aardig lang mee, ca. 2.5 uur met youtuben/netflix. Met zware belasting/gamen natuurlijk een ander verhaal.
Minpunten
- Degelijk opgeofferd voor gewicht, hinges van scherm zitten vast in plastic - breekt vrij snel af. Bij mij nog niet gebeurd, wel vaak bij klanten zien gebeuren.
- Krasgevoelig (glossy.. alles is glossy..)
- Te glossy (meningen verschillen)
- Accepteert alleen DDR3L geheugen, let hier op als je het geheugen uit wilt breiden!
- Ookal is de laptop zo licht, je hebt altijd nog een 120 Watt Power Supply nodig.
- Moederbord was bij mijn exemplaar kapot toen ik hem overnam, evenals de CPU. Gelukkig makkelijk en snel te bestellen via AliExpress.
3 van 5 sterren (Voldoende)
Toshiba Satellite L70-A-11RNL