Een redelijk goedkope laser kleuren printer met de nodige haken en ogen. En ik spreek uit ervaring, het is namelijk al de tweede die ik voor het werk heb aangeschaft.
Prima netwerkkleurenlaserprinter voor weinig geld.
Kleurenafdrukken zijn flets.
Dubbelzijdig printen is een drama. Om het papier goed terug te leggen moet je telkens de papierlade eruit nemen.
Derde minpunt zijn de geregelde foutmeldingen, bijvoorbeeld dat de opvangbak van afgewerkte toner niet goed geplaatst is, of dat een kleurencartridge leeg is.
De Xpress SL-C410W werkt na 2 jaar nog altijd prima. Toners duur, 30 euro per kleur voor goedkope vervangers. 1000 prints. 3 kleuren + zwart.
Goed glad laser print papier gebruiken. 50 - 220 gram / m2 kan erin, maar 80-100 is prima. Kies mooi wit papier voor heldere foto's.
Compacte kleuren netwerk laser printer die gewoon z'n werk doet.
Wij gebruiken hem niet veel en net daarom overgestapt op deze laserprinter. We hebben ook niet veel plaats ervoor, maar deze printer is zeer compact en past perfect.
Goede kwaliteit van printen.
Prima printer die perfect beantwoordt aan verwachtingen omdat wij heel weinig printen. Printer is *niet* AirPlay compatibel is, maar er bestaat een app voor iPad. Toners bij aankoop zijn kleiner zijn dan toners die je nadien zou kopen, m.a.w. met eerste toners print je hoogstens 1000 pagina's af.