Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
+2
Fryingdutchie 3 juni 2014 Product gekocht

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding. In deze prijsklasse onovertroffen. En een prima bouwkwaliteit want na ruim 3 jaar intensief (dagelijks) gebruik werken ze nog prima. Hulde!

Pluspunten

  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • In deze prijsklasse onovertroffen
  • Warm en prettig geluid met een goede balans
  • Soundstage is prima voor deze prijsklasse / dynamische drivers
  • Bouwkwaliteit is super! Drie jaar oud en nog steeds prima geluid zonder grote problemen
  • Compleet (veel tips, handig bewaardoosje)

Minpunten

  • Bas is tegen het randje qua aanwezigheid
  • Hoog mist soms wat nauwkeurigheid en detail
  • Hierdoor is bijsturing met de equalizer nodig
  • Rechte 3,5mm plug

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

+1
oef! 1 mei 2017

Soundmagic E10 (Rood, Zwart)

Dit model gaat al een aantal jaren mee en als je ze hoort snap je waarom. Goed geluid voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Mooi, vol geluid
  • Uitgebreide accesoireset
  • Prijs
  • Weinig last van kabelgeluid

Minpunten

  • Kabeltjes lijken wat dun

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

+1
Hessebezzel 5 juni 2015

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Mits ze goed in je oren passen, zijn de Soundmagic E10 oordopjes een prima keus.

Pluspunten

  • Goed gebalanceerd geluid
  • Neutraal design

Minpunten

  • Door de slechte pasvorm komt het geluid niet tot zijn volle potentie
  • Relatief korte levensduur

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

+1
Deodutie 2 mei 2014

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Pluspunten

  • Goede bas
  • Heldere hoge tonen
  • Strak, metalen ontwerp
  • Stevig opbergdoosje
  • Prijs

Minpunten

  • Middentonen zijn minder
  • stugge kabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Gabbertjuuh 31 oktober 2014

Soundmagic E10 (Goud, Zwart)

Heb hem nog niet zo heel lang, maar doen het heel goed, heel mooi helder geluid en mooie bass. Erg fijn dat je er een hoesje bij krijgt en extra opzetstukjes. Ik vond eerst €39,99 te veel maar, heb het toch gedaan, zeker geen spijt van

Pluspunten

  • zitten lekker
  • Mooi geluid
  • Mooie bass

Minpunten

  • Draad is een beetje raar spul

Eindoordeel

Score: 5
theBIGone 21 oktober 2014

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Gewoon de beste oortjes die ik heb gehad (prijs/kwaliteit)

Pluspunten

  • Veel verschillende doppen erbij geleverd.
  • prijs kwaliteit
  • niet te veel bas

Minpunten

  • kabel voelt een beetje raar.
  • niet te veel bas

Eindoordeel

Score: 5
Robbertvw1 9 januari 2014

Soundmagic E10 (Zilver, Zwart)

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
vehpol 12 november 2013

Soundmagic E10 (Rood, Zwart)

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Dragono313 30 september 2013

Soundmagic E10 (Rood, Zwart)

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Reinoud1963 6 september 2013

Soundmagic E10 (Goud, Zwart)

Pluspunten

  • afwerking

Minpunten

Eindoordeel

Score: 4
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Soundmagic E10 (Goud, Zwart)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee