Even een hele korte review, heb het apparaat gekocht omdat ik geen disk-based-player meer had.
Ervaringen tot dusver. Hij biedt veel waar voor de 80-90 euro die hij momenteel kost. Hij speelt CD, DVD, BluRay (3D), externe media en via DLNA. I
k heb er een filmpje op gekeken, startte lekker vlot op en verder geen problemen mee ondervonden. Alleen wel even op 24p zetten (als je daar van houdt).
Ik heb de netwerkkabel (WiFi doet hij niet) in m'n router gestopt, aan de andere kant hangt een DS212+ met daarop mediaserver-software. Via DLNA streamt hij makkelijk en snel naar m'n TV (Panasonic LCD). Hij heeft ook ondersteuning voor MKV en subtitels! Het handige aan de subtitels vond ik dat ik (bij bepaalde soorten) de grootte, positie en sync...
Speelt alle media af, Bitstreaming van audio ongeacht medium (dus ook dlna). Beschikt over spotify en Netflix
Ik heb deze 3D blu-rayspeler voor €69,95 aangeschaft als low-budget speler voor Netflix op de hoogste resolutie (1080p). Voor mensen die dezelfde gedachte hebben: dit apparaat is een aanrader. Ik heb hem bedraad aangesloten (ethernet 100 mbit) en de Netflix-app speelt full-HD soepel en zonder haperingen af. Bij mijn vorige speler, de LG SP520, waren er wel haperingen bij afspelen op de hoogste resolutie.
Hieronder een samenvatting van mijn bevindingen voor dit apparaat:
• Netflix speelt op de hoogste resolutie vloeiend af over een bedrade verbinding.
• De afsprandsbediening is niet richtingsgevoelig (erg fijn), lekker vlot in gebruik en wel druk qua indeling van de knoppen.
• Het menu van de speler is lekker...