Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:

Ter vervanging van m'n oude Nokia S5800 Express Music zocht ik een midrange smartphone (250-300 euro) die aan mijn eisen voldeed, na wat speuren kwam ik uit op de Huawei G615 (ook wel Ascend Honor 2 genoemd) met 50 euro korting waarbij ik ook gelijk een hoesje had genomen ter bescherming van krassen/onhandigheid. Mijn partner was ook geinteresseerd dus had ik tegelijkertijd 1 voor haar besteld. Nog een extra reden om deze telefoon te nemen was de garantie: Huawei heeft de 3x3 Smart Deal voor de eerste 100.000 gebruikers. Dat betekent 3 jaar pick-up & return, 3 dagen repair service en 3 jaar data protectie. Hier wat technische specificaties die voor mij belangrijk waren waardoor ik de telefoon heb gekozen: - Scherm : 4,5 inch HD SuperIPS met...

Pluspunten

• Hele mooie prijs voor wat je krijgt
  • 8 MP Camera met dubbele xenon flitser
  • Veel 3d games spelen goed
  • Snelle Quadcore
  • FM Radio
  • Uitbreidbaar geheugen tot 32 gb (Ik lees dat zelfs 64gb ook lukt)
  • Ondanks missen Gorilla Glas krast het scherm niet snel
  • Degelijke ombouwing
  • Mooi 4,5" scherm met goede ppi
  • Te gebruiken als zaklamp
  • Accu gaat redelijk lang mee

Minpunten

• Foto/videos in donkere scenes matig, flitser is al snel nodig
  • Scherm mocht iets feller
  • Accubesparende modus geeft geen groot verschil t.o.v. prestatiemodus
  • Glanzend scherm waar al snel vlekken op komen
  • Bij zwaar gebruik kan de telefoon redelijk warm worden

30 juni 2013 Rapporteer

Na jaren gebruik te hebben gemaakt van mijn nokia 5530 xpressmusic -die overigens nog altijd werkt- was het eens tijd voor wat nieuws. Ik was al enkele maanden op zoek naar een degelijke smartphone, maar stootte telkens op een minpuntje ; ofwel was het scherm niet goed, ofwel was de batterij te klein, dan weer was de afwerking te matig ofwel was de prijs gewoonweg te hoog.
Ik had al verschillende sites afgeschuimd en was daarbij ook chinese modellen tegengekomen. Mijn eerste gedachte die ik uiteindelijk niet heb doorgezet wegens toch te veel schrik voor douanekosten was de Jiayu G3S. Ook een zeer degelijk toestelletje, maar slecht verkrijgbaar net zoals de Xiaomi's.
Toen er kort geleden dan een lg nexus kwam op ibood, begon ik toch erg te...

Pluspunten

• Prijs !
  • Specs
  • Scherm !
  • Features
  • DTS audio

Minpunten

• Afwezigheid Gorilla Corning Glass
  • Wordt warm bij intens/langer gebruik

Nadat ik mijn Galaxy S3 had verloren aan een nat bad avontuur, besloot ik een nieuwe smartphone te kopen. Ditmaal wou ik er echter niet te veel geld aan uitgeven, aangezien ik net een financiële kater achter de rug had met mijn galaxy SIII. Na wat rondzoeken leek dit de beste/goedkoopste smartphone die voldeed aan al mijn vereisten
( namelijk >2000mAh, >8Mpixel, >10.000 op antutu, microSDkaart, 720p-scherm, 3g)
prestaties
De prestatie van het toesel zijn dik in orde. Zowel de processor als de grfische chip doen goed hun werk. Echter zal de snelheid van het RAMgeheugen (denk ik) soms zorgen voor lag tijdens het wisselen en starten van applicaties (dit zou ook kunnen zijn doordat ik nog maar android4.0 draai).
Voor de rest, wanneer...

Pluspunten

• goedkoop
  • bijna pure android
  • goede prestaties
  • goede camera
  • goede specs
  • muziek-kwaliteit

Minpunten

• Niet elke app optimaliseert voor de gpu
  • voelt een beetje goedkoop aan (is het ook)

24 juli 2013 Rapporteer

Na inmiddels 2 keer bij de servicedienst te zijn geweest, is het nog steeds niet mogelijk om via SMTP te kunnen mailen.
"Connection error" blijft erop komen.
Inmiddels is er een update gedaan naar Android 4.1.2, echter dit levert wel een mooi operating system op, maar toch geen oplossing voor het mail smtp probleem. De 3x3 service dienst heeft enorm zijn best gedaan, maar tot een oplossing komt het niet. Er schijnen velen met mij het zelfde probleem te hebben.

Pluspunten

• Erg mooi beeld ook het camera gedeelte werkt

Minpunten

• SMTP mail niet mogelijk.
  • WiFi ongevoelig

3 van 5 sterren (Voldoende)
2 september 2015 Rapporteer

Goede telefoon toen ik hem kocht Jully 2012 nu iets te duur naar mijn mening

Pluspunten

• Snel
  • Goede baterij na 3 jaar
  • speak is luid
  • Camera is scherp

Minpunten

• Wifi werkt niet altijd naar wens (disconnect for no reason)
  • Te duur voor nu
  • foto's hebben een gele tint

Huawei Ascend G615 Zwart

Het toestel is degelijk gebouwd, voelt stevig maar niet zwaar. Het scherm is met veel zonlicht lastig te lezen, en de backlight kost veel stroom. Ook wordt het tijdens browsen en video's kijken erg warm waardoor hij traag wordt. Ik heb de 1GB variant, 1GB lijkt wel wat te weinig.

Pluspunten

• Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Mooie kleuren binnenshuis
  • Zeer kras- en valbestandig
  • Accu gaat lang mee
  • Mooie foto's indien er genoeg licht is
  • Degelijke bouwkwaliteit

Minpunten

• Raakt oververhit na enig gebruik, wat hem zeer merkbaar vertraagt
  • Android wordt niet meer bijgewerkt, en de GPU-fabrikant is niet behulpzaam met custom roms
  • Foto's hebben wel wat licht nodig

12 januari 2014 Rapporteer

Huawei Ascend G615 Zwart

3 van 5 sterren (Voldoende)
21 september 2013 Rapporteer

Huawei Ascend G615 Wit

18 september 2013 Rapporteer

13 september 2013 Rapporteer

Kaw
17 juli 2013 Rapporteer

Huawei Ascend G615 Zwart

Heb jij ook een Huawei Ascend G615 Wit?