![]() |
Hands-on - War Thunder: de baas in de lucht Nadat we ons al vaker aan World of Tanks en World of Warplanes hadden gewaagd, besloten we concurrent War Thunder ook maar eens te proberen, en dat viel erg in de smaak. |
![]() |
Achtergrond - Games en consoles: next gen komt, current gen piekt Met The Last of Us en Grand Theft Auto V kende 2013 enkele topgames. 2013 zal echter vooral de boeken ingaan als het jaar van de nieuwe consoles van Sony en Microsoft. |
![]() |
Hoewel Wargaming met vooral World of Tanks maar ook World of Warplanes langzaam de wereld lijkt te veroveren, is het Wit-Russische bedrijf niet zonder uitdagers. Gaijin Entertainment werkt al enige tijd aan War Thunder. Dat spel moet uiteindelijk een… |
Gemiddelde gebruikersscore
Zie uitgebreide toelichting: Game is zelf zeer goed. Helaas is de zeer slechte (Russiche) klantenservice een zwaar minpunt: Dit maakt het verschil tussen 2 en 4 sterren bij mij.
Gratis is leuk, maar de spel waarde is nihil. Dodelijk saai en er wordt gecheat dat het een lieve lust is. Niks voor mij.
Door het gedrag van de developer Gaijin, is dit spel helemaal vernield.
Wij begrijpen allemaal dat een developer geld wil, maar dit spel is het extreem aan het overdrijven tot het punt van de recente reviewbombing op steam.
Gaijin verwijderdt liever het spel van steam(van wat ik nu kan zien), dan dat ze aanpassingen maken om het spel speelbaar te houden.
Ze hebben toegegeven dat je progressie als (ook goede) speler negatief gebalanceerd is, zelfs al ben je in de beschikking van een premium account.
Spel is mooi gemaakt. Realistisch. Voertuigen en golden eagels kunnen een stuk goedkoper.
kanker spel
top game, vereist geen goede cpu of videokaart, prachtige graphics, goede realistische gameplay
Prachtig spel voor de mensen die van vliegtuigen en tanks uit de periode 1932 - 1984 houden. De graphics zijn recentelijk verbeterd en ook het geluid is heel indrukwekkend.
Het spel is realistischer dan WOT aangezien hier voertuigen geen 'Health' hebben maar daadwerkelijk onderdelen en crewmembers hebben die kapot kunnen.
Uitstekend spel met goede graphics. Vooral het vliegen is goed geoptimaliseerd en het spel werkt zowel met muis als joystick erg goed. Hoewel er zeker een element van pay-to-win in zit, heeft dit niet een te grote invloed. Alles is gratis verkrijgbaar, al is dat voor sommige dingen heel lastig.
Super gave game voor als je van tactische games houdt