Zo te horen, is het probleem met de pieptoon waar andere reviewers over klagen opgelost. Haalt de volle Gigabit snelheid, WoL werkt. Ziet er netjes uit, maar de plaatsing van de kabels en leds had wel wat praktischer kunnen zijn.
Dit is een prima unmanaged switch voor een aardige prijs. Jammer van de felle power led, maar daar is mee te leven.
Deze basis switch werkt zoals beschreven. Ik heb geen last van een pieptoon, dus ik raad deze product aan als je een stevig, eenvoudig switch zoekt. Verbinden met een router of een andere switch, en ga lekker je gang.
Ik gebruik het nu een half jaar om mijn PC, NAS en server met de router beneden te verbinden en het werkt erg goed (20 ms, 1000/1000 Mbit). Ik heb zelf geen last van de piep waar anderen het over hebben.
When it comes to networking it is often difficult to figure out what is causing what. Therefor, I can only say that it works. There isn’t any monitoring in it.
Goed apparaatje, doet wat hij moet doen. Van metaal, wat hem wat steviger maakt en makkelijk in gebruik te nemen. Enige nadeel waardoor hij 1 ster krijgt is de adapter die een verschrikkelijke pieptoon maakt waar je hoofdpijn van krijgt.. Ik had een niet piepende adapter verwacht..
Van 1 naar 4 poorten.
En dat was precies de bedoeling.
goede prijs/ kwaliteit
Goede budget switch, daar heb ik hem ook voor gekocht.
prijs verhouding is best prijzig vergelijken met anderen.
in mijn geval niet kopen als je 1 koopt voor op kamer wegens hoge pieptoon dat irritant wordt.
Ik heb mijne retour gestuurd.
Prima keuze voor als je een switch zoekt die robuust is en een tijd moet gaan. Geen gedoe met software. Kabels erin en hij werk. Ik geef hem twee sterren door de hoge pieptoon.
Edit: inmiddels gratis een andere adapter gekregen.
Maakt irriterend geluid tijdens data overdracht. Het apparaat kan niet gebruikt worden in de woon- of slaapkamer.
Product dat doet wat het moet doen, maar uit de voeding komt een onacceptabele pieptoon die door merg en been gaat. Retour gebracht, omdat met deze pieptoon het apparaat niet comfortabel gebruikt kon worden.
Ik moest jammer genoeg nog een switch hebben voor de bovenverdieping omdat er te weinig aansluitingen waren. Ik had geen zin om lange kabels te trekken naar de meterkast. Dus snel bij 4launch deze gekocht voor een schappelijke prijs. Prijs/kwaliteit verhouding van deze unmanaged switch is goed.
Gemakkelijk te gebruiken internet-switch met 5 RJ45-poorten. Vooral voor iemand die er niets tot weinig van kent en toch snel een ethernetswitch steken. Gewoon plug&play! Ook enorm stevig!
prima product, het is echt plug en play, gewoon inpluggen en het functioneerd.
Prima switch voor het geld.