Disclaimer: Deze review is vrij kort, voornamelijk bedoeld om een indicatie te geven van de snelheid van deze geheugenkaart. Ik was onlangs op zoek naar een leuke microSDHC geheugenkaart voor in mijn tablet, een Asus Transformer Book. Hierbij dacht ik aan een capaciteit van zo'n 32GB, liefst een beetje een degelijke snelheid, en zacht geprijsd is altijd mooi meegenomen. Er zijn best veel geheugenkaartjes die aan deze 3 criteria voldoen: http://tweakers.net/categ...-_W_FqDNUZ_cR7obWXjrcSylf De meeste goedkope kaartjes zijn echter vrij laag gespecificeerd...
Kaartje uit verpakking en zonder formateren laten staan op FAT32 getest.
Super!
Bij DATAIO voor goede prijs incl. verzenden.
Kaartje gebruikt in de Moto G (3rd gen). Bij installeren als Adoptable_storage gaf hij dat het kaartje niet 'snel' genoeg was, ondanks dat het een 400X kaart is. Nu eind november heeft hij de geest gegeven, waardoor de halve-gsm niet meer werkte en alle foto en filmpjes verloren zijn gegaan.
Snelle kaart voor een schappelijke prijs. Gekocht in augustus 2015, gebruikt in een HTC One M8 en later in een Samsung Galaxy S7, maar nu in december 2016 ineens stuk gegaan. Block 0 kan niet meer beschreven worden, waardoor hij onbruikbaar is geworden. Jammer, ik had een langere levensduur verwacht.
Gekocht voor een dashcam. De opgenomen video's spelen snel van de sd kaart af.
De prijs is ook zeker niet verkeerd.
Verpakking was inderdaad een "leuk" karweitje.
Mooi kaartje. De prijs per GB(€0,366) is zeer aantrekkelijk. Geen echte minpunten.