Review door de redactie

Door Arnoud Wokke - Redacteur Tweakers 29 april 2013

Samsung Galaxy S4: kiezen voor de keuze

De Galaxy S4 is een van de meest complete telefoons ooit. Naast alle gebruikelijke zaken heeft hij bijvoorbeeld een thermometer en barometer aan boord. Het scherm is bovendien van uitstekende kwaliteit met goede helderheid, bijna perfect contrast en de mogelijkheid om de kleuren juist weer te geven - al is dat standaard niet zo. Ook is het fijn dat hij een microsd-slot en verwisselbare accu heeft. De accuduur is echter ondergemiddeld, het ontwerp is weinig bijzonder en er zitten vooral veel overbodige features op; Samsung heeft duidelijk met hagel geschoten en misschien zit er iets tussen wat je fijn gaat vinden, maar de rest zit eigenlijk alleen maar in de weg. Lees verder »

Pluspunten

• Een van meest complete smartphones ooit
  • Scherm is uitmuntend
  • Ruimte voor sd-kaart, verwisselbare accu

Minpunten

• Accuduur valt tegen
  • Veel overbodige features
  • Weinig inspirerend ontwerp

Tweakers zegt: 8

Toon reviews van:
Peatsmoke
6 september 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Prima toestel met een (anno 2014) goede prijs-kwaliteit verhouding.
Wie niet persé een water en stofdicht toestel wil hebben, is dit een goed en goedkoper alternatief voor de Galaxy S5.

Pluspunten

• Snelheid
  • Schermkwaliteit
  • Accuduur
  • Ergonomie
  • Bouwkwaliteit en afwerking
  • Future-proof
  • SD-slot

Minpunten

• Geen FM radio
  • Overbodige standaard apps
  • Accessoires in de kleur wit

Rctworld
7 mei 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Disclaimer: Allereerst even een waarschuwing, dit is een review geschreven vanuit het perspectief van een gebruiker, ik zie geen toegevoegde waarde in het toevoegen van benchmarks en foto’s die je ook al in 1000 professionele reviews terug kunt vinden. Dit is simpelweg hoe ik het ervaar. Al sinds de introductie van de eerste Samsung Galaxy-telefoon staat de lijn garant voor toonaangevende hardware met als hoogtepunt, vooral qua verkoopcijfers, de Galaxy S3. Inmiddels zijn we toe aan de opvolger, weet de S4 de reputatie hoog te houden of gaat hij ten onder aan hoogmoedswaanzin? Waarom heb ik de keuze voor de S4 gemaakt? Zelf ben ik al jaren fervent Sony gebruiker, eigenlijk alles behalve mijn spiegelreflex camera is van...

Pluspunten

• Goede performance...
  • Fantastisch scherm
  • Goede speaker
  • Goede camera bij daglicht
  • TV remote
  • Verwisselbare accu (voor wie dat nodig vindt!)

Minpunten

• ... maar hier en daar wat lag
  • Het blijft plastic
  • Extra functies zijn overbodig/werken niet ideaal
  • Saaie interface standaard apps

RichardQG
22 juni 2014

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

De S4 is een goede all-round telefoon die op veel gebieden erg goed presteerd. DE S4 kan niet meer meekomen met de nieuwste telefoons, maar die zijn ook veel duurder en de S4 is voor de huidige prijs zeker een aanrader.

Pluspunten

• Prachtig, scherp scherm
  • Razendsnelle processor
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Veel functies
  • Nieuwste versie van Android
  • Camera maakt mooie foto's en video's

Minpunten

• Bouwkwaliteit en afwerking is niet geweldig
  • Bloatware van Samsung
  • Beperkt intern geheugen

PeacekeeperNL
2 november 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Wit

Ik heb het toestel nu enkele maanden. Het toestel werkt erg prettig.
Ik vind het jammer dat de back cover van plastic is gemaakt, maar daar zie ik met de Otterbox Commuter toch weinig van.
Het toestel crasht bij mij nooit, althans, is me nog nooit overkomen.
Foto's vind ik van acceptabele kwaliteit, maar daar blijft het ook bij. Soms vind ik de foto's onscherp als ik ze ook maar een beetje inzoom edit:(als ik de foto reeds gemaakt heb, dus niet mbt digitale zoom.)/edit . Scherpstellen doet hij ook niet altijd even goed.
Het toestel vind ik erg aan de prijs, althans toen ik hem kocht. Voor een high-end toestel is de prijs redelijk. Zeker gezien de pricewatch op dit moment.
Het bereik is prima, 4G werkt in de Randstad ook...

Pluspunten

• Beeld
  • Gebruiksgemak
  • Batterijduur
  • Betrouwbaarheid/Stabiliteit

Minpunten

• Design
  • Prijs

Lord Igor
26 mei 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Wit

Disclaimer Men heeft mij in de reacties beticht van het plaatsen van een 'rant' in plaats van een 'review'. Dat is eigenlijk wel fair; ik had zoveel meer verwacht van een toestel dat zich 'de troonopvolger' mag noemen van de fabrikant en mijn S4 kwam gisteren op het verkeerde moment met Exchange Services problemen aanzetten. Ik heb de review dan ook aangepast en ont-rant. Vragen kunt u altijd stellen via de reacties. UPDATE 2-6-2013 Gisteren ben ik met deze S4 naar het dichtstbijzijnde Samsung servicepunt geweest. Samsung zelf kwam via de e-mail klantenservice niet verder dan 'Reset to factory settings', 'Reset to factory settings', 'Reset to factory settings', 'Reset to factory settings' en 'Reset to factory settings'. Dat...

Pluspunten

• Goed scherm
  • SD kaartje verwisselbaar
  • Gimmicks (waar ze werken)
  • Snelle hardware

Minpunten

• Accuduur / Exchange Services bug
  • IR werkt niet door software bugs
  • Overig klein leed door software
  • Prijs (net wat te duur)
  • Klantenservice van Samsung
  • Kwaliteit servicepunten (uitgevoerd door KPN in mijn geval)

BenjaminvSoest
29 april 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Pluspunten

• Snelste processor.
  • Prachtig 5'' Amoled Full-HD scherm.
  • Ongelooflijk veel features.
  • Plastic design (is zowel een nadeel als een voordeel)

Minpunten

• Lijkt teveel op zijn voorganger, de S3.
  • Plastic design (is zowel een nadeel als een voordeel)

thesinsher
21 maart 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Black Edition (kunstlederen achterkant) Zwart

Een luxe fantastisch, makkelijk te gebruiken en vooral heel erg snelle telefoon voor nu, een heel zacht prijsje. Daarbovenop heeft het ook een lange adem waarmee je makkelijk 6.5 uur lang op een dag erop bezig kan zijn zonder op luxe in te leveren.

Scherm lekker fel dus ;)

Pluspunten

• Fantastisch Scherm
  • Batterij (~6.5 uur scherm aan per dag)
  • Super Bereik
  • Luxe uitstraling
  • Ergonomisch
  • Hele luide speakers
  • Nagenoeg geen leercurve, zeer makkelijk en natuurlijk in gebruik.
  • Snelle goede camera

Minpunten

• De chromen rand geeft zonder hoesje na 2 jaar een beetje kleur af.
  • Niet de snelste meer
  • Very-low-light Camera wordt langzaam

Anoniem: 368523
9 december 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Wij hebben de keuze voor de S4 mede bepaald door de actie 'Samsungtaxeert'.
*** Let op!! ***
Wij zijn nu ruim 1 week bezig om een pakket toegestuurd te krijgen van Samsung om 2 smartphones op te sturen voor de actie. We bellen en mailen ons suf. Nu (maandag 9 december 2013) krijgen we het advies om weer overdag te bellen. Bellen kost minimaal een half uur tot 1 uur, lastig als je overdag moet werken.
Advies: als je veel ergernis en tijd wilt besparen denk dan goed na of je wel wilt deelnemen aan deze actie. We zullen een update plaatsen bij kieskeurig zodra we meer weten.

Pluspunten

• De beoordeling die ik heb gegeven heeft niet direct betrekking op het toestel maar op Samsung.

2 van 5 sterren (Slecht)
Anoniem: 555997
18 november 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Het 2de slechtste toestel dat ik ooit heb gehad! Batterij dood na halve dag (zonder bellen of internet). Slechte geluidskwaliteit. Rotslechte ondersteuning (wat is dat gedoe met die KIES die niet werkt, of de upgrades die selectief per markt gebeuren). Onhandig toestel en veel veel onderhoud!

Pluspunten

• het is een mooi scherm, maar wat ben je er mee als je drie extra batterijen moet meesleuren om de dag door te kunnen!

Minpunten

• energie, gebruiksgemak, samsung rot toepassingen, werkt NIET met gear. Upgrade beloofd al maanden, nog steeds niet!

1 van 5 sterren (Waardeloos)
LaurenceMeijer
12 november 2013

Samsung Galaxy S4 32GB Zwart

Sinds twee maand ben ik in het bezit van een Samsung Galaxy S4, Toestel heeft een mooi design en voelt lekker in de hand, Het eerste wat opvalt is het enorm grote scherm van 5" direct HD films getest, GE-WEL-DIG kwaliteit. reactie van het touch screen is ook snel.
Na gegevens overzetten, apps installeren en beetje de instellingen veranderen blijft de telefoon snel. (wel heb ik de oogbesturing etc. uit gezet... dit is eenvoudig te doen)
Qua gebruikers interface was het wel even wennen (HTS Sensation gewend) over het algemeen werkt het het zelfde maar toch zijn er bij de instellingen een aantal verschillen.
Omdat ik zelf fotograaf ben, wou ik ook weten wat de camera kan van de Samsung. Dus even getest.. kwaliteit is, voor een mobiele...

Pluspunten

• Fijne snelle telefoon
  • Groot 5" scherm van goed kwaliteit
  • Langere accu duur dan ik gewend was
  • goed geluid

Minpunten

• veel voorgeinstalleerd apps (van samsung) - grote ergernis
  • de backcover voelt beetje cheap, had zelf voor een aluminium gekozen zodat het "meer telefoon" voelt
  • Gorilla Glass Classe 3 niet krasbestendig

michaelw1998
19 september 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Aan de S4 valt eigenlijk niet veel op te merken.. Het design is goed, de accuduur is goed, de software is goed, het scherm is goed..
Toch valt er wel iets te zeggen over het scherm. Het scherm geeft mooie heldere kleuren. Een HD film is ook echt HD op de S4. Alleen, staat de helderheid hoog dan kun je soms het scherm zien 'knipperen' als je een film kijkt.
Ik had eerst een iPhone 4. Als ik zou moeten kiezen, ga ik nu dus voor Samsung en Android. Als ik nu een iPhone zie, denk ik: 'wat een kleine telefoon'. Zo snel went de S4.

Pluspunten

• accuduur
  • full hd scherm
  • software
  • design
  • features

Minpunten

• als helderheid hoog is dan kun je een soort 'ge-knipper' zien bij het kijken van een film.

Speakerfreak95
12 augustus 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Blauw

Als je de telefoon bekijken zien we allereerst het prachtige design van Samsung, met het mooie effect onder het glas en de verborgen touch knoppen naast de homebutton ziet de telefoon er erg strak uit, het Full HD Super Amoled display heeft een prachtige kleurweergave en heeft een dunne bezel, hierdoor is de telefoon compacter en lijkt het dat samsung de telefoon zo compact mogelijk heeft gemaakt.
Verder is de Qualcomm Snapdragon 600 supersnel en is er geen sprake van vastlopers of hickups in het gebruik van de nieuwste versie van Android Jelly Bean.

Pluspunten

• Prachtig Full-HD Super Amoled Pentile Display.
  • Snelle Qualcomm Snapdragon 600 QuadCore processor.
  • 2Gb werkgeheugen.
  • 16Gb aan opslag wat ook nog uit te breiden is door middel van een Micro SD kaartje.
  • Mooi design en een solide body met een mooie chromen ring om te telefoon heen.
  • Waar ik ook over te spreken was is dat je een in-ear hoofdtelefoon krijgt, met 3 verschillende dopjes naar het formaat van je oor.

Minpunten

• Helaas heeft deze Samsung Galaxy S4 ook een paar kleine minpunten, allereerst de korte accuduur, de telefoon houd het net een dag uit, dat vind ik jammer voor een telefoon uit deze prijsklasse.
  • De telefoon heeft helaas ook geen Vanilla Android, hierdoor moet je altijd wachten op Samsung voor er een update uitkomt om de nieuwste versie van Android te krijgen.
  • Ook krast de achterkant helaas erg snel.
  • De Samsung Galaxy S4 lijkt ook iets te veel op zijn voorganger, de S3.

Anoniem: 501164
23 juni 2013

beste tweakers dit is mijn review van de samsung galaxy s4
-inleiding
-scherm
-snelheid
-batterijduur
Inleiding
waarom heb ik voor de Samsung galaxy S4 gekozen?- omdat mijn vorige mobiel de Htc Sensation niet beviel deze had erg veel problemen en ik een keer gelijk het nieuwste toestel wou hebben
Scherm
het scherm is prachtig vanuit elke beeldhoek
Snelheid
door de nieuwste update 4.3 is veel verbetert met de snelheid van de UI
maar voor de rest is de S4 echt een topper
Batterijduur
de batterijduur is altijd verschillend dus dat is moeilijk om over te spreken maar het is vergelijk baar met de review van tweakers over de S4
Wat is mijn volgende telefoon?
ik denk dat ik volgende keer over stap naar IOS ik ben stiekem altijd...

Pluspunten

• snelheid
  • foto.s zien er prachtig uit
  • beeldscherm

Anoniem: 519931
30 mei 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Wit

Ik ben sinds 3 weken in het bezit van de S4. Hiervoor had ik een S2 waar ik zeer tevreden over was maar dit is wel een heel compleet toestel. Super fraai scherm, leuke samsung apps, goede camera al is de snelheid iets minder dan ik had gedacht. Ook de accuduur valt me mee. Maar gisteren tijdens het hardlopen werd het geluid van mn headphones (Denon +- 100,-) steeds slechter van kwaliteit. Ik dacht dus dat deze defect waren maar na een andere te hebben geprobeerd blijkt het aan het toestel te liggen! Na wat speurwerk op internet ben ik er achter gekomen dat de snapdragon 600 processor niet goed functioneerd met bepaalde typen headphones! Ik luister vaak muziek via mn telefoon dus dit is echt balen. Nu is de vraag of het een hard of software...

gvlohuizen
21 mei 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

nu 2 weken in mijn bezit, super ding! Enkel wat kleine puntjes: ik krijg Airview niet werkend in de galerij, wel in een video's afspelen en Flipboard bijvoorbeeld.
Ook werkt Story Album niet bij mij, app loopt vast, ook na updates.
de App S health laat je de temperatuur en luchtvochtigheid zien, echter na vergelijking met meerdere inhome weerstations, blijken deze waarden nogal af te wijken naar boven toe. Dus is het in huis 20 graden, geeft de telefoon ruim 26 a 27 graden aan, ook de luchtvochtigheid verschilt ruim 15 tot 20%. de reden hiervan is denk ik dat wanneer je de telefoon in je hand houdt, je natuurlijk zelf warmte en vochtigheid creëert waardoor de waarden dus niet kloppen.

Pluspunten

• Snel, betrouwbaar en soepel.
  • Het beeld is echt geweldig scherp. De telefoon speelt vloeiend MKV bestanden.
  • De camera standen, zoals GUM, animatie en groepsfoto werken perfect. ik heb hier nog geen nadelen aan ondervonden. Echter zie ik tussen de normale stand en HDR weinig verschil, maar dat kan aan mij liggen.
  • Airgesture, top wanneer je je handen vies hebt, kun je toch opnemen of kijken of je iets gemist hebt door over de telefoon heen te zwaaien.

Minpunten

• Story Album App van samsung loopt vast en sluit zichzelf af.
  • Airview werkt niet in de Galerij.
  • S Health geeft temperatuur en luchtvochtigheid niet goed weer.

Anoniem: 295747
20 mei 2013

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Deze telefoon is ook wel het neusje van de zalm van Samsung, ik heb hem nu ruim 3 weken in bezit en geen problemen nog ondervonden.
Er zijn nog geen crashes of reboots gebeurd in deze 3 weken terwijl dit mij wel vaak overkwam bij de galaxy S2.
Het voordeel van Samsung is ook dat je het programma kies heb, hiermee kan je ook alles overzetten van de ene naar de andere telefoon.
De camera is van goede kwaliteit. Zelfs ook bij een vuurtje maakt hij mooie foto's.
Het programma Watchon (de afstandsbediening) werkt ook zeer goed, deze wordt regelmatig geupdate in de playstore vanwege dat er nog de setupboxen e.d. erin ontbreken.
De telefoon voelt ook stevig aan. mede doordat deze ook van Carbon plastic is. Carbon is ook 1 van de sterkste...

Pluspunten

• home menu is duidelijk
  • afstandsbediening werkt goed
  • S-voice werkt goed naar behoren
  • beeldkwaliteit
  • Snel navigeren op internet

Minpunten

• geen FM-radio
  • kort laadsnoer
  • uitgebreide beschrijving van functies moeilijk te vinden

djdiablo84
29 juli 2016

Samsung Galaxy S4 16GB Black Edition (kunstlederen achterkant) Zwart

heel veel lol mee gehad en gaat nu ook nog wel mee.
ook al heb ik haar in geruild voor een nieuwer model.

Pluspunten

• pracht scherm
  • zeer goed met muziek afspelen

Minpunten

• accu is snel leeg

Reaver
29 april 2016

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Prima telefoon, gebruik hem op het moment van schrijven 2 jaar en 1 maand. Ik vind de batterijduur prima. De camera had van mij wel iets beter gekund. Het scherm daarentegen is heel mooi.

Pluspunten

• Batterij
  • Software
  • Scherm

Minpunten

• Camera

Anoniem: 754837
1 april 2016

Samsung Galaxy S4 16GB Black Edition (kunstlederen achterkant) Zwart

Fijne telefoon, lederen uitvoering is echt een toevoeging, heb hem al bijna twee jaar en hij werkt nog steeds goed. voor ongeveer €300,- heb je een hele goede telefoon.

Pluspunten

• prijs/kwaliteit
  • ontwerp
  • scherm

Minpunten

• niet waterdicht

Anoniem: 630008
9 september 2015

Fijn toestel Erg Snel en niet al te groot

Pluspunten

• Snel
  • Veel Geheugen
  • Mooi Ontwerp

Minpunten

• Word soms erg warm
  • Loop soms Vast
  • Android 5.0 update neemt veel ruimte (6GB) in beslag

san1999der
6 juni 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Value Edition Black Edition (kunstlederen achterkant)

Prima smartphone van het oh zo bekende samsung scherm goed hardware ook prima accuduur is voldoende maar soms is het moelijk de dag te halen software te zwaar is
Alsnog is het nog steeds een aanrader al zijn er alternatieve zoals oneplus one die ik persoonlijk sneller zal kiezen

Pluspunten

• Goed amoled scherm 1080p met levendige kleuren en goed contrast
  • Snapdragon 600 1.9 ghz
  • Camera prima 13mp overdag
  • Snellader erbij
  • Compact 5 inch telefoon
  • Wel stevig en prima bereik

Minpunten

• Lage helderheid
  • Accuduur voldoende voor normaal gebruik
  • Software samsung
  • Materiaal
  • Camera happert soms en stelt moelijk scherp
  • Word heet bij zware games
  • Amoled scherm brand beetje in de touchscreen
  • Selfie camera

Tlozoot
21 mei 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

uitstekende prestaties voor de prijs (~200,- doorberekent in 2jarig abbonement bij Hollandsnieuwe) zeker een aanrader als instapmodel

Pluspunten

• Goeie netwerkchip, vrijwel altijd bereik
  • Mooi scherm
  • Grote compabilitiet met apps, randapperatuur en services

Minpunten

• Ligt waarschijnlijk aan mij, maar bij het intoetsen van bepaalde toetsen krijg ik regelmatig een andere letter
  • Camera mag wel wat sneller focussen

Ulysses
14 mei 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Het is een simpel te gebruiken apparaat dat zich uitstekend leent voor de tweaker omdat er veel mogelijkheden zijn het apparaat in te richten en een te passen (rooten/flashen). De intuïtieve gebruikersinterface maakt laagdrempelig gebruik voor iedereen die kan kijken mogelijk. De schermpjes van samsung zijn echter zeer breek gevoelig.

Pluspunten

• Betaalbaar
  • Voldoende kwaliteit
  • Android
  • Hoge tweakbaarheid

Minpunten

• Glas breekt snel
  • Niet alle meegeleverde instellingen en software zijn prettig

Senui
13 mei 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Wit

Zelfs in 2015 nog meer dan genoeg voor de gemiddelde gebruiker.

Pluspunten

• Mooi scherm
  • Full HD resolutie geeft helder beeld
  • Licht
  • Past prima in je broekzak
  • Goede camera

Minpunten

• Touchknoppen gevoelig op elke vorm van aanraking
  • Rand slijt snel zonder bescherming
  • Veel customization nodig om naar smaak te tweaken

novosibirk
11 mei 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Goede solide telefoon. Zeer mooi scherm met goede kleurweergave, daarnaast kan de smartphone nog in 2015 met gemak meekomen.

Pluspunten

• camera, goede camera voor een prijs van om en nabij 280euro
  • Je merkt aan alles dat het een high end smartphone is
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Beeld en beeldresolutie
  • kleurweergave

Minpunten

• veel plastic gebruikt
  • makkelijk breekbaar ivt mijn iphone 5

Anoniem: 671952
7 mei 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Black Edition (kunstlederen achterkant) Zwart

Leuke telefoon, tot op heden nog geen probleem qua snelheid, vastlopen ed. Zelfs niet na de Lollipop update

Pluspunten

• Groot genoeg
  • Lekker snel
  • Blijft niet hangen

Minpunten

• Soms is de accuduur wat aan de lage kant

Wouter100nx
22 april 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Value Edition Zilver

Een goede telefoon wat je van een huidige smartphone kan verwachten. Kom pas echt lekker op snelheid met 4G of Wifi AC

Pluspunten

• standaard screen protector, heeft de oudere i9505 niet

Minpunten

• Value edition heeft niet echt een toegevoegde waarde.

Drakensteine
24 maart 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

De Galaxy S 4 heb ik aan geschaft nadat hij een paar maanden uit was. hij verving mijn Galaxy S plus, mijn eerst smartphone. hij bevalt me nog steeds prima, erg snel en goede accu. Helaas raakt wel bij de schermrand snel beschadigd.

Pluspunten

• Snel
  • Mooi scherm
  • Goed accu
  • weegt weining

Minpunten

• Rand langs scherm snel beschadigd
  • Design van telefoon is niet heel geweldig

GewoonYunus
13 maart 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Leuke telefoon, tweedehands gekocht dus ook een leuke prijs. Prima telefoon, veel sneller dan mijn vorige telefoon (iPhone 4)

Pluspunten

• Mooi scherm
  • Leuke prijs
  • Prima accuduur bij normaal gebruik (in mijn geval)

Minpunten

• Beschadiging aan de randjes rond het scherm, na vallen (bij reparatie moet het hele scherm dan vervangen worden)
  • Foto's in het donker bevatten vrij veel ruis

topper007
14 februari 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Black Edition (kunstlederen achterkant) Zwart

Een geweldig toestal voor een goede prijs.

Pluspunten

• Scherm
  • Camera
  • Belkwaliteit
  • Snelheid
  • Batterijduur

Minpunten

• Micro-usb te fragiel
  • Chromen rand bladdert eraf
  • Camera voorzijde

Anoniem: 654139
2 februari 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Black Edition (kunstlederen achterkant) Zwart

2 weken geleden heb ik deze mobiel gekocht. Ik vind het een hele fijne mobiel. Het scherm is erg prettig en is heel scherp. Het lukt mij makkelijk om de hele dag met een accu te doen. Als je zware spelletjes speelt doet hij dat makkelijk en zonder probleem.

Pluspunten

• Goed scherm.
  • Goede accu
  • Snel

Minpunten

• Kleine knopjes

Anoniem: 646625
12 januari 2015

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Deze telefoon is goed gebouwd door Samsung. Bij het eerste stootje is deze niet gelijk helemaal kapot. De prijs/kwaliteit verhouding is bij dit toestel ook goed. Het enige echte minpunt is dat de batterij snel leeg gaat, dus een oplader op zak is handig.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Kan tegen een stootje
  • Goed, helder scherm

Minpunten

• Batterij gaat snel leeg
  • Telefoon loopt soms vast

uknowSam
2 november 2014

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Mooi telefoon voor een mooi prijs.

Pluspunten

• Full HD
  • Looks
  • Accu duur
  • Groot
  • Camera
  • Snel

Minpunten

• Weinig software updates

Zeeluis Newbie
19 oktober 2014

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

redelijke phone, helaas is de accu wat minder

Pluspunten

• goede scherm

Minpunten

• accu
  • voelt goedkoop aan
  • veel onzin software als je hem niet root

Anoniem: 627360
13 oktober 2014

Samsung Galaxy S4 16GB Black Edition (kunstlederen achterkant) Zwart

Het scherm spat ervan af door de AMOLED techniek die Samsung bijna altijd gebruikt. Het toestel is erg licht en makkelijk te gebruiken met één hand. Het enige waar ik me aan stoor bij Samsung is de TouchWiz skin. Het maakt het toestel op langer termijn erg traag.

Pluspunten

• AMOLED scherm
  • Licht gewicht
  • Goede belkwaliteit

Minpunten

• TouchWiz
  • Omgedraaide Android knoppen
  • Nep aluminium rand gaat snel eraf

calvinturbo
1 oktober 2014

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Ik vind het toestel fijn met de Google Play Edition ROM.
Met de standaard Touchwiz ROM is het laggy.

Pluspunten

• Snel
  • Infraroodsensor
  • Camera

Minpunten

• Overleeft een val niet
  • Accuduur
  • Touchwiz

Destrux
27 augustus 2014

Samsung Galaxy S4 16GB Black Edition (kunstlederen achterkant) Zwart

Goede snelle telefoon met een helder en kleurrijk scherm. Wat aan de Black Edition natuurlijk interessant is, is het uiterlijk. Mooie zwarte telefoon waarbij vooral de leatherlook achterkant positief bij opvalt.

Pluspunten

• Mooi helder groot scherm
  • Snelle prestaties
  • Camera
  • Ligt goed in de hand
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

• Updates lopen achter
  • Warmte

JJ Le Funk
11 augustus 2014

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Dun, haarscherp beeld en super krachtige processor/gpu.
Wel veel plastic op een dun alu randje na, waardoor de telefoon niet veel kan hebben qua vallen. Zo heb ik na 1 drop geen barst maar wel last van delaminatie. Dat komt mede door de warmte die het toestel produceert.

Pluspunten

• Combinatie van scherp beeld, rijke kleuren en snelle processor maken het mogelijk om fatsoenlijk op de mobiel te internetten.

Minpunten

• Wordt erg warm bij intensief gebruik, de batterij gaat daardoor ook niet lang mee. Deze phone kan niet zonder beschermhoes. 1 flinke drop is vrijwel zeker een deuk/barst of delaminatie als gevolg.

Tijgertje
8 augustus 2014

Samsung Galaxy S4 16GB Zwart

Heb de telefoon nu zo'n 3 maanden, top ding, kan niet anders zeggen. Voor algemeen gebruik (Whatsapp, Facebook, Youtube, etc. en af en toe een spel hier en daar) is het een hele goede telefoon.

Kwaliteit-prijs verhouding is het naar mijn mening dik waard.

Pluspunten

• Snelle telefoon
  • Veel handige functies
  • Zeer mooi scherm
  • Goede foto's en video's
  • Ligt lekker in de hand

Minpunten

• Korte accuduur
  • Geen radio
  • Veel standaard apps die overbodig zijn

smellysock
16 juli 2014

Samsung Galaxy S4 32GB Zwart

Ik heb deze telefoon in Taipei gekocht (Taiwan, dwaap!) Over het algemeen een fijne telefoon maar de accuduur is echt super slecht.. elke dag aan de lader. Soms gooi ik hem in de avond niet aan de lader (30%) en 's ochtends leeg.

Pluspunten

• Groot scherm
  • Snelle telefoon
  • Goede kleuren\
  • Goede camera

Minpunten

• Accu (veel) te snel leeg
  • Soms vertraging in de software
  • Te veel overbodige features die nooit gebruikt zullen worden