Reviews door gebruikers
4,4
4.5 van 5 sterren
19 reviews - Pagina 1 van 1
Top TV en super helder
De tv is super en mooi helder goed geluid en muziek komt er ook heerlijk doorheen.
Het beeld is haarscherp(veel beter dan me vorige FULL HD TV) weet niet of het door het led komt, 3D is overigens ook super.
Het is vooral lekker als je 2D omzet naar 3D, je moet alleen wel opletten dat je de juiste configuratie gebruikt voor 2D naar 3D.
Getest met:
PlayStation - full hd/3D/Geluid - Super
Apple TV - Full HD/Geluid - Super
MacMini - Full HD/3D/Geluid - Super (3D is alleen goed voor films)
KPN CI - 3D/Geluid - Super (Beeld is beter, 3D is ook beter maar is pas super bij films)
UPC CI+ - Nog niet getest
Digitenne(Kastje) - 3D/Geluid - Goed (3D kan soms echt nep lijken, TIP stel hem goed in want met me oude...
Pluspunten
- Helder beeld.
- 2D -> 3D
- 3D
- Beeld is vloeiend
- Verbruikt heel weinig energie
- Kabel houder
- Gratis 2x 3D brillen
- KPN CI Module ondersteuning
- UPC CI+ Module ondersteuning
- Ziggo CI+ Module ondersteunig
- Je kan met de TV Remote APP op je iPhone, iPad en Android toestel je TV bedienen als afstandsbediening. :)
- DLNA ondersteuning
- Gekabeld internet ondersteund
- Ondersteund Explore 3D
Minpunten
- Maar 2x HDMI
- Je moet even wennen aan de bril, je moet niet een te grote neus hebben anders kan die slecht zitten.
- Geen smart TV maar valt mee te leven als je gewoon je iPhone of iPad op je TV aan sluit d.m.v. apple TV.
- Explore 3D heeft niet veel content.
- Kabelklem laat na 1week los (met 3 kabels)
Erg mooi en scherp beeld. Heb de tv aangesloten op de HT-E6500 home cinema set van samsung waardoor ik wel een 'smart' tv heb. Werkt echt geweldig. Er zijn gigantsich veel beeldinstellingen. Deze moet ik allemaal nog eens uitproberen.
Heb ook al een 3D film gekeken... wat een scherp beeld zeg! Misschien wel te, maar door een goede pauze in de film te lassen heb je nergens last van. Gebruik van Allshare via home cinema set is ook fijn en kwaliteitsverlies is er niet.
Switchen naar kanalen gaat wel wat langzaam, maar met de 'guide' knop is dit eigenlijk totaal opgeheven. Switchen van bron gaat wel iets langzaam t.o.v. een ouderwetse tv.
Pluspunten
- Erg scherp beeld
- Goede prijs/kwaliteit verhouding (voor €549 bij wehkamp gekocht)
- 3D erg mooi
- Enorm veel instellingen (niet teveel)
Minpunten
- TV had misschien dunner gekund (alhoewel ik me afvraag of dat wel kan voor deze prijs)
- switchen van kanalen gaat wat langzaam (oplossing: 'guide' knop op afstandsbediening)
Samsung UE40EH6030 Zwart
Ik heb deze televisie overgenomen van een mede-Tweaker. Toestel was slechts 9 maanden oud en voor een scherpe prijs. Ik gebruik hem op de gamekamer voor de PS3. Geeft het beeld prima weer en gebruikt weinig energie (vergeleken met een 47" LCD).
Pluspunten
- Goede prijs/kwaliteitsverhouding
- Scherp beeld
- Zeer licht toestel (gewicht), makkelijk te vervoeren
- Compacte afstandsbediening
- Laag energieverbruik
- Strak design (smalle schermrand)
- Actieve 3D-technologie (gebruik het zelden, maar fijn dat het aanwezig is)
Minpunten
- "slechts" 2 HDMI-poorten (geen probleem waar ik hem voor gebruik, maar voor veel mensen is dit te weinig)
Samsung UE40EH6030 Zwart
3 van 5 sterren (Voldoende)
Samsung UE32EH6030 Zwart
3 van 5 sterren (Voldoende)