Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

- Reviews

Prijs
Specificaties 750W (80 Plus Bronze) • semi-modulair - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Corsair CX750M. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Review op Hardware.Info

39 700-850W voedingen review: power voor je Skylake-X of Threadripper

Skylake-X en Threadripper CPU's, en GTX 1080 Ti en Vega GPU's hebben één ding gemeen: ze verbruiken veel energie. Wil je een high-end systeem bouwen, dan is het dus zaak om een flinke voeding te kiezen. Wij helpen je daarbij!

Lees verder op Hardware.Info
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
12
Score: 4
14
Score: 3
1
Score: 2
5
Score: 1
1
+1
Gideoniq 17 februari 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

Wegens upgrade van gpu en cpu, geüpgraded van CX500M naar CX750M. Geluid komt niet over casefans, R9-380x en stockfan heen. Kabels in overvloed meegeleverd. Gekocht bij 4launch; 96,- euro. De CX500M had 4 jaar geleden hetzelfde prijskaartje dus ik ben heel tevreden met de aankoop. Service van bedrijf is uitmuntend.

Pluspunten

  • zeer stil
  • uitgebreid kabelassortiment
  • goede prijs
  • zeer makkelijk te plaatsen/verwisselen.

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 4
Uitrusting Score: 5
Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 5

0
SoepThe1 24 januari 2016

Corsair CX750M

Prima voeding, ik gebruik hem nu een jaar en heb er geen probleem mee gehad. Ook mooi energiezuinig en stil. Verder was hij redelijk makkelijk aan te sluiten met de bijgeleverde kabels.

Pluspunten

  • Prima kwaliteit
  • Stil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Net ietsje te duur

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Warmteproductie Score: 5
Geluidsproductie Score: 5
Prestaties en stabiliteit Score: 5
Aansluitingen Score: 5
Uitrusting Score: 5
Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 5

The_amazing_m 1 maart 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

werkt goed geeft genoeg stroom niets op aan te merken

Pluspunten

  • redelijk stil
  • semi-modulair
  • prijs
  • kwaliteit

Minpunten

  • aantal conectors op voeding

Eindoordeel

Score: 5
moonburster 7 februari 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

Eerste modulaire voeding en voor de rest weinig vergelijkingsmateriaal. Hij doet het en is ideaal voor de wat meer powerhongerige pc

Pluspunten

  • Flink wattage
  • Kleur is makkelijk in de meeste builds
  • Geen lelijke kleuren kabels door je systeem

Minpunten

  • Met heavy load alsof je een straaljager hoort op stijgen
  • Vrij groot
  • Niet geheel modulair

Eindoordeel

Score: 4
NikayK 14 januari 2018 Product gekocht

Corsair CX750M

Prima product, al bijna 4 jaar in gebruik en geen problemen ondervonden. Modulaire functie is ideaal.

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • levensduur
  • modulair
  • stil

Minpunten

  • Geen minpunten

Eindoordeel

Score: 5
ThomasklijNewbie 23 maart 2017

Corsair CX750M

Heeft het twee jaar vol gehouden maar heeft nu helaas problemen met het voeden van mijn GPU (780ti) en moet worden vervangen. Voor de prijs een prima voeding, maar uiteindelijk had ik liever meer geld uitgegeven voor een Plus Gold/Platinum voeding die het waarschijnlijk langer uithoudt (en langere garantie heeft).

Pluspunten

  • Mooi mat zwart
  • Modulair

Minpunten

  • 80 Plus Bronze
  • Niet stil
  • Korte levensduur

Eindoordeel

Score: 3
Pimpdoggy 29 januari 2017

Corsair CX750M

Eerste serieuze modulaire voeding. Heb niet veel vergelijkingsmateriaal.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stevig gebouwd
  • Energiezuing en stil

Minpunten

  • Zware jongen
  • Iets duurder

Eindoordeel

Score: 5
NietKoelNewbie 21 oktober 2016

Corsair CX750M

Als de videokaart power nodig heeft (voor bijv. games) hoor je enorm veel coil whine in de PSU (raar bijna ketterend geluid). Ik kende het eerst niet, en dat is het best eng om te horen! Ik vertrouw het niet en ga een andere PSU kopen.

Pluspunten

  • mooie kabels
  • genoeg power

Minpunten

  • coil whine bij gamen
  • moederbord plug moeilijk vast te klikken

Eindoordeel

Score: 2
Jellewie 3 augustus 2016

Corsair CX750M

Bij mij erg stille voeding. Jammer niet volledig modulair maar hoeft ook niet want iedereen heeft altijd een moederbord aansluiting nodig denk ik. Hij is alleen een beetje groot

Pluspunten

  • Stil (onder 50% load)
  • Modulair (deels)
  • Veel soorten kabels bijgeleverd

Minpunten

  • Niet volledig modulair
  • Groot

Eindoordeel

Score: 4
maikelhennipman 26 juli 2016

Corsair CX750M

Doet wat hij moet doen, en maakt helemaal geen geluid. Eerste keer dat ik een modulaire voeding heb, geniaal! Geen boomstam meer in mijn kast.

Pluspunten

  • Modulair
  • Stil
  • Snelle installatie

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
Rijkv 21 december 2015

Corsair CX750M

Erg betrouwbaar. Nu anderhalf jaar in bezit en nog nooit problemen mee gehad. Hij is lekker stil en doet wat hij moet doen. Genoeg power om uit te bereiden naar een tweede GPU.

Pluspunten

  • Lekker stil

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Reaver 16 november 2015

Corsair CX750M

Levert genoeg power voor mijn 780ti! Goede PSU!

Pluspunten

  • Power
  • Tasje met kabels

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
koenman5534 15 oktober 2015

Corsair CX750M

Goeie voedin, een beetje aan de prijzige kant, maar is erg stil in mijn case, makkelijk op te zetten en goeie cabel management. zeker aan te raden

Pluspunten

  • extra tyraps
  • half modulair
  • weinig geluid

Minpunten

  • Prijzig

Eindoordeel

Score: 4
sebastiaan4489 29 augustus 2015

Corsair CX750M

Koop deze voeding niet als je van plan bent hem te gebruiken in een stille omgeving. De coil whine is op enkele meters afstand nog steeds goed te horen.

Pluspunten

  • Kwalitatief uiterlijk

Minpunten

  • Heel erge coil whine

Eindoordeel

Score: 2
KJ94 20 augustus 2015

Corsair CX750M

Deze voeding nu enkele maanden in bezit. Hij doet het opzich prima. Ook het aansluiten ging prima en de zwarte kabels zijn mooi. Maar er is 1 punt waarom ik deze voeding iedereen wil afraden: COILWHINE. Je weet niet wat je meemaakt, wat een herrie.

Pluspunten

  • Prima voeding voor doven en slechthorenden
  • Voeding en bekabeling ziet er mooi uit

Minpunten

  • Hevige coil whine
  • serieus, niet om aan te horen
  • bzzzzz... bz bz bzzzzzzz.....

Eindoordeel

Score: 1
Tsjade 1 juni 2015

Corsair CX750M

prima voeding geen problemen zoals coilwine of dergelijks

Pluspunten

  • bouwkwaliteit

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 4
Dondjee 15 mei 2015

Corsair CX750M

nu meer dan 2 jaar ingebruik en doet nog steeds wat hij zou moeten doen.

Pluspunten

  • stil
  • koel
  • kwaliteit / sterk

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
eko69 3 maart 2015

Corsair CX750M

Corsair leek mij een goede bekende merk.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Maakt continu veel geluid(coil whine noemen ze)
  • 24pin plug ging behoorlijk moeilijk in mijn moederbord. Ik heb nogal sterke handen maar ik kreeg hem er haast niet in. Ik heb het een beetje geschuurd maar toch moest ik de achterkant van mijn moederbord vullen zodat het niet te veel ging buigen tijdens mijn inspanning.

Eindoordeel

Score: 2
nikita. 9 oktober 2014

Corsair CX750M

Zeer teleurgesteld in dit product, op internet veel mensen die er klachten over hebben. Ik raad m persoonlijk niet aan.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit, ziet er niet goedkoop uit.

Minpunten

  • Heel luid
  • Coil whine!
  • Zeer slecht voor die prijs

Eindoordeel

Score: 2
Olafvdkruk 16 september 2014

Corsair CX750M

Goede voeding, maar veel geluidsproductie

Pluspunten

  • Modulair
  • Grote fan
  • Veel power

Minpunten

  • Geluidsproductie erg hoog
  • Koelt niet heel goed

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Warmteproductie Score: 1
Geluidsproductie Score: 1
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 5
Uitrusting Score: 4
Prijs Score: 3
Koelvermogen Score: 3
HetePanda 4 september 2014

Corsair CX750M

Deze voeding is een prime product in goede prijs klasse.valt goed tussen de dure hoge wattage voedingen en de goedkope niet modulaire voedingen

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit / strak design / semi-modulair / weinig poespas / zwarte sleeving

Minpunten

  • soms beetje hard uit de mand komen / kabels voelen stug aan / geen "flat" 24 pins.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 3
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 5
Uitrusting Score: 5
Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 3
HurpDerp 7 mei 2014

Corsair CX750M

Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Prestaties en stabiliteit Score: 5
Aansluitingen Score: 5
Uitrusting Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
M3nnOWski 6 april 2014

Corsair CX750M

Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 5
Prestaties en stabiliteit Score: 4
Aansluitingen Score: 5
Uitrusting Score: 4
Prijs Score: 5
Koelvermogen Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
thobod 1 april 2014

Corsair CX750M

Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 4
Prestaties en stabiliteit Score: 1
Aansluitingen Score: 4
Uitrusting Score: 3
Prijs Score: 3
Koelvermogen Score: 4

Eindoordeel

Score: 2
TheChrive 17 februari 2014

Corsair CX750M

Warmteproductie Score: 4
Geluidsproductie Score: 2
Prestaties en stabiliteit Score: 3
Aansluitingen Score: 4
Uitrusting Score: 4
Prijs Score: 4
Koelvermogen Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Corsair CX750M?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*