Prijs |
Specificaties | 2,5" • MLC • SATA-600 - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
Lees de uitgebreide review en reacties
De SSD is voor 59,90 euro bij Alternate Nederland aangeschaft, wat ik een erg goede prijs vind voor een 120GB SSD. In de tijd dat ik deze SSD heb aangeschaft, was er namelijk nog geen MX100 (Crucial). Deze SSD was namelijk sneller dan de M500 SSD's.
Prijs | Score: 4 |
Ondersteuning | Score: 4 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Deze SSD is een goede SSD voor de prijs, zeker niet de snelste, maar zeer geschikt voor iedereen die laadtijden omhoog wilt krikken en aan een budget zitten! De professionele meester systeembuilder met een quad SLI/Xfire en i7X serie cpu zal deze schijf wel niet interessant vinden..
Prestaties | Score: 2 |
Prijs | Score: 4 |
Ondersteuning | Score: 3 |
Compatibiliteit | Score: 5 |
Prestaties | Score: 3 |
Ondersteuning | Score: 2 |
Ondersteuning | Score: 5 |
Compatibiliteit | Score: 5 |
Leuke SSD voor ca 2 jaar - gaat helaas al vrij snel kapot. Van reallocated blocks tot niet meer gedetecteerd worden. Van de 482 stuks welke bij onze winkel verkocht zijn hebben we al ruim 20% terug gekregen.
Groot genoeg voor alleen OS en nog wat programma's zoals: steam, spotify etc. heb dan nog wel 60 GB over voor andere dingen. Voor spellen en andere grote files gebruik ik gewoon een 1 TB HDD.
Zeer tevreden ,mijn laptop is razend snel.
Geweldig product ik raad het iedereen aan om het te kopen.
Een nette SSD als upgrade van een HDD. Moet wel soms "nadenken" wegens het ontbreken van cache en als de schijf voller wordt maar niet hinderlijk. Wordt veel minder warm dan een HDD en dat is merkbaar bij een laptop (ventilatorgebruik).
Onze 5 jaar oude laptop kon wel een goede upgrade gebruiken. Keuze dus gevallen op een SSD. Veel opslag was niet nodig dus voor de 120gb versie gekozen. Het verschil is echt enorm in opstarten maar met name in dagelijks gebruik.
Sluit mij aan bij bovenstaande reviews. Aardig om te melden, werd geleverd met extra frame om tot 9,5 mm dikte te komen. En is volgens de verpakking backwards compatible met SATA rev 2.0 (3Gb/s)
Mooie nette en snelle SSD
Snelle kaart en goeie voor de prijs. perfect voor mensen met een budget!
Prestaties | Score: 4 |
Ondersteuning | Score: 3 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Prima prijs kwaliteitsverhouding maar helaas vrij simpele tot matig functionerende software. De SSD is vrij plat waardoor deze ook in minder dikke laptops past.
Goede vervanger voor een oude harde schijf.
Aangezien ik de HDD van mijn laptop kapot had heb ik deze vervangen door de kingston. Voor hetgeen wat er met de laptop gedaan wordt(internetten en office programma's) is dit een prima ssd met een leuk prijsje. Meteen Windows 10 op de laptop gezet wat een verschil in snelheid zeg!
deze ssd beschikt over een lees en schrijf snelheid van 450 mb als je een paar euro meer uit geeft heb je een evo van Samsung presteert naar de prijs goed
Prima SSD voor deze prijs. De SSD heeft alleen een te klein geheugen. Na het installeren van Windows en photoshop heb ik ongeveer 60 GB over.
Prestaties | Score: 4 |
Compatibiliteit | Score: 4 |
Ingebouwd in een build van een vriend, werkt top.
Goede kwaliteit SSD voor een lage prijs.
Na diverse installs en tests tot de conclusie gekomen wat op internet ook over deze SSD is terug te vinden: hij haalt bij lange na niet de geadverteerde schrijfsnelheid. 450/450 MB/s read/write blijkt in de praktijk maximaal 500/150 MB/s. Teruggestuurd naar supplier en Samsung EVO 850 ter vervanging geregeld.
Leuke ssd ter vervanging van hdd in laptop
Gekocht ter vervanging van mijn samsung 830 waar ik belabberde service bovenop kreeg. Tot nu toe geen problemen met deze SSD en mogelijke snelheidsverschillen zijn naar mijn gevoel niet merkbaar buiten de benchmarks.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,