2. Gebruikersreviews

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
2 september 2013 Rapporteer

Ik heb dit apparaat gekocht om muziek te streamen naar mijn versterker (in eerste instantie met Deezer en nu met Spotify). Ik kende het Sonos systeem al wel maar dat was in mijn ogen veel te duur en dit Philips apparaat was stukken beter geprijsd (op het moment van aanschaf ook nog eens met cashback actie).
Uiteindelijk dus dit Philips systeem aangeschaft, bij de eerste keer aansluiten had ik wat problemen met wifi. Het kastje wilde geen wifii verbinding maken met mijn modem. Op zich redelijk begrijpelijk, mijn telefoon heeft ook maar matige ontvangst in de woonkamer. Maar toch vind ik dat de ontvangst beter had gekund. Uiteindelijk een router in de woonkamer geplaatst en hem daar met wifi op aangesloten.
Het kastje maakte met Wifi geen...

Pluspunten

• Veel betaalbaarder dan Sonos
  • Geluidskwaliteit is goed

Minpunten

• Trage onoverzichtelijke app
  • Wifi verbinding was niet al te stabiel en vrij zwak

2 van 5 sterren (Slecht)
22 december 2012 Rapporteer

De AW1000 kocht ik als schakel tussen met name mijn telefoon, maar ook desk- en laptop en mijn hifi-installatie. De app die je ervoor nodig hebt, maakt uitstekend verbinding tussen mijn Android-telefoon en de AW1000 die met een digitale uitgang aan mijn Onkyo-receiver gekoppeld is. Ook de muziek klinkt gewoon prima.
So far so good. Dan de werking van de app. Traag, en niet gebruikersvriendelijk. Je kan alleen via de app muziek afspelen en buiten dat het werkbare deel van het scherm erg klein is, is het ook belachelijk als je 70Gb aan muziek moet gaan scrollen als je ZZ-top wilt afspelen.
Nogmaals, traag. Als je besluit even een ander nummer te willen afspelen, neem dan maar even de tijd. Om onduidelijke redenen blijft hij gewoon de muziek...

Pluspunten

• Gemakkelijk verbinding maken.
  • Geluidsoverdracht gaat uitstekend.

Minpunten

• Trage en gebruiksonvriendelijke app is de enige manier om muziek af te spelen.

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een Philips A1 draadloze HiFi-link voor digitale aansluiting?