leuke accesoire van hoge kwaliteit om je kist te voorzien van een kleurtje. de 5" bay controller is erg handig in gebruik. bovendien was ik onder de indruk van de kleurmogelijkheden. Heeft wel een aantal minpunten maar voor deze prijs zeker een aanbeveling waard!
Concluderend heb je voor een relatief kleine prijs een goede controller met een RGB led strips. T.o.v. andere sets bied de NZXT Hue veel flexibiliteit als het gaat om kleuren, functies en uitbreidbaarheid. Verder is het erg fijn dat je ook de LEDS kan uitzetten wanneer dat moet.
Leuk idee, maar wekrt bij mij niet helemaal lekker - aleen de "Cycle colors" mode werkt redelijk, iedere andere mode is na een herstart compleet uitgeschakeld, onthoud verder geen enkele setting, dus moet je iedere keer alles weer handmatig doen voor je favoriete setting.
Een erg leuke casemod voor je pc. Gemakkelijk te installeren met duidelijke instructies. Enkele uren na het installeren van de strips vielen ze al naar beneden. Een klein stukje dubbelzijdige tape heeft dat opgelost. Niks meer van te zien. Ik ben erg tevreden over de controller.
Mooi kastje als je het geld ervoor over hebt. Je kunt de kleuren handmatig "mengen" en kiezen tussen verschillende standen (knipperend, fade, tussen kleuren faden/switchen). Verstelbare helderheid. In tegenstelling tot wat ik in andere recensies lees redelijk plakkerig, maar je moet het geen vijf keer loshalen.
Veel waard voor je geld, ziet er goed uit, makkelijk te installeren. Led's blijven niet goed plakken, heb ik opgelost met dubbelzijdig tape. De instellingen d.m.v. de draaiknoppen zijn redelijk te doen als je het gewend bent, is op het begin een beetje onduidelijk
Is erg leuk als je een window in je pc hebt. Past ook in een 5.25inch slot, alleen plakt de strip heel slecht. En hij is erg prijzig