![]() |
Sony's Xperia V lijkt op eerste gezicht misschien niet heel bijzonder, maar uniek aan het toestel is de IPX7-certificatie. Dat betekent dat hij bestand is tegen water. Wij keken wat de telefoon verder nog te bieden heeft. |
![]() |
Hands-on - Sony's waterbestendige Xperia V Wie een waterdichte telefoon zocht, was tot dusverre aangewezen op simpele toestellen. Sony heeft nu echter een high-end-smartphone geïntroduceerd die een IPX7-certificaat koppelt aan een volwaardige featureset. |
Gemiddelde gebruikersscore
Achtergrond
Eerste review, dus eens zien hoe het lukt... (dus krijg dan ook graag feedback over de review)
Na zo'n zes jaar trouwe dienst werd het tijd om mijn oude vertrouwde Nokia N95 rust te geven en op zoek te gaan naar een nieuwe telefoon. In zes jaar tijd is er veel verandert in smartphoneland en dat maakt de keuze niet makkelijker. En wat zijn je eisen en wensen voor een telefoon? Je hebt dan de keuze tussen onder andere iOS, Android en Windows Phone. Wanneer je nog old school bezig bent met een telefoon lijkt het allemaal niet veel uit te maken. Als je nog niet zo veel gewend bent, zijn je eisen nog niet zo hoog. Ik heb nog zitten wikken en wegen met de Samsung Galaxy SII, Sony Xperia T en dan de Xperia V. Uiteindelijk is...
ik heb de sony xperia v nu 2 weken en ik ben er zeer tevreden over. de hardware kan mee met wat er nu op de markt is, de camera is top! het mindere van de camera is dat hij geen fysieke cameraknop heeft.. de bouw is best wel oké. het scherm is echt tof om naar te kijken. de geluisdqualitijd is echt goed voor een telefoon. wat ik persoonlijk erg fijn vind is de walkman app van sony. die is namelijk erg overzichterlijk en heeft veel functies! de camera app is te openen vanaf het lockscreen wat erg comfortabel is en je kan video's en foto's tegelijk maken, wat ik erg fijn vind. een nadeel is dat de batterij na een beetje iets intensiefs doen snel leeg is
Ik heb dit toestel als kado voor m'n vrouw gekocht. Helaas ging het al snel mis doordat het toestel in standby stand af en toe erg warm werd. Ook wordt het toestel na een nacht aan de oplader niet meer wakker (Ook wel Sleep of Death genoemd) Op het Sony forum staan echt honderden klachten sinds het uitkomen van dit type toestel maar Sony heeft geen oplossing. Het batterij verbruik is ook erg hoog. Kortom een miskoop.
Wanneer het toestel