Gemiddelde gebruikersscore
Voor het geld een zeer goede en uitgebreide kast. De perfecte keuze voor een kleine huis-tuin-keuken PC of HTPC. Het gebrek aan een 2,5" bay voor bijvoorbeeld een SSD is vervelend, maar daar zijn wel workarounds voor.
Wilde voor mijn 2e tv een nieuwe htpc hebben, zo goedkoop mogelijk en ruimte was geen probleem.
Aldus koos ik deze kast omdat hij zo lekker goedkoop is en al inclusief voeding met genoeg power voor een htpc build.
Onderdelen die ik erin geinstalleerd heb:
Asrock e350m1 mobo (incl fusion cpu)
Kingston 2gb geheugen
Tp-link pci-e wifi netwerkkaart
De kast had een goede verpakking om transportschade te voorkomen en komt met een overvloed aan schroefjes voor installatie dus hoeft niet bang te zijn tekort te komen.
Er is nog ruimte over voor een 5.25"dvd drive, een 3.5" hdd en eventueel een extra case fan maar die is vrij overbodig voor deze build. Er zijn ook zat ventilatiegaatjes in de kast hiervoor. Apart genoeg zat er bij de voeding...
Duidelijk goedkoop is duurkoop. Materiaal is dun en slecht afgewerkt. 4 gekocht waarvan 3 voedingen defect zijn. Van uitval van de pc's tot aan rammelende koelers. Niet geschikt voor langdurig kantoor gebruik. Als kan product vermijden.
Een zeer fijne behuizing voor een HTPC. Inclusief een 200 watt voeding, met voldoende aansluitingen. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed, het enige dat ontbreekt is een 2.5 inch bay, dit maakt het monteren iets lastiger.