Inleiding
Daar ben je dan in het winkelcentrum om een nieuwe telefoon te halen,
zie je in de vitrine een tablet staan.Op zich niet zo bijzonder in een tijd waar zelfs de Bart Smit tablet heeft staan nu en dan.Je besluit er toch het een en ander over te vragen en tada er is je een tablet aan gesmeerd,
ik nam hem mee naar huis en na een week intensief gebruik besloot ik er maar een review over te schrijven.
spec's
Display:
Type 7" Capacitive multi-touch LCD screen with 800x480 resolution
Contrast Ratio 500:1
Brightness (nits) 350...
Geen review maar gewoon een gebruikers ervaring
Het is een degelijk apparaat en doet waar hij voor gemaakt is. Erg prettig in gebruik mits er niet teveel apps tegelijk draaien. Je kunt er alles mee wat zijn grotere broers ook kunnen en nog vloeiend ook. Gebruik hem waarvoor hij bedacht is : voor internet. Lekker makkelijk voor op de bank en niet te groot voor onderweg. De accu gaat een uurtje of 5 mee.
Vergeet de camera of gebruik m alleen bij videochat. In de bladen hebben ze het over eigenlijk maar twee nadelen: het gebrek aan geheugen en de lage resolutie van t scherm. dan zeg ik wat wil je voor die prijs. voor 20 euries haal je een 16 Gig geheugenkaartje en je bent klaar. En de resolutie zie ik niet als een nadeel ;alles komt helder...