Wij hebben deze wasmachine gekocht vanwege z'n capaciteit (12kg) nadat mijn trouwe Bosch na 13 jaar finaal de geest heeft gegeven.
Lekker stil en veel laadcapaciteit. Echter, de wasmachine geeft na 2 jaar al 3E foutmeldingen.
Edit: reparatiekosten EUR150.
geweldig apparaat
Gekocht in 2013 en na 12 jaar werkt hij nog steeds. Soms 5e code maar dat ligt wssn aan rommel in filter of aanslag in de afvoerslang. (te weinig schoongemaakt) . De 3E code kwam de eerste keer na 3 jaar vlak na de garantie in 2016. (Kostte iets van 230 euro, best veel) de tweede keer in 2023. Toen zelf het moederbord gesoldeerd op aanraden en met hulp van filmpjes van Youtube-deskundigen (hulde aan hen en lang leve het internet :) ) . Hopelijk gaan we de 15 jaar halen en dan op zoek naar een model met minder energieverbuik en in te stellen starttijden. Liefst met ondersteuning door Homeassistant ofzo
Eerste en laatste ervaring met een wasmachine van Samsung.
Foutcode "3E'' op de display verschijnt na amper 4 jaar na aankoop. Ook een andere foutcode over de watertoevoer naar de machine is eens verschenen op deze wasmachine. Voor mij geen Samsung wasmachine meer. Slechte kwaliteit machine.