€ 24,50 bij bol Plaza

Review door de redactie

Review - Darksiders II - op stap met de dood

Vigil Games wist twee jaar geleden te verrassen met Darksiders, waarin één van de ruiters van de Apocalyps de hoofdrol speelde. Nu is Vigil terug, met een vervolg waarin een nieuwe ruiter de hoofdrol speelt.

45 24 aug '12
04:45

Videopreview - Darksiders II

Tweakers.net kon in een gotische kerk in hartje Amsterdam alvast een stuk van het eerste hoofdstuk van Darksiders II spelen. Om daar te merken dat er duidelijke verschillen zijn met de voorganger. Zo is er een nieuw hoofdpersoon, die meer opties heeft, en kan…

18 25 mrt '12

Hands-on - Darksiders II

Begin 2010 verraste THQ ons met Darksiders, een game rond War, één van de Four Horsemen of the Apocalypse. Binnenkort verschijnt de opvolger. Wij mochten er vast een stuk van spelen.

19 25 mrt '12

Preview - Darksiders II

Ruim een jaar geleden verscheen Darksiders, de actiegame waarmee het Amerikaanse Vigil Games debuteerde. Het vervolg krijgt een nieuwe hoofdpersoon, en ook een aantal andere zaken is veranderd.

33 19 jul '11

Reviews door gebruikers

Saturnus
1 januari 2016 Rapporteer

Darksiders II, Windows

Een vervolg op Darksiders, waarbij ik de review daarvan bijna 1-op-1 kan overnemen.
Goed vermaak. Niet erg lastig. Soms ook teveel van hetzelfde. Het rondzwaaien met wapens en combo's maken ziet er ook in deze versie mooi uit.

Pluspunten

• Vermakelijk
  • Combo aanvallen
  • Oproepbare speciale krachten
  • Wapens upgraden

Minpunten

• Verhaal nog steeds wat wazig

Heb jij ook een Darksiders II, Wii U?