Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
28 mei 2014 Rapporteer

Ik gebruik in huis alleen deze set op mijn eigen PC te voorzien van 'bekabeld' internet voor de betrouwbaarheid en de snelheid.
Algemene beoordeling
Degelijk, snel en betrouwbaar product. Een genot voor de ICT'er die geen kabels wil trekken en wel van de onbetrouwbaarheid van WiFi af wil zijn.
Betrouwbaarheid en stabiliteit
Zoals ik misschien al een beetje liet doorschemenren in de algeme beoordeling zit het wel goed met de betrouwbaarheid en de stabiliteit. Ik heb ze ongeveer nu twee jaar hangen en heb voor een 'Gigabit' setje gekocht omdat ik het Alles-in-een-extra abbo heb van Ziggo. Aangezien ze nog wel eens de snelheden omhoog gooien wou ik daar klaar voor zijn en ben dus niet voor de 200mpbs versie gegaan. Achteraf bleek dat niet...

Pluspunten

• Stabiel
  • Snel
  • Betrouwbaar
  • Stil

Minpunten

• Enorm felle ledjes
  • Werkt zeer slecht (instabliel) in stekkerdoos vergeleken met andere powerlines

19 juli 2012 Rapporteer

De set getest in een oud herenhuis met 4 verdiepingen. De set heeft indicatielampjes voor 0 - 48 - 80 - 500 mbps. Tussen de meterkast en helemaal op zolder werd er tussen 48 en 80 mbps gemeten. Youtube filmpjes waren goed te bekijken, download test bijna maximale internetsnelheid van 40+ Mb (Ziggo Alles-in-1 plus).
Tevens heb ik de adapter op een electriciteitsmeter gezet. Na een paar seconden niks gaat deze naar 0 Watt en maximaal bij verzenden < 6 W. Met meerdere adapters is dit toch weer een leuke besparing (b.v. 's nachts) tegenover adapters die dit niet doen.
Zie ook test van hardware.info waar deze set als prijs/prestatie een van de beste uit de bus komt.

Pluspunten

• Makkelijke installatie
  • Goede snelheden, zelfs over grote afstanden (50+ meter)
  • Management van electriciteitsgebruik

Minpunten

• Stekker is wat groot, maar onder je bureau heb je daar toch geen last van.
  • Stekker wordt ook warm, ondanks veel ventilatieroosters. Dit is ook bij eerdere stekkers die ik heb gebruikt.

11 november 2013 Rapporteer

12 september 2013 Rapporteer

2 van 5 sterren (Slecht)
16 juni 2013 Rapporteer

mzx
23 april 2013 Rapporteer

17 augustus 2012 Rapporteer

TP-LINK TL-PA511KIT - AV500 Gigabit Powerline Adapter Starter Kit

Heb jij ook een TP-Link TL-PA511?