Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Anoniem: 521240
6 juni 2013

Speedlink Medusa NX USB 5.1 Surround Headset

Ik heb de medusa nu al meer dan een jaar en nu ben ik toe aan een nieuwe. Ik heb echt veel lol aan dit ding gehad, Zeer goede bass en goede kwaliteit! maar helaas is de microfoon nu wel slecht, Waarom een nieuwe? Ik heb nu een scheurtje bij de linker kant zitten waardoor ik op een bepaalde positie het draadje moet plakken en de kabel over me schouder moet slaan Verder : de bediening is zeer makkelijk Plug And play! dus geen installatie ik heb geen programma bij de headset gekregen 5.1 is zeer goed ! vooral bij games waarbij je bijvoorbeeld een heli over hoort komen een heerlijke zware bass, goede kwaliteit geluid. Geen geluids onderdrukking van buiten af, dit kan handig zijn als iemand je roept dan hoor je het ook en schrik je niet...

Pluspunten

• Zeer goede kwaliteit
  • Zeer goede bass
  • Fijn liggend tegen de oren en hoofd
  • makkelijke bediening
  • ZEKER je geld waard! voor een algemene gamer zoals ik!

Minpunten

• Niet minder goede kwaliteit bij de microfoon na een half jaar/jaar
  • Zwak draad , ik heb nu dus dat scheurtje..
  • opzich lang draad als je naast je kast zit..
  • als je via de bediening bij de kabel je Mic mute dan ruist hij bij de personen op Skype bijv.

peerkuh
26 september 2012

Speedlink Medusa NX USB 5.1 Surround Headset

Ik maak nu gebruik van deze headset voor iets meer dan 1 jaar. Ik ben af gegaan op reviews van kieskeurig en tot nu toe heb ik nog geen spijt. Het is een degelijke headset en meer dan je van een headset in deze prijsklasse mag verwachten.
Aanschaf
De headset heb ik gekocht bij mediamarkt omdat ik nog kortingsbonnen had. Iets waar ik achteraf zeer blij om was, maar dat is iets waar ik later op terug kom. De verpakking is een beetje speels en erg pushend. Iets dat minder profesioneel overkomt. De verpakking bevat wat er in hoort te zitten. De headset en een draaghoes. Deze is handig voor het ingeklapt meenemen van de headset naar lanparty's.
Gebruik
De headset is heerlijk in gebruik. De sound is levendig en bij goed...

Pluspunten

• Goed dynamisch geluid met zeer krachtige bass. (dit kan zo krachtig gezet worden dat letterlijk de headset op je hoofd trilt)
  • Heldere microfoon die voor voicechat uitermate geschikt is. Menig teamgame gedaan waarbij iedereen mijn stem helder kon horen.
  • Eenvoudige software

Minpunten

• Gebrekkige vulkanisatie van aansluitingen waar gietnaden te diep zijn weggesneden. Hierdoor zijn aansluitingen dunnere plaatsen en zullen sneller scheuren.
  • Geluidlekkage. Niet alleen mensen in de buurt kunnen meegenieten maar ook de mensen die op de voicechat naar jouw luisteren.

geo_online Newbie
23 september 2015

Speedlink Medusa NX USB 5.1 Surround Headset

Heb deze headset een paar jaar in bezit..Foam wat bovenop je hoofdgaat is wat versleten.. (geen punt)
oorschelp stof.. zit fol met stof.. niet meer zwart nu maar grijs..ok ook niet echt boeiend..

geen drivers voor windows 10 dus geen surround
na kwartier pijn aan de oren

Pluspunten

• deed zijn ding 5.1 surroundsound
  • niet duur
  • microfoon goed te richten

Minpunten

• geen w10 drivers
  • zit niet fijn

3 van 5 sterren (Voldoende)
AtomicWing
27 mei 2014

Speedlink Medusa NX USB 5.1 Surround Headset

3 van 5 sterren (Voldoende)
MorgothG
7 februari 2013

Speedlink Medusa NX USB 5.1 Surround Headset

Heb jij ook een Speedlink Medusa NX USB 5.1 Surround Headset?