Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Gertson
18 juli 2013

Edifier M1380

Na 8 jaar trouwe dienst van mijn Logitech X210 speakers, was ik toe aan een vervangende set. Na letterlijk maandenlang zoeken, vergelijken en tientallen reviews lezen, ben ik uitgekomen op de Edifier M1380. Waarom? Omdat dit naar mijn mening 1 van de weinige, al dan niet de enige, gebalanceerde 2.1 set is onder de 50 euro die je kunt vinden. Wat ik elke keer zag bij reviews van speakers was dat de bass vaak overmatig aanwezig was, en de speakertjes niet veel voorstelden, of precies andersom. Vandaar dat mijn oog op de M1380 is gevallen.
Bouwkwaliteit en afwerking:
Zeer mooie kwaliteit, als je het mij vraagt. Boxen voelen zwaar aan, en zijn mooi en scherp afgewerkt. Voelt niet als plastic aan, maar zeer stevig. Subwoofer is niet al te...

Pluspunten

• Helder en mooi geluid
  • Goede bouwkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Goede balans in het geluid

Minpunten

• Aan/uit knop op de achterkant van de subwoofer

Ivoooooo
20 april 2015

Edifier M1380

Goede speakers voor een prima prijs

Pluspunten

• Stevig
  • Netjes afgewerkt
  • Helder geluid

Minpunten

• Aux kabel direct aan de controller vast

Zalzeor
6 december 2016

Edifier M1380

Erg helder en mooi geluid voor het geld wat je investeert. Erg strak design, helaas valt stof snel op. De aan- en uit knop zit op de achterkant van de subwoofer, wat het onhandig kan maken.

Pluspunten

• Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Helder geluid met genoeg bass
  • Strak design

Minpunten

• Stof valt snel op
  • Aan- en uit knop zit op de subwoofer

Hafermaut
12 februari 2016

Edifier M1380

Voor deze prijscategorie: goed geluid, acceptabele bass. Jammer dat de aan-uit-knop op de subwoofer zit.

Pluspunten

• Goede prijs/kwaliteit.

Minpunten

• Volledig uitschakelen omslachtig.

paatriot
24 augustus 2015

Edifier M1380

Perfect setje voor dit geld. Nog geen seconde over twijfelen als je in dit budget iets zoekt.

Pluspunten

• Prijs / Kwaliteit
  • Uiterlijk

Minpunten

• Niks voor 44 euro

Anoniem: 343838
7 augustus 2015

Edifier M1380

Voor een 2.1 set van onder de €50,- doet deze precies wat je er van verwacht. Levert een goed en degelijk geluid voor bij je pc.
De subwoofer is los te regelen qua hoeveelheid bass. Zowel de 2 front speakers als de sub geven een goed geluid.

Pluspunten

• Helder geluid
  • Mooie afwerking
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

• nog geen

Titan_Fox
17 mei 2015

Edifier M1380

Prima setje voor een scherpe prijs. Wel is een softwarematige equalizer aan te raden om de klankkleur te verfijnen.

Pluspunten

• Na softwarematige tweaks zeer heldere hoge tonen; ook bij hoger volume amper vervorming.
  • Afstandsbediening.

Minpunten

• Standaard klinkt het geluid redelijk hol en dof - heeft softwarematige "fine-tuning" nodig.
  • Sattelite-speakers zijn erg licht en schuiven makkelijk door ontbreken rubberen "voetjes".
  • Doordat de onderkant steun sattelites hol is kun je er zelf moeilijk rubber onder plakken.

BIFI87
6 februari 2015

Edifier M1380

Tering goed geluid, heldere middens en hoge tonen. subwoofer presteert naar behoren en is instelbaar, maar na een tijdje deed de aan-/uitknop het maar half, en nu valt af en toe die linker speaker ook uit, tikje erop en hij doet het meestal weer maar ZO JAMMER!

Pluspunten

• Zeer helder geluid
  • weinig ruis
  • afstand bediening (bedraad)
  • design

Minpunten

• bouwkwaliteit, alsof intern alles uit elkaar valt na een tijdje gebruik.

2 van 5 sterren (Slecht)
rene van de sta Newbie
6 oktober 2014

Prijskwaliteit is perfect.
De volgende keer eindigd mijn zoektocht niet bij idefier maar begint deze er.
Waarschijnlijk sneller klaar dan deze keer :-)
Nogmaals: perfecte prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

• perfect geluid
  • mooie vormgeving
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

• geen

MiQuel1990
27 november 2012

Edifier M1380

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Edifier M1380?