Gemiddelde gebruikersscore
Deze behuizing heb ik gekocht omdat het een van de goedkoopste behuizingen is met een 2.5" baai. Verder ziet de Merc er helemaal niet slecht uit, en is van staal gemaakt in plaats van goedkoop plastic.
De behuizing heeft de USB-poorten en aanknop op de bovenkant zitten in plaats van aan de voorkant wat betekent dat hij het beste onder je bureau op de grond kan worden geplaatst.
Het verschil tussen de Merc Alpha en Merc Beta is dat bij de Alpha er extra gaten in de bovenkant zitten voor koeling. Deze zijn erg handig als je waterkoeling wilt aansluiten op je processor. Het nadeel hiervan is dat er gemakkelijker water in je computer komt als je iets knoeit.
Iets dat ook opviel bij het installeren van het moederbord is dat je het moederbord...
Dit is een kort bericht over deze kast. Het is niet bedoeld als review maar als kleine waarschuwing. De kast is voor het geld, 31 euro heb ik betaald, een prima aanschaf. Hij ziet er goed uit en heeft bovenop 2 grote plekken voor fans. Als je er echter geen fan in zet dan ziet het er wat kaal uit.
Als je een budgetkast zoekt met ruimte voor een 2,5 inch SSD dan komt deze er al snel uit als je hier op filtert in de pricewatch. In filmpjes van de fabrikant en in specsheets van leveranciers wordt gezegd dat er een 2,5 inch SSD inbouwmogelijkheid is.
Dat is zo, echter: dit is geen net bracket maar er zijn simpelweg 4 gaten in de bodemplaat geboord waar je de SSD op kunt schroeven. Ikzelf durfde het niet aan om mijn dure SSD zo dicht boven de...