Reviews door gebruikers

14 mei 2012
Anoniem: 453639
4 april 2012

Sitecom Wireless Network USB Micro Adapter 300N X2 WLA-2000

Ik heb deze "zogenaamde" draadloze usb connector nu al meer dan een maand omdat mijn netwerk er even uit ligt. Wat een helse ervaring is dit, het ene moment heb ik verbinding dan zakt deze in elkaar en heb ik niets.
Een simpele email op mn pc bekijken is bijna een dagtaak en moet ik meer dan even de tijd voor nemen.
Op mn telefoon en tablet heb ik continu verbinding, via dit ding..... is gewoon beroerd, ga morgen terug brengen, verspil aub geen tijd, geld of geduld aan dit ding.
Het apparaatje wordt aardig heet wanneer het ingeplugd zit, misschien is ie zelfs een beetje oververhit, schat dat de stekker zelf zo rond de 50-60 graden wordt. Dat kan geen goed teken zijn.
Voor de review freaks dit ding is te beroerd om fotos van te plaatsen,...

Pluspunten

• mooi zwart

Minpunten

• bleh weinig

COMPUTERFREAKED
8 september 2011

Sitecom Wireless Network USB Micro Adapter 300N X2 WLA-2000

Het stickje zat goed verpakt en in de doos zijn oa cd en handleiding te vinden. XP had er niet direct drivers voor maar met de meegeleverde cd was de installatie zo klaar. De utility die er bij zit is simpel maar goed. Het bereik is echter slecht te noemen. Ik heb mijn stickje aan een verlengkabeltje op mijn bureau gelegd en waar mijn laptop volledig 54G heeft en goede signaal sterkte is de snelheid van het stickje maar 30 soms 15 soms 45 Mbps en is volgends XP het signaal "Low". De werkelijke snelheid ligt in het laatste geval rond de 1.5Mbps

Pluspunten

• Gemak van installatie

Minpunten

• Bereik
  • Onstabiele verbinding

2 van 5 sterren (Slecht)
S3nz
24 december 2013

Gerardts
4 december 2013

1 van 5 sterren (Waardeloos)

Heb jij ook een Sitecom Wireless Network USB Micro Adapter 300N X2 WLA-2000?